עבור לתוכן

מגבר אזניות נייד לETYMOTIC HF5 + D2+

Featured Replies

פורסם

אני משתמש באוזניות ובנגן הנ"ל ומעוניין "לסחוט" יותר את האזניות. בכל סוגי האטמים שניסיתי יש הרגשה שהאזניות יכולות לתת יותר. האם מגבר אזניות יועיל לשיפור הצליל בשילוב הזה? אני שומע בד"כ כלל בווליום נמוך (פחות מ10 בנגן) כך שהמטרה היא לא להגע לווליום גבוה.

פורסם

לנגן שלך יש מגבר פנימי שדי מספיק ל- INEAR טובות...

ואתה בעצמך אומר שאתה לא שומע על יותר מ-10 שאם אני זוכר נכון זה בדיוק חמישית מהעוצמה האפשרית ללא מגבר נוסף.

ראיתי בכל מיני אתרים בחו"ל מגברים ניידים לאוזניות, אבל לאחר שביררתי קצת על הנושא, הגעתי למסקנה שברוב המקרים עבור IN EAR זה SHOW OFF נטו ואין פה איזו תועלת משמעותית.

מבחינת נסיון שימוש, אין לי יותר מדי עם IN EAR, בטח שלא עם הגברה ניידת לסוג זה של אוזניות.

הייתי ממליץ לך לשקול שנית את האפשרות של השקעה במגבר שכזה ואם בכל זאת אתה מחפש סאונד איכותי יותר, ללכת על אוזניות אחרות.

פורסם

x2

מילה במילה.

פורסם
  • מחבר

המטרה היא לא לשמוע בווליום אלא לשפר את האיכות של שמיעה בוויליום נמוך. האוזניות האלו נשמעות מעולה בווליום 17-20, אני פשוט לא אוהב לשמוע בכאלה גבהים.

פורסם

המטרה היא לא לשמוע בווליום אלא לשפר את האיכות של שמיעה בוויליום נמוך. האוזניות האלו נשמעות מעולה בווליום 17-20, אני פשוט לא אוהב לשמוע בכאלה גבהים.

אז אולי זה עניין של תדרים מסויימים שאתה מעוניין להדגיש.

תנסה לשחק עם האקולייזר של הנגן ולבדוק אם יש שיפור בסאונד לטעמך...

פורסם

רוב האוזניות מקבלות הכח הרצוי בווליום גבוה מזה שאתה שומע.

אני לא חושב שתוכל להתחמק מהעניין וגם הגברה לא תפתור את זה.

פורסם
  • מחבר

השאלה היא אם מגבר יועיל לצרכים שלי בכלל. אם אתה לא צריך DAC עדיף לך ללכת על זה או על זה.

פורסם

המגבר שציינתי יועיל לי מאוד,בתור כרטיס קול למחשב,הגברה ניידת איכותית.

פורסם

מהנסיון האישי (יש לי סט בדיוק כמו שלך וגם אוזניות ומקור איכותיים בהרבה) ולדעתי, אין צורך בשום מגבר. ההבדל לא יהיה מורגש בכדי להצדיק הוצאה למעלה מ-300 ש"ח.

עריכה: במחשבה שנייה, אולי אם זה גם DAC יכול להיות שזה כן יהיה שווה את ההוצאה. אבל אז הנגן כבר מאבד מהניידות שלו.

פורסם
  • מחבר

אין לי צורך בDAC. המגברים שהבאתי קודם עולים 120-240 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים