עבור לתוכן

איזה ראוטר יותר טוב?

Featured Replies

פורסם

VVG2000 של NETGEAR או 6740U של D-LINK?

פורסם

DLINK

פורסם

גם בADSL2+

וזה לא שלDLINK יש פינג נמוך יותר, פשוט לנטגיר יש פינג גבוה יותר.

אפילו עשיתי השוואה על קו של ADSL2+, לקחתי SIEMENS SL2141 היה לי 16MS לספק, עם הNETGEAR היה לי 22MS.

פורסם

אז באופן עקרוני לא יהיו בעיות כן ? כי אני אמור לקבל את ה NETGEAR וה DLINK לא נמצא במלאי לחלוטין, גם אם כן, יהיו לי אכן בעיות אמרו שיבצעו לי אישור להחלפה אם ארצה.

אבל אתם אומרים ההבדל זה מ 16-22 ?? זה לא ממש פינג גבוה, בכל זאת אני מקווה שישאר לי הפינג כמו הוט,

ל www.download.com 209-213

ולשרת של WOW סביבות ה 86-96

גם ראיתי שיש מודמים של LINKSYS, עכשיו לא יכול להיות יותר טוב מהם

Wireless-N Router ADSL2+ Gateway WAG120N

Linksys X2000 Wireless-N ADSL2+ Modem Router‎

ואף אחד לא מציין שזה VDSL, רק בזק אומרת על המודמים שלהם, ב EBAY אין מודם אחד שנקרא VDSL אלא כולם רק ADSL2+

פורסם

בVDSL אתה יכול לקבל גם 3MS, תלוי בחבילה שלך.

כעיקרון הNETGEAR מוסיף 7MS יותר.

פורסם

מישהו ניסה לשחק בהגדרות שלו קצת ? לראות אם יש כל שינוי, לעדכן קושחה ?

פורסם

כמובן, ניסיתי עם ההנדסה של בזק גם קושחה נסיונית, אך גם לא עזר.

ניסיתי גם NETGEAR עם חומרה שונה, אותו הדבר.

הנתב הנל פשוט דפוק נקודה.

פורסם

שמתי לב יש להם כמה גירסאות, לדוגמא ב EBAY יש VVG2200 V3, וכו' יש גם V4 איפשהו, כנראה הם תיקנו שם את כל הבעיות ה "חומרתיות"

פורסם

יש פה מישהו עם NETGEAR VVG2000 שעשה בדיקות בנושא הזה ? חוץ מעניין של 6MS שלא בטוח שיהיה לי, יש מישהו שחווה את זה כרגע ? כי יש להם DLINK אחד שאני יוכל לקחת אבל זה או לחכות למשלוח או להגיע לסניף ולקחת מהר כי יש רק אחד והם לא שומרים.

פורסם

טוב לא משנה, השגתי בסוף את ה DLINK 6740U נשאר להם אחרון במזל.

אמרו לי שיקח עד 4-5 שעות עד שה DSL הסתנכרן והוא צריך להיות מחובר ל DSL ומחשב ,,,, הגיוני ??

גם אצלכם זה לקח כמה שעות עד שה VDSL נכנס לתוקף ?

פורסם

טכנאי צריך להתקין לך כרטיס VDSL וכנראה לוקח כמה זמן עד שסוגרים את הטיפול סופית.

כבר טכנאי חיבר את זה אחרת לא הייתי מקבל את הנתב, לא היו נותנים, שלחו לי SMS לקבוע משלוח רק ל 25 אמרתי להם מהההה, תשלחו מישהו מחר או היום, אני אהיה בלי אינטרנט כי אני רוצה לבטל את הוט, אז קבעו ליום שישי, ואחרי כל התגובות בנוגע ל NETGEAR VVG2000 לא רציתי אותו וזה היחיד שקיים אצלהם במלאי אצל המשלוחים, אז שאלתי את סניף ת"א ואמרו יש אחרון, מהשירות לקוחות אמרו לך תיקח אין בעיה רק תודיע ונבטל את המשלוח, הלכתי לקחתי.

אבל אוף עכשיו 3 שעות לחכות, כבר עברו שעתיים.

** וגם ראיתי את בזק עובדים שם על הכבלים, בטוח עדיין משפצים שם את הקופסא הראשית, ראיתי שהוציאו את כל הלבנים מתחת לאדמה והיה להם כבלים שם.

******** טוב סוף סוף עלה בנתיים מרוצה , מקבל את ה 50MB ואת האפלוד 1.5-6 סבבה לגמרי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים