פורסם 2011 בדצמבר 2413 שנים זה התחיל מWNETועכשיו TVNETILוTORRNETZאני בשירות החדש של הכבל התת מימי אני חייב לציין...עם אייפי 31 בהתחלהונכון שעכשיו האינטרנט טס אבל ביומיים האחרונים זה התחיל לקרותואני מצליח להיכנס אבל לTVNETIL עםhttp://anonymouse.orgלעוד מישהו זה קרה? אפשר לעשות משהו בנידון??
פורסם 2011 בדצמבר 2513 שנים מחבר WNET הורד מהרשת.והשאר תקינים.אולי בעיה בDNS שלךמזה אומר? מה אני צריך לעשות?עשיתי REBOOT לראוטר דרך ה10.0.0.138ועכשיו TORRENTZ עובד רגילאבל TVNETIL..כלום...נדה... לא דרך אקספלורר ולא בפיירפוקסרק עם http://anonymouse.org
פורסם 2011 בדצמבר 2513 שנים תדבר עם הספקית שלך, יכול להיות שהם צריכים לפתוח את האתרים האלה. זה קורה לפעמים. מניסיון
פורסם 2011 בדצמבר 2513 שנים WNET חסום אומנם אבל אני מצליח להיכנס אליו דרך פרוקסי, אין אפשרות להגיע להורדות אבל עדיין זה מגיב, תנסה להיכנס לאתרים האלה דרך פרוקסי..
פורסם 2011 בדצמבר 2513 שנים מחבר טוב..TORRENTZ חזר לעבוד רגיל ללא צורך בפרוקסיאבל TVNETIL ממשיך לעשות בעיות...בשאלתי בדף שלהם בפייסבוק וראיתי שמסתבר שיש את זה לעוד אנשים עם הPOWER NGN ולא רק לי!DagdeGun אני מצליח להיכנס עם פרוקסי לWNET אבל כל ראיתי שממש מתקפלים שם ולא מעלים יותר שום דבר חדש ממש חבל...זה היה התר הסיקורים האחרון בעברית לאימיול..עכשיו סופית החמור מת..
פורסם 2011 בדצמבר 2713 שנים היי bneli,לפני הכל חשוב לי לציין שאין קשר בין הכבל החדש שלנו לכך שאינך מצליח להכנס לאתר.בנוסף,שים לב שאנו לא חוסמים אתרים על דעת עצמנו, במידה וישנה חסימה לאתרים, היא נעשית בהוראת בית משפט בלבד.לוטם
פורסם 2011 בדצמבר 2713 שנים מחבר אנילא בא להאשים אותכם ..אני פשוט בא לציין בעיה...גם בTVNETIL פניתי אליהם והם לא יודעים עוד ממה זה נובע...הם רק אמרו שיבדקו... זה קורה להרבה אנשים...לפחות בנתיים הדרך היחידה שמצאתי שאפשר לעבוד רגיל זה עם פרוקסי...יחי הפרוקסי!
פורסם 2011 בדצמבר 2813 שנים בדקתי את האתר עכשיו, ואצלי אני מצליחה להכנס גם ללא שימוש בפרוקסי.במידה ואתה רוצה שנבדוק את הנושא אצלנו מול התמיכה,שלח את הפרטים הבאים במייל שבחתימה שלי או בהודעה פרטיתשם מלא, שם מתשמש בבזק בינלאומי, מספר טלפון ושעות בהן אתה ליד המחשב.לוטם
פורסם 2011 בדצמבר 2913 שנים מחבר שינוי כיוון: בדקתי עכשיו אם לפטופ ברשת ושמה באמת האתר עולה רגיל...יכול להיות בעיה במחשב?
פורסם 2011 בדצמבר 2913 שנים מחבר עדכון:גיליתי מה הבעיה...malwarebytes anti-malware המגן אתרים שלוכניראה מהעדכון האחרון שלו הוא חוסם את TVNETIL מסיבה לא ברורה..שאני מבטל את ההגנת אתרים הוא עובד..איך לא חשבתי על זה...!אבל השאלה איך אני מסדר את זה..מאפשר לו חריגים???
פורסם 2012 בינואר 813 שנים גבר קודם כל tvnetil אכן נסגר, למישהו יש אתרים דומים של הורדות שעובדים טוב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.