עבור לתוכן

אינטרנט קופא כל 7 דקות

Featured Replies

פורסם

כביש 6 אותם בעיות אותם פתרונות.

מסכים איתך שאין סיבה לשלם על תיעדוף[או על נסיעה בכביש 6]:\

בכל מקרה התקלה שיש לך עכשיו אין לה שם קשר לתיעדוף ברגע שמדובר בתקיעות על בסיס קבוע של 7 שניות אין לזה שום קשר לתיעדוף הספק.

בעיקר שהתקלה קיימת גם כאשר אתה מוריד,גימר לא ייתן לך פתרון במקרה הזה.

הלכת רחוק, דוגמא מצויינת היא הנתיב המהיר בכניסה לת"א, בדיוק כמו חבילת גיימרים, בארץ פשוט עושים עלינו כסף והרבה.

נ.ב בחו"ל אין כזה דבר תשתית וספק נפרדים נכון? יש רק חברה אחת

פורסם

לא בכל מקרה תקבל פיתרון מספקי התשתית והאינטרנט.

הם יודעים רק א,ב,ג וזה לא כולל גם הרבה דברים שכן יכלו להיות ברשימה להלכו לאיבוד אצלם במערכות הלמידה, מעקב, ושירות.

במקרים כאלו אתה צריך לצמצם את האפשרויות, לאתר את הבעיה, ואז לתקוף חזק את מקור הבעיה.

היה עוזר אם היית בודק עם ספק אינטרנט אחר.

ועם מחשב אחר.

ואז היית יודע כמעט בוודאות שמדובר בתשתית עצמה או במודם (שגם הוא שייך לספק התשתית כמובן).

לפעמים יש דברים נדירים שעד שלא מגיע טכנאי מנוסה/בכיר או פיקח, הבעיה לא תיפתר.

לדוגמא היה אצלי פעם טכנאי של הוט להחליף ממיר לא תקין, והוא חיבר את החדש (מסוג אחר) לטרנספורמטור של הישן.

אחרי שבוע של בעיות מוזרות שעובד ומדי פעם לא עובד ואז שוב עובד (קצת דומה למקרה שלך) שהוט עצמם לא הבינו מה אני רוצה מהם, התעקשתי שיביאו טכנאי שוב, והגיע מישהו שקלט שהשנאי לא מתאים.

לך תדע, אולי גם אתה נפלת על בעיה מוזרה ונדירה שכזאת.

וקודם כל כדאי שתוודא שהבעיה המוזרה והנדירה היא לא בכרטיס רשת שלך, או אצל ספק האינטרנט שמפעיל פילטר מוזר על כל החשבונות הישנים בחבילה הישנה שלך שעובדת עם השרתים הישנים שלהם שבדרך להיזרק לפח.

פורסם
  • מחבר

טוב בכל מקרה עומדים לשדרג לנו את האינטרנט בחודש הקרוב אז אני אמתין לראות אם זה יסודר לאחר השדרוג, סבלתי עם איזה יותר משנה אז אני אתאפק עוד כמה שבועות במקום להתעסק יותר מדי.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שלום שוב,

עדיין לא שודרג לנו האינטרנט אז לקחתי את המחשב הנייד של אח שלי וחיברתי בדירה אצלי ואצלו זה נשאר יציב על 200 למשך כחצי שעה. (ואין את הנפילות האלה כמו אצלי.)

ניסיתי לכבות כל פרוסס אפשרי ועדיין יש לי את הבעיות האלו מה שאומר שיש או בעיית חומרה כלשהי במחשב או בעיית תוכנה/הגדרה של וינדוס שאני לא יודע.

יש לי וינדוס ULTIMATE (ENTERPRISE(1 וגם לאח שלי בבית שלו (גם בקיבוץ) ואצלו אין את הבעיה.

דבר נוסף שיש לי לבדוק זה לנסות לקחת את המחשב שלי לבית שלו ולראות אם יש את הבעיה.

חוץ מהאפשרות הזו, יש הצעות?

תודה.

פורסם
  • מחבר

הוספתי תמונה של הפרוססים עם הפירוט של I/O READS ו I/O OTHER שקראתי שאם זה גבוה זה יכול לעשות בעיות (לא יודע כמה זה נחשב גבוה, 3 מיליון?)

מישהו יודע משהו בעניין?

(הAVIRA ANTIVIRUS והCSRSS הם הכי הרבה אצלי, השאלה אם זה נורמלי.)

תודה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אפשרות נוספת זה להתחבר לסיומת@1 להשאיר את זה לכמה שעות ולבדוק מול בזק אם היו ניתוקים,אם כן זו בעיה בתשתית ומפה שתי אופציות או להחליף מודם או בעיה במרכזיה של בזק שתצריך טכנאי כבר להחלפת פורט.

מעבר לכך שווה לנסות לבצע ריסט למודם ( יש לך חור קטן מאחורה תכניס לשם קיסם ותחזיק לחוץ כ10 שניות)

שלגבים אלו מציע לך לבצע לאחר שאתה עושה מה שנכתב בהודעה מעלי לגבי הפעולות במחשב.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה PAPKIN על ההתייחסות, האמת שהצלחתי לפתור את הבעיה (סוףסוף!!!!! - אחרי איזה כמה חודשים שהיה לי אותה) בעזרת ביצוע 2 פעולות שאחת מהן כנראה סידרה את הבעיה:

1. ניקיון עם תוכנת CCLEANER (ניקיון קבצים - ניקה בערך 2.7 ג'יגה) ותיקון בעיות בREGISTRY - תיקן בערך 437 בעיות - לא עשיתי את זה לפחות שנה, לא היה מותקן אצלי וכו'.

2. שינוי הגדרה בAVIRA ANTIVIRUS שלא יעדכן את עצמו אוטומטית, והסרתי עוד שתי אפשרויות שהוא עושה ברקע.

עשיתי את הפעולות ביחד ואז בדקתי וראיתי שהבעיה הסתדרה ככה שאני לא יודע בדיוק מי מהן סידרה אבל אני נוטה להאמין שהCCLEANER עשה את העבודה. (מאז(לפני 4 ימים ככה) החזרתי את השתי אפשרויות של הסריקה והבעיה לא חזרה.

את ההגדרה של עידכון אוטומטי יש גם אצל אח שלי ואצלו מעולם לא הייתה בעיה).

איזו בעיה מטרידה מעניין איך היא נגרמה אבל סוףסוף אפשר לשחק משחקי FPS ברשת (BFBC2) בלי לקבל לאגים כל כמה דקות וקיקים על פינג שקופץ ל999 בגלל זה + יש סיבה לחשוב על לקנות את BF3 עכשיו.

תזכרו שאם קורה לכם משהו דומה, להריץ CCLEANER, זה עזר לי.

מדהים איך הפתרון כלכך פשוט לבעיה כלכך מסובכת (לא ברורה).

כבר חשבתי לקנות איזה מתאם USB לכבל רשת (לנסות לעקוף את הכרטיס רשת הפנימי של הלוח שלי) - ידעתם שזה עולה בארץ 50 שקל, מאיביי 3.5 דולר כולל משלוח מסין. (גנבים בארץ)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים