פורסם 2002 במרץ 1623 שנים נראה לך? 5 ק"ג על הגג שלי וכל הבניין שלי מתפרק.אבל כל השאר בהחלט נכון.אני רואה נקודה מעצבנת כזאת בשמים כמו ה Dead Pixel שיש לי במאג, ייתכן מאוד שזה ה Planet X.
פורסם 2002 במרץ 1623 שנים עכשיו עיצה רצינית.....רצוי איזור המרכז כמו במפגש הקודם, מרמת גן עד ראשון לציון.יש מלא מרכזים בדרך, תבחרו אחד ראשי.
פורסם 2002 במרץ 1623 שנים שוב בעזריאלי.......הפעם על הגגפעם אחרונה ראיתם כמו אנשים באו לעומת המפגשים הקודמים
פורסם 2002 במרץ 1623 שנים עכשיו עיצה רצינית.....רצוי איזור המרכז כמו במפגש הקודם, מרמת גן עד ראשון לציון.יש מלא מרכזים בדרך, תבחרו אחד ראשי.ראשון לציון...זה מצויין!
פורסם 2002 במרץ 1623 שנים אני מציע את מגדל העמק!בפלאפל של זגורי או של ברטו!!!!!!!אתם יודעים מה נתפשרפיצה מאסטרו בקומה ה2 של הקניון בחווה שיש לנו יש בקומה הזאת גם 2 חנויות מחשבים (לאחת מהם יש עדיין 486 חתומים חדשים במלאי)
פורסם 2002 במרץ 1623 שנים אני מציע את מגדל העמק!בפלאפל של זגורי או של ברטו!!!!!!!אתם יודעים מה נתפשרפיצה מאסטרו בקומה ה2 של הקניון בחווה שיש לנו יש בקומה הזאת גם 2 חנויות מחשבים (לאחת מהם יש עדיין 486 חתומים חדשים במלאי)אההה..... לא נראה לי כאילו כזה כזה כאילו רק בלי הזה רק עם הכאילו וההיפך?!
פורסם 2002 במרץ 1723 שנים טוב, כיוון שאני רואה שהדיון הזה יורד לפסים של SPAMMING(כן גם דיבור בפורום כצ'אט נחשב מבחינת כספאם) הנושא ננעל ואני מבטל את הקרדיט שנתתי לו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.