עבור לתוכן

התלבטות - רמקולים לשימוש מולטימדיה בתקציב עד 800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי!

אז אני מתלבט בין שתי המערכות הללו. הרמקולים ישמשו אותי לצפיה בסרטים, שמיעת מוזיקה וגיימינג.

אם יש משהו יקר יותר (לא יותר מדי) אני אשמח להצעות. כרטיס קול מובנה בלוח אם (H67M-GE של Asrock).

פורסם

ההבדלים מבחינת המחיר בין אלו לבין הסולו 6 לפי זאפ לא גדולים. נסה לרכוש אותם

פורסם

אבל הרמקולים האלה בלי סאב.

האם לא יותר לקנות רמקולים עם סאב??

תודה

פורסם
  • מחבר

ההבדלים מבחינת המחיר בין אלו לבין הסולו 6 לפי זאפ לא גדולים. נסה לרכוש אותם

השאלה שלי היא - האם הבדל המחיר מצדיק את הרכישה שלהם ולא של רמקולים אחרים. מה זה "נסה לרכוש אותם"... כסף לא גדל על העצים.

פורסם

כסף לא גדל על העצים - את זה אני יודע היטב, האמן לי. אבל אני לא חושב ש-100 שקל דורשים הם בגדר השקעה כלכלית ניכרת שאין אפשרות לעמוד בה. לשיקולך בכל אופן. לי יש את הרמקולים הללו (ה-6) כבר שנתיים לדעתי ואני מרוצה עד הגג מכל בחינה אפשרית

פורסם
  • מחבר

הרגע סיימתי לקרוא את הביקורת על ה-SOLO7 ועל ה-SOLO6, והגעתי למסקנה שהרמקולים הזולים יותר מתאימים לי. תודה על ההמלצה.

בקשה אחרונה - האם אתה מכיר חנות המוכרת את הרמקולים דרך האינטרנט? תודה על העזרה.

פורסם

wellcome - נדמה לי שהם גם היבואנים, אני רכשתי משם. בזמנו הם היו כמעט הכי זולים בזאפ

פורסם
  • מחבר

BUMP

יש לי עוד שאלה - האם הבאס מספק? מצאתי ת'רד בו אתה ומספר אנשים דיברתם על כך שהבאס אינו דומיננטי מספיק. הבאס חשוב לי מאוד, ואני פחות חובב מוזיקה קלאסית ויותר נוטה לכיוון דאבסטפ וכד'.

*אני מתלבט בין x13 ל-solo6c. שוב, חשוב לי מאוד באס מספק. האם המערכת x13 שווה בכלל משהו? איך היא בהשוואה ל-solo6 למרות שהן לא באותה קטגוריה?

פורסם
  • מחבר

האם אוכל לקבל עזרה? מחר אני מזמין או את ה-סול6 או את ה-x13...

הזמנתי את ה-x13 מוואלה! שופס. עדכונים בשבוע הבא :)

פורסם
  • מחבר

איזה כיף, קיבלתי את הרמקולים! לאחר יומיים הגיעו הרמקולים. קניתי אותם מוואלה שופס. בהתחלה חשבתי שוואלה היא הבחירה הפחות נכונה, הסתבר שוואלה ממש מעולים. במחיר של 500 ש"ח קיבלתי את הרמקולים ממש מהר ובא אלי שליח UPS בכדי למסור את הרמקולים. הרמקולים מעולים. לפי מה שהבנתי צריך לתת להם לפעול קצת בכדי לקבל את ה-100% שלהם, אז אחכה בכדי לתת חוות דעת על זה. תודה על העזרה, תמונות מאוחר יותר :) .

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על העזרה, קיבלתי את המערכת ואני מאוד מרוצה. תמונות אח"כ אם יהיה לי כוח :).

פורסם

יש ביקורת על ה-X13 פה באתר, אם תקרא אותה תראה שאתה לא היחיד שמרוצה ממנה.

פורסם
  • מחבר

בצדק. מערכת מדהימה! אני ממש מרוצה ממנה, היא התעלתה על הציפיות שלי בלי למצמץ אפילו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים