עבור לתוכן

מפרט עבור סטודנט למדעי המחשב עד 3K

Featured Replies

פורסם

היי אני צריכה עזרה בהרכבת מפרט העונה על הדרישות הבאות:

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, גלישה, סרטים

במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). dot net, java וכדו' מזדמן

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך

4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8

5. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת המחשב

6. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור רמת גן (אפשרי גם בנתניה)

7. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן

תודה רבה D:

:hi:

פורסם

סביר שזה הרבה מעל הנדרש:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1

WD 500GB 7200RPM 16MB Sata3 AAKX WD5000AAKX, יחידות 1

צורב LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black, יחידות 1

ANTEC NSK4450B Midi VP450 450Watt Black, יחידות 1

הרכבת מחשב כולל בדיקות

MSI Z68MA-G45 Z68 Chipset HDMI DVI VGA, יחידות 1

Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1

Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1

סה"כ מחיר כ:₪3000

אם אין בעיה לחרוג יותר, אפשר לעלות בנפח הקשיח. עקרונית, מחיר הקשיחים גבוה כיום, עדיף להמתין לירידת מחירים ולהסתפק כרגע בנפח של 500GB, לא שזה מגביל במיוחד בדרך כלל.

פורסם

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪929

קירור למעבד:

Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 1366+1156 support

כמות: 1 - מחיר: ₪131

לוח אם:

Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155

כמות: 1 - מחיר: ₪551

מארז:

Gigabyte Triton 180 + Seasonic S12II-430W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪492

זיכרון:

Micron Rendition 4GB DDR3 -1333

כמות: 2 - מחיר: ₪91

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪399

כונן אופטי:

Samsung DVDRW SATA x22

כמות: 1 - מחיר: ₪95

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪2779

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2724 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/76a1dtkh

פחות או יותר אותו דבר, רק זול יותר. בלי להתפשר באיכות של שום חלק.

פורסם

ושוב, המחיר של המערכת, הוא לא מחירה בפועל, מחיר הקשיח לא אמיתי. אין הגיון פה בקירור LOW PROFILE. לוח הם פחות טוב.

Hagaix שים לב כאשר אתה בונה מפרט... לבנות מפרט, שהוא עם מחיר שוק מייצג, לא משהו שהוא נקודתי תקוע בחנות בודדת, על בסיס מחירון שהוא אולי כן ואולי לא נכון. אני מבין שנוח מאד לצאת "גאון" עם מערכת דומה / שוות ערך זולה יותר, אבל:

1. זה נראה מגמתי מאד - תעמולתי אפילו.

2. זה יוצר לא אחת ציפיות לא ריאליות, וזו לא המטרה פה.

3. בקיצור, יש מחיר למחיר.

4. כאשר אני רושם מפרט, אני דואג לרשום שהמחיר הוא "כ - X ש"ח" מאחר ובעוד שהמפרט מבוסס על חנות אחת, המחירים שעל פיהם המחיר מבוסס הוא לפי או המקסימומים של המוצרים או הממוצע, ומעוגל מעלה, כך שבהחלט ייתכן שניתן להשיג אותו בפחות.

פורסם

מזה מחיר הקשיח לא אמיתי? אתה מכחיש את המחיר שלו? המחיר זה המחיר, לא יהיה שינוי אם הוא יזמין בלי שהם ישנו מחיר באתר. חוק זה חוק. למה אין היגיון? הבאתי קירור יותר שקט שעדיין מקרר טוב, מה רע?

מה לא משהו במפרט גם? תקוע בחנות בודדת? גם כל המפרטים שלך. עניין של הרגל. שכל אחד יקנה איפה שהוא רוצה ואיפה שזול.

אתה ממשיך עם הקטע של התעמולתי?

לא סגרנו את הבדיחה הזו כבר?

זה המחיר גם, סופית. זה כתוב בחוק, מה שמופיע, זה המחיר. לtms יש מבחר מצומצם מאוד גם, אז הם שומרים על מחירים עדכניים.

אתה צריך להביא מפרט מחנות. אם לא יתכן ויהיה אפשר להביא משהו זול יותר. בגלל זה מביאים מrsm או tms או iqpc וכו'.

כדי להתאים את המפרט בצורה הכי טובה לצרכים. את הקירור שהבאת אין בהרבה חנויות לדוגמא, אז הוא לא מייצג גם.

ושוב, אל תאשים אותי בתעמולה כי זה מאוד חוצפה וסגרנו את זה כבר. נדמה לי שאחרי שהגבתי לך אז תגובה ארוכה מאוד לא הגבת או לא ראית.

פורסם

ושוב, המחיר של המערכת, הוא לא מחירה בפועל, מחיר הקשיח לא אמיתי. אין הגיון פה בקירור LOW PROFILE. לוח הם פחות טוב.

Hagaix שים לב כאשר אתה בונה מפרט... לבנות מפרט, שהוא עם מחיר שוק מייצג, לא משהו שהוא נקודתי תקוע בחנות בודדת, על בסיס מחירון שהוא אולי כן ואולי לא נכון. אני מבין שנוח מאד לצאת "גאון" עם מערכת דומה / שוות ערך זולה יותר, אבל:

1. זה נראה מגמתי מאד - תעמולתי אפילו.

2. זה יוצר לא אחת ציפיות לא ריאליות, וזו לא המטרה פה.

3. בקיצור, יש מחיר למחיר.

4. כאשר אני רושם מפרט, אני דואג לרשום שהמחיר הוא "כ - X ש"ח" מאחר ובעוד שהמפרט מבוסס על חנות אחת, המחירים שעל פיהם המחיר מבוסס הוא לפי או המקסימומים של המוצרים או הממוצע, ומעוגל מעלה, כך שבהחלט ייתכן שניתן להשיג אותו בפחות.

ומה עם לציין שאתה עובד ב-RSM לפני שאתה מגיב ככה:)?!

פורסם

Hagaix - חוק זה חוק, אם אתה מפרסם מחיר, אז אתה חייב למכור במחיר הנ"ל את המוצר שפרסמת. אבל אם אתה מפרסם משהו במחיר מסוים וכאשר מישהו רוצה לקנות אותו, הוא מקבל תשובת "אין X, יש Y שעולה Z יותר" זה משהו אחר. בקיצור זה שרשום באתר של חנות M שמוצר L עולה F שקלים, לא אומר שאפשר בפועל לקבל את המוצר בכלל. ואם אתה יודע לתת גושפנקה שאפשר, זה אומר שההיכרות שלך עם TMS היא לא היכרות של לקוח.

לגבי הקטע של תעמולה, האם סגרנו את זה? מה שנסגר זה ששתולי TMS הורידו ראש לתקופה קצרה, והנה הוא עולה חזרה.

את הFREEZER אין בהרבה חנויות? אם אין אותו, זה בחנויות החסות של CD-LOG, פשוט כי הן מעדיפות לשווק את הKATANA שCD-LOG מייבאת.

אם מפרט מסוים עולה בKSP / IQPC / RSM / ZIGZAG מהותית יותר, אז כן, לתת אותו עם המחיר "הסופי" מTMS זו לא תעמולה, זה שיווק. אם תבנה מפרט מTMS, בלי מחירים וקישורים מהאתר שלהם, ותעשה נרמול של המחירים כמו שאני משקיע ועושה כך שיוצא מחיר ממוצע בין החנויות שציינתי, כאשר כמובן שיש מי שמושך את הממוצע למעלה ויש מי שכלפי מטה, ואני מחשיב גם את TMS בנרמול המחירים והמקבילות כאשר אני בונה מפרט, אז לא תשמע ממני ולו תלונה בודדת.

Kirill-TMS מה עם להתייחס לעניין הנקוב, האם יש לכם בכלל F3ים? האם אתם בתכלס מוכרים אותם ב400 ש"ח שזה הפרש גדול מאד מהמחירים שבהם הם נמכרים בכל מקום אחר?

פורסם

Hagaix - חוק זה חוק, אם אתה מפרסם מחיר, אז אתה חייב למכור במחיר הנ"ל את המוצר שפרסמת. אבל אם אתה מפרסם משהו במחיר מסוים וכאשר מישהו רוצה לקנות אותו, הוא מקבל תשובת "אין X, יש Y שעולה Z יותר" זה משהו אחר. בקיצור זה שרשום באתר של חנות M שמוצר L עולה F שקלים, לא אומר שאפשר בפועל לקבל את המוצר בכלל. ואם אתה יודע לתת גושפנקה שאפשר, זה אומר שההיכרות שלך עם TMS היא לא היכרות של לקוח.

לגבי הקטע של תעמולה, האם סגרנו את זה? מה שנסגר זה ששתולי TMS הורידו ראש לתקופה קצרה, והנה הוא עולה חזרה.

את הFREEZER אין בהרבה חנויות? אם אין אותו, זה בחנויות החסות של CD-LOG, פשוט כי הן מעדיפות לשווק את הKATANA שCD-LOG מייבאת.

אם מפרט מסוים עולה בKSP / IQPC / RSM / ZIGZAG מהותית יותר, אז כן, לתת אותו עם המחיר "הסופי" מTMS זו לא תעמולה, זה שיווק. אם תבנה מפרט מTMS, בלי מחירים וקישורים מהאתר שלהם, ותעשה נרמול של המחירים כמו שאני משקיע ועושה כך שיוצא מחיר ממוצע בין החנויות שציינתי, כאשר כמובן שיש מי שמושך את הממוצע למעלה ויש מי שכלפי מטה, ואני מחשיב גם את TMS בנרמול המחירים והמקבילות כאשר אני בונה מפרט, אז לא תשמע ממני ולו תלונה בודדת.

Kirill-TMS מה עם להתייחס לעניין הנקוב, האם יש לכם בכלל F3ים? האם אתם בתכלס מוכרים אותם ב400 ש"ח שזה הפרש גדול מאד מהמחירים שבהם הם נמכרים בכל מקום אחר?

יש F3 גם של 500GB וגם של 1TB.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים