עבור לתוכן

התלבטות לגבי שדרוג מהירות האינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום חברים..

אני נמצא כרגע עם מהירות של 2.5 מגה בבזק כתשתית ו012 כספק.

לאינטרנט זהב משלם 29 ש"ח בהתחייבות עד לאוגוסט. בבזק נגמרה ההתחייבות לפני חודשיים ולא ידעו אותי ושילמתי כ81 ש"ח לערך עבור מהירות החיבור עד עכשיו. ברור לי כי המחיר הוא כבד בפרט למהירות הזבלית בה אני נמצא.

אני מתחבט מה לעשות וזקוק לעצה טובה.. דיברתי עם 012 והציעו לי עבור 12 מגה במחיר 39 ש"ח..ביררתי לגבי חבילת גיימר בנוסף וטענו כי זוהי תוספת של 24 ש"ח. אמרתי נניח להם כרגע ודיברתי עם בזק...אחרי דסקוס קצר אמרו כי על מהירות תשתית של 10 מגה יגבו ממני 100 ש"ח..המחיר עדיין גבוה לטעמי.

דיברתי עם הוט... יש להם מבצע של 99 ש"ח עבור מהירות של 12 מגה כולל ספק טריפל C ללא התחייבות או תשלום על המודם(כך הם טוענים).

לכאורה הדילמה פשוטה... אך הייתי רוצה לקבל עצה מה עדיף לעשות,תשתית של הוט יש לי כבר בבית בחדר אחר והייתי מעדיף להשאר עם בזק אך המחיר שהם מבקשים על התשתית שווה למבצע של הוט המצויין לעיל+המהירות בהוט עדיפה במקצת.

תגובות יתקבלו בברכה.

פורסם

יש לקוחות וותיקים שהשיגו 69 שקל לחודש עבור 10Mb. אני לדוגמה כלקוח וותיק קיבלתי 89 שקל עבור 15Mb וראיתי אנשים שהשיגו 84 שקל.

פשוט תאיים בהתנתקות עד שבסוף הם יתקפלו ויציעו לך מחיר בסביבות ה 70.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה ידידי.

הנציגה בבזק נשמעה עיקשת ואיתנה בדעתה לגבי המחיר של ה100 ש"ח..אני יודע שעם איום ומיקוח נכון אני יכול להוריד אותה בכמה גרושים אבל גם אם אוריד אותה ל70 ש"ח(אני בספק)אזיי לספק אשלם בכל מקרה 40 לערך וזה כבר יוצא יותר ועוד אנחנו מדברים רק על 10 מגה..אגב,לא צריך יותר..אני מעוניין ב10 או 12.

עלעלתי בפורומים ואני לא מצליח לגבש אסטרטגיית שיחה בטרם אגש לזה...

חבל שאין משהו המגיב למבצע של הוט...מעניין אותי איך הם +טריפל C.

פורסם

תקשיב לי טוב...

כנס לאתר כמזה ועשה השאווה למהירות שאתה רוצה לאחר מכן כנס לתגובות של האנשים ולמחירים שהם קיבלו לך לפי מה שהם אומרים בלי פשרות ותקבל גם אם תתכופף להם אז חבל על הזמן שלך... ואל תתרגש ממה שהם אומרים לך..

ולפעמים גם נופלים על מוקדן או מוקדנים חארות... נתק את השיחה ותקשר שוב 99 אחוז יענה לך אחד יותר נורמאלי...

והכל מניסיון

בהצלחה

ועוד דבר {שאני אישית מתכוון לעשות אותו...} היום אין כבר את עיניין ההתחייבות... לך על החברה שנותנת את הדיל הכי טוב {וגם איתה תתמקח בהתאם לתגובות בכמה זה כנ"ל} לא מוצא חן בעיניך שלום ותתנתק ותעבור לחברה אחרת... כבר אין חתונות היום ברוך ה' עם כל החברות העושקות והגונבות האלו :)

פורסם
  • מחבר

תודה יניב.אני באמת מעלעל בפורומים השונים. אוטוטו אתקשר לבזק ואראה מה נשמע.. אחרי הדברים שלכם אתעניין בגיימר של 012 במחיר טוב אחרת אני מתנתק מהם.

פורסם

בשמחה...

ואל תדאג הם לא ירעבו ללחם החברות... הם חיים טוב והכל בזכותנו...

אל תפחד להתנתק ולנסות משהו אחר... ושאתה אומר להם את זה תתכוון לזה...תאמין לי שהם לא יתנו לך ללכת בכזאת קלות...

עוד לא נתקלתי בשום מצב שבו להתחבר יש בעיה כולשהי.. רק תתן תמספר ויזה והכל מסודר בשניה...

תנסה להתנתק תראה מה יקרה.. בידיוק הפוך.. את הנשמה יוציאו לך...

בקיצור לך על זה בגדול ואל תתפשר... בהצלחה

פורסם

היי wth,

הינך מוזמן לשלוח פרטים לכתובת המייל שלנו talk2us@012.net, ואנחנו נשמח לחזור אליך ולסייע לך בנושא.

ליאור

פורסם
  • מחבר

ליאור..בדוק את המייל אני שולח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים