עבור לתוכן

היכן מקור הבעיה אם יש לי לפעמים תקיעות בכניסה לאתרים?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בחודשים האחרונים אני שם לב לבעיה מאוד חמורה ומעצבנת. בגלישה באתרים לפעמים קורה שהאתר אינו נטען למשך כמה שניות, זה יכול להיות 5 שניות וזה יכול להיות יותר מ- 30 שניות. ברגע שאני מסמן את הכתובת בדפדפן ולוחץ אנטר, האתר נטען במהירות. זה יכול לקרות אפילו בחיפוש רגיל בגוגל. לפעמים האתר יכול להיטען אבל לא במלואו. זאת אומרת שהאתר מפסיק את הטעינה באמצע, קופא, ורק אחרי 5-30 שניות הוא מסיים את הטעינה.

ניסיתי להתחבר אלחוטית וקווית דרך הראוטר, לשנות ערוצים לרשת האלחוטית אבל שום דבר לא עזר. אין לי ווירוסים על המחשב, יחד עם זאת עשיתי בדיקה על מספר מחשבים שכולם מראים את אותו הסימן.

ביצעתי בנוסף פינג למספר אתרים כמו www.google.com ובסך הכל קיבלתי פינג יציב של 90. לעיתים רחוקות יש קפיצה של 1000 אבל זה די נדיר ובהמשך, הפינג נשאר יציב.

אין כלל בעיה בהורדת קבצים. הקבצים יורדים בלי בעיות מיוחדות.

אני מחובר כרגע על בזק ובזק בינלאומי.

שמתי לב שהבעיה החלה להופיע (לפחות נדמה לי) מאז שהטכנאים שיחקו עם הלוח של האיזור פה. האם יש במוקדי השירות אפשרות לבצע מן ניקוי מטמון למשתמש שלי או משהו כזה?

פורסם

איזה מהירות יש לך?,עם איזה תשתית?

נסה לבדוק מה רמת הפינג בתשתית בלבד ללא ספק,אם הפינג גבוהה בתשתית פנה לבזק/הוט.

פורסם

בול בעיה כמו אצלי! זה יכול לשגע אותי!! בהתחלה חשבתי שזה בעיה במחשב, אבל זה לא פירמטתי אותו ובדקתי על מחשבים נוספים ואותה הבעיה כל הזמן. ומבחינת הורדות, פינגים הכל עובד טוב.

הבנתי שזה כנראה בעיה בתשתית או בספק אבל יש לי 30 מגה והכל על פניו נראה תקין. אני גם אובד עצות ולא יודע מה לעשות בקשר לזה.

יכול להיות שזה בעיה בפיירפוקס, תנסה ליום אחד את הדפדפן של גוגל Chrom ואתה תראה שיפור אדיר! אבל מה הדפדפן הזה לא יציב אצלי.

דרך אגב, אני בתשתית HOT וספק נטוויז'ן.

והנה בדיקת תשתית שהכל בסדר:

7woz1ks8hpm0e2hgtxwd.jpg

פורסם
  • מחבר

איזה מהירות יש לך?,עם

איזה תשתית?

נסה לבדוק מה רמת הפינג בתשתית בלבד ללא ספק,אם הפינג גבוהה בתשתית פנה לבזק/הוט.

בול בעיה כמו אצלי! זה יכול לשגע אותי!! בהתחלה חשבתי שזה בעיה במחשב, אבל זה לא פירמטתי אותו ובדקתי על מחשבים נוספים ואותה הבעיה כל הזמן. ומבחינת הורדות, פינגים הכל עובד טוב.

הבנתי שזה כנראה בעיה בתשתית או בספק אבל יש לי 30 מגה והכל על פניו נראה תקין. אני גם אובד עצות ולא יודע מה לעשות בקשר לזה.

יכול להיות שזה בעיה בפיירפוקס, תנסה ליום אחד את הדפדפן של גוגל Chrom ואתה תראה שיפור אדיר! אבל מה הדפדפן הזה לא יציב אצלי.

דרך אגב, אני בתשתית HOT וספק נטוויז'ן.

והנה בדיקת תשתית שהכל בסדר:

7woz1ks8hpm0e2hgtxwd.jpg

יש לי חבילה של 10 מגה, הפינג לתשתית יציב ונמוך (19).

התנסתי בפיירפוקס, בכרום וספארי (אני על מק) אבל שום דבר לא עזר.

אני חושב שהבעיה נמצאת אצל ספק האינטרנט ולאו דווקא התשתית. זה פשוט מטריף אותי כל פעם מחדש. הכל עובד מהר אבל האתרים פשוט קופאים פתאום בלי שום סיבה.

פורסם

היי msrotter,

אשמח לבדוק את הנושא מול התמיכה שלנו.

שלח במייל שבחתימה שלי או בהודעה פרטית את הפרטים הבאים:

שם מלא, שם משתמש בבזק בינלאומי, מספר טלפון ושעות בהן אתה ליד המחשב

לוטם

פורסם

אם זה אפשרי תנסה ללא נתב ישירות עם חייגן של וינדוס, אלא אם אתה ללא חייגן אז אני ממליץ לך עם חייגן.

תנסה לשנות כתובת DNS ב TCPIPV4 לכתובת DNS של גוגל ותראה אם יש שיפור או שינוי, כל שינוי.

לא בעיה לבדוק מאיפה הבעיה הנובעת, אם אין איבודי מידע, ואין בעיה במהירות הורדה או העלאה, אז לא אמור להיות בעיה בגלישה אלא אם זה בעיה בוינדוס,תוכנה,חומרה,הגדרות.

פורסם
  • מחבר

אם זה אפשרי תנסה ללא נתב ישירות עם חייגן של וינדוס, אלא אם אתה ללא חייגן אז אני ממליץ לך עם חייגן.

תנסה לשנות כתובת DNS ב TCPIPV4 לכתובת DNS של גוגל ותראה אם יש שיפור או שינוי, כל שינוי.

לא בעיה לבדוק מאיפה הבעיה הנובעת, אם אין איבודי מידע, ואין בעיה במהירות הורדה או העלאה, אז לא אמור להיות בעיה בגלישה אלא אם זה בעיה בוינדוס,תוכנה,חומרה,הגדרות.

אני עם dns של גוגל וניסיתי גם אחרים.

ניסיתי לבצע חיבור ישירות למחשב.

אני משתמש על מחשב מק (נבדק על 2 מערכות הפעלה - סנו לאופרד וליון) אבל עשיתי בדיקה גם על מחשב שמריץ חלונות.

שום דבר ממה שציינתי לא עזר ואני נוטה להאמין שהבעיה נעוצה בספק או תשתית. השאלה הגדולה אם יש משהו בהגדרות מרחוק שהפקיד/טכנאי יכול לבצע?

פורסם

איך מהירות האפלוד ? יציבה ? תעשה בדיקות במשך היום כל 3 שעות בבדיקת תשתית ותראה אם יש נפילות ותנסה במחשב אחר, יכול להיות שעם כרטיס רשת אחר או דרייברים אחרים נוכל לשים לב, לא סומך על MAC

פורסם
  • מחבר

איך מהירות האפלוד ? יציבה ? תעשה בדיקות במשך היום כל 3 שעות בבדיקת תשתית ותראה אם יש נפילות ותנסה במחשב אחר, יכול להיות שעם כרטיס רשת אחר או דרייברים אחרים נוכל לשים לב, לא סומך על MAC

מה אין לסמוך על מק, דווקא על חלונות אני ממש לא סומך. אגב כבר ציינתי שניסיתי בכל המחשבים שיש ברשותי כולל מחשב שמריץ מערכת הפעלה חלונות. לגבי מהירות האפלוד היא תקינה לחלוטין.

פורסם

איזה נתב, או מודם יש לך, לא הזכרת.

פורסם
  • מחבר

איזה נתב, או מודם יש לך, לא הזכרת.

ראוטר edimax 6524n - עודכן לגרסה הכי חדשה הרשמית וגם לזאת של היבואנית פה בארץ.

מודם d-link dsl 2500u

פורסם

אותה בעיה עם אותו ראוטר... :nixweiss: יכול להיות שהראוטר הזה נפילה?

פורסם
  • מחבר

אותה בעיה עם אותו ראוטר... :nixweiss: יכול להיות שהראוטר הזה נפילה?

זה לא קשור לראוטר כי חיברתי את המודם ישירות למחשב לצורך בדיקה. אבל בלי קשר הראוטר הזה נפילה והצטערתי על היום שקניתי אותו. אדימקס הראו לי את הצד הלא טוב שלהם ואני כבר לא מתכנן בשנים הקרובות לקנות מוצרים של אדימקס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים