עבור לתוכן

בעיה עם הרשת הביתית

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי בעיה שדיי משגעת אותי בזמן האחרון!

אנחנו 4 מחשבים נידיים + 3 סמארטפונים על אותה רשת ביתית שהמהירות היא 10 מ"ב וכולם מתחברים בצורה אלחוטית.

מידי פעם מצטרף גם מחשב נייד לחבורה שמתחבר בעזרת כבל רשת.

כל פעם יוצא מצב שאחד או יותר מהמחשבים\פלאפונים לא מצליחים להתחבר לאינטרנט, ז"א הם מחוברים אך עם גישה מגובלת,משמע אי אפשר לגלוש באינטרנט.

אשמח לקצת אור בנושא

תודה

:)

פורסם

איזה ציוד יש לך שם

פורסם
  • מחבר

שני מודמים של 012 (שקשורים לקו טלפון שלהם או משהו) ונתב אחד מדגם : Rotal RTA 1025W

כולם מחוברים יחדיו

פורסם

הפיתרון מאוד פשוט: ה-DHCP של מתאם השיחות של 012 מחלק רק 4 כתובות. אתה צריך להתקשר אליהם כדי שיגדילו את הטווח, ואז תוכל להתחבר עם יותר מחשבים :)

פורסם
  • מחבר

הם מגדילים את הטווח בעזרת המחשב שלהם? או שזה כרוך בהחלפת מתאם\תשלום נוסף?

ד"א תודה :)

פורסם

היי

Rot20,

ה- DHCP במתאם השיחות מוגדר כברירת מחדל בטווח של 100 עד 199. כך שניתן תיאורתית לחבר עד 100 מחשבים.

כדי לפתור את בעיית הקישוריות המוגבלת תוכל להיעזר במדריך הבא: [shttp://blog.012.net/2010/11/troubleshoot-limited-or-no-connectivity/במידה ולא עוזר, הינך מוזמן לשלוח פרטים לכתובת המייל שלנו talk2us@012.net ונחזור כדי לסייע לך(גם כדי לבדוק שטווח הכתובות מוגדר נכון).

ליאור

פורסם
  • מחבר

היי ליאור,

הפתרון שהצעת לי לא עוזר, הקטע הוא שכל פעם מחשב\פלאפון אחר לא מחובר לרשת כאשר כולם נמצאים בבית ("כאילו המקומות תפוסים" וכל פעם מישהו אחר נשאר בחוץ).

אשמח אם תעזור לי כאן, גם יותר מהיר וגם יוכל לעזור למשתמשים אחרים אשר חווים את אותה הבעיה.

תודה

פורסם

ליאור, תבדוק שוב את המידע שלך. ה-DHCP הוא 100-104 בבררת מחדל. צריך לדבר עם התמיכה הטכנית והם מעדכנים אותו מרחוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים