עבור לתוכן

ניתוקים באינטרנט

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה כנראה בהגדרות של הכרטיס רשת (האינטרנט מתנתק כמה פעמים ביום).. יש לנו רשת קווית בבית, 2 מחשבים.. וזה קורה רק במחשב אחד.

בהוט ובנטויז'ן אמרו לי לנסות להחליף כבל רשת (החלפתי.. לא עזר), ואם זה לא עוזר- אז הבעיה בהגדרות של הכרטיס רשת.השאלה שלי- הם צודקים? ואם הבעיה בהגדרות של הכרטיס רשת, אני חייב להזמין טכנאי?

** הערה: לפעמים האינטרנט מתנתק לגמרי, ואז מופיע לי סימן קריאה צהוב למטה.. אני נכנס ללוח בקרה>מרכז הרשת והשיתוף>שנה הגדרות מתאם>ההפוך ללא זמין>הפוך לזמין

ואז האינטרנט חוזר לעבוד.

ובשבוע האחרון בעיקר, מה שקורה יותר- האינטרנט פשוט באמצע הגלישה "קופא" ל10-20 שניות.. ואז ממשיך לעבוד רגיל בלי שעשיתי כלום.

פורסם

יכול להיות שהכרטיס מכבה עצמו ע"מ לחסוך בצריכת החשמל. זה קורה כשהמחשב ללא שימוש זמן ממושך?

בכל מקרה על מנת לשנות הגדרה זו, גש למנהל התקנים, חפש את כרטיס הרשת שלך, קליק ימני עליו ומאפיינים.

תחת הכרטיסיה "ניהול צריכת חשמל", הורד את ה V במידה ומסומן.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שהכרטיס מכבה עצמו ע"מ לחסוך בצריכת החשמל. זה קורה כשהמחשב ללא שימוש זמן ממושך?

בכל מקרה על מנת לשנות הגדרה זו, גש למנהל התקנים, חפש את כרטיס הרשת שלך, קליק ימני עליו ומאפיינים.

תחת הכרטיסיה "ניהול צריכת חשמל", הורד את ה V במידה ומסומן.

להיפך, זה קורה שאני באמצע גלישה.

מסומן V בניהול צריכת חשמל.. אבל השאלה שלי, שנה שלמה גלשתי בלי ניתוקים, ותמיד היה מסומן שם V בניהול צריכת חשמל. אז יכול להיות שפתאום המחשב החליט לכבות את הכרטיס רשת מדי פעם? למרות ששנה לא היו ניתוקים בכלל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים