עבור לתוכן

IEM מאיביי

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע UE700 שקניתי בזמנו המשרתות אותי באופן נאמן כבר שנה שניה, אך לקחת סט כזה של אוזניות לאימונים מרגיש קצת מסוכן (1000+ ש"ח, אחרי הכל), כרגע יצא לי לשמוע על ה-Soundmagic PL30 שהן אוזניות מיצרן סיני שפה ושם יש עליהן ביקורות די טובות, אבל רציתי לקבל עוד חוות דעת והצעות לאוזניות באותו התקציב.

התקציב עומד על 35$, רצוי מאיביי או כל אתר השולח מחו"ל לארץ (התקציב כולל משלוח).

עדיפות לצליל חמים ומאוזן ככל האפשר, עם טיפ-טיפה דגש על הבאס.

פורסם

אני יכול להמליץ בחום על יצרן סיני אחר. visang קניתי את ה R02 במחיר שעומד בתקציב שלך והן פשוט מצויינות לדעתי.

לאחר מעשה, אחרי ששמעתי (או יותר נכון ראתי) כל כך הרבה דברים טובים על הPL30, לא הצלחתי להתאפק והזמנתי גם אותן. אחרי הויסנג זה היה אכזבה. הן אוזניות מעולות, ואפילו יותר נוחות ועם יותר אביזרים, אבל מבחינת סאונד, אין תחרות לדעתי. מה גם שהPL30 קצת קצרות בבאס.

ממליץ בחום על הויסנג.

או אם אתה הולך על משהו מאחורי האוזן הייתי משקיע ומחפש את ה E30 ש סאונד מגיק שהן שיפור של ה PL מכל בחינה מלבד איבזור.

עוד אתה לקנות ממנו הוא focalpruce' מוכר E30 עם משלוח חינם לארץ.

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין ה-R01 ל-R02? יש הפרש של סביבות ה-15$.

איך ה-R01 לעומת ה-PL30?

ואיך ה-R02 לעומת E30?

ממש סקרנת אותי עכשיו :xyxthumbs:

פורסם

מעבר להשוואה בין PL30 ל R02 כל מה שאני יכול להגיד מתבסס על ביקורות של אחרים שקראתצי ברשת (בעיקר head-fi)

R02 הרבה הרבה יותר דומה בצוויון ובאבזור ל R03 ונועדה להתחרות ברף המחירים של סביבות 30-40 דולר. מביקורות ברשת אין מה להשוות ל R01 שפשוטה יותר. אני הלכתי על ה R02 ובהחלט יצאתי מרוצה. אם ה R01 גם טובה? יכול להיות...אב לפי ביקורות עדיף לעשות את הקפיצה הקטנה (אולי כפול, אבל אבסולוטית...)

לגבי ה E30 כמו שאמרתי, שיפור של ה PL30. יש שינויים קלים במבנה, הורידו את החוגת בס (חסרת תועלת) ושינו קצת זוויות. ממה שהבנתי הבס מעט יותר מודגש.

כמו כן ישנה עליה קטנטונת במחיר מה שמציב אותן בדיוק מול ה R02. מה עדיף? אין לי מושג :)

לדעתי, עם המקור שלי (SGS וMP3 של פיליפס) ועם המוזיקה שלי (60-70 רוק ובלוז)ה R02 שתי רמות מעל ה PL30 אולי ה E30 מגשר על הפער אבל סאונד נטו R02 פשוט מעולים לדעתי. מבחינת נוחות PL30 יותר נוחות (לי).

בכנות, ברמת המחירים האלו אם אתה לא בטוח הייתי מזמין את שתיהן ובמקרה הכי גרוע מוכר זוג שפחות אהבתי (או שומר בצד לאחרי שמשקולת תיפול על הזוג היותר אהוב). מדובר פה על סביבות ה 100-150 ש"ח לאוזניות שנותנות תמורה מעולה.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הגיעו ה-R02, נשמעים פנטסטי. בהירים משהו וגם חמימים, תודה רבה על ההמלצה! :xyxthumbs:

יש להן חור קטן (ככל הנראה בשביל BASS REFLEX), ניסיתי לאטום אותו והצליל נשמע עמוק יותר עם בידוד משופר, אבל אני חושש שהממברנה תפגע בעת הכנסת האוזניות לאוזן (וואקום) אז הורדתי את האטימה. השיפור בתדרים הנמוכים היה די מורגש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים