עבור לתוכן

B&W P5 - להזמין, או לקנות בארץ?

Featured Replies

פורסם

אז נכנסתי לKSP לעיין במוצרים שהם מציעים ודי מהר גיליתי את ה B&W P5, קראתי עליהם ברשת והתאהבתי -

בידוד רעשים, ניידות, איכות בנייה, נוחות, קלות להנעה (מתוכננות למוצרי APPLE)

השאלה היא כמה יעלה לי להביא כאלה לארץ?

הן עולות 299$ בAMAZON אבל לפי מה שהבנתי אי אפשר להזמין אוזניות ישירות מAMAZON וצריך להתעסק עם כל מיני גורמים צד שלישי שזה מן הסתם עלות נוספת.

למישהו יש נסיון עם הזמנת אוזניות מAMAZON והוא יכול להגיד לי מה היא העלות הנוספת הזאת? ואיך אני ממש אחריות ?

כי אם בסוף יצא הבדל של בסה"כ 200+- ש"ח ומימוש האחריות יהיה עניין מסובך אני כנראה אעדיף לקחת אותן מKSP

ואם למישהו יש נסיון עם האוזניות, או כל מידע שימושי לתרום בנושא אני יותר מאשמח לשמוע !

פורסם

יש חברה בשם usshop שנותנת לך כתובת אמריקאית ולוקחת לך עמלה על המישלוח...יש להם מחשבון לישוב עלויות עיסקה.. תבדוק אם משתלם לך...www.usshop.co.il

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה !קודם כל באתר יש רק דומיינים, דבר שני כבר בעמוד הראשי יש שגיאת כתיב... יש אלטרנטיבות שידועות כאמינות ?

פורסם

הן עולות 299$ בAMAZON אבל לפי מה שהבנתי אי אפשר להזמין אוזניות ישירות מAMAZON וצריך להתעסק עם כל מיני גורמים צד שלישי שזה מן הסתם עלות נוספת.

ארי הציטוט בשבילך.

לפותח הדיון, אני בדעה להזמין מהארץ. גם כי אחרי הסתכלות על המחיר באמזון ומקומות נוספים, אולי תרוויח 100 שקל מהעניין ללא צד שלישי!

ואם מהארץ, עדיף מחנות סטריאו, תוסיף עוד כמה שקלים ותקבל יחס ושירות של בן אדם לא רובוט.

http://www.fuse.co.il/?CategoryID=324&ArticleID=571

http://www.stereoscope.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=2544921

פורסם
  • מחבר

יוסי תודה על התשובה, KSP יותר קרוב ויותר זול לי =P (מחיר 1420 ש"ח למשלמים במזומן)

פורסם

1420 לאוזניות למחשב אוזניות אובר איר שמכסות את האוזן?חתיכת סכום ואנימקווה שגם הצליל יהיה שווה את זה..

אני מציע לך לשמוע צליל לפני כי לעיתים אין כל שיפור ששווה מחיר כזה...

פורסם

מנסיון בדוק,בדיוטי הם נימכרים באלף שח בערך,בבאג בארץ קיבלתי על מחיר למזומן 1200שח בכל רגע נתון,אז תעשה חושבים=בדיקת מחירים.

פורסם

יצא לי לשמוע אוזניות איכותיות בעבר ולקרוא ביקורות באתר של head-fi, ולרוב הם אמינים ומספקים ביקורות איכותיות, ולפי הביקורות על האוזניות האלו ספציפית, אני לא חושב שהן שוות את ההשקעה (ככה זה נראה מהביקורות בכל אופן):

http://www.head-fi.org/products/bowers-wilkins-p5-mobile-headphones/reviews

http://www.head-fi.org/t/538682/bowers-wilkins-p5-mobile-headphones-review

פורסם
  • מחבר

1420 לאוזניות למחשב אוזניות אובר איר שמכסות את האוזן?חתיכת סכום ואנימקווה שגם הצליל יהיה שווה את זה..

אני מציע לך לשמוע צליל לפני כי לעיתים אין כל שיפור ששווה מחיר כזה...

זה לא רק הצליל! זה הנוחות שימוש לאורך שעות, הניידות והשמירה על איכות סאונד טובה גם ללא מגבר

כמובן שכל זה לא שווה אם הסאונד לא טוב, אבל איפה אני יכול לבדוק אוזניות כאלו?

SBHTKK7 - ברצינות 1200 ש"ח בבאג? נשמע לי הזוי... צריך לנהל איתם קרב על מחיר או שמגיעים לסכום כזה די בסבבה?

אם זה המצב אז בכלל אין טעם לדבר על הזמנה מחו"ל, בארץ FTW

איך האוזניות עצמן? תחלוק קצת בחוויה :silly:

Sphere

בביקורת הראשונה הבחור מתעסק בדרך כלל עם אוזניות יותר רציניות שגם לא ממש מיועדות להיות ניידות, לעמת הביקורת השנייה שלא הבנתי למה הבאת אותה כדוגמה ראה, שבה הכותב ציין שאת תפקידן כאוזניות ניידות הן מבצעות מצויין.

פורסם

SBHTKK7 - ברצינות 1200 ש"ח בבאג?

אני לא מדבר סתם,תקשיב,לאחר שבקשתי מחיר למזומן לאוזניה הנל מאחראי סניף,הוא בדק,ונתן לי רת הסכום שציינתי,והזמנתי אותה,רצה הגורל,ובאותו זמן נישבר לי הזכוכית של הנגן,שהוא חדש יחסית,

קיבל מכה חזקה,האחריות לא תופסת,אז קניתי אותו נגן חדש,בימקום את האוזניה,אני חוסך מחדש,הכול לטובה,זהו.

פורסם

גם הסיקור השני לא מחמיא להן כלל מבחינת הביקורת על איכות הצליל עצמו.

למה לא ללכת על IEM? במחיר הזה הן הרבה יותר משתלמות.

פורסם

אתה יכול לתת דוגמא לאוזניה שהיא משתלמת יותר,אותי זה מאוד מעניין

פורסם

הנה כמה אוזניות on ear שקיבלו ביקורות חיוביות ב head-fi ואתרים אודיופילים שונים:

* Sennheiser hd-25 ii

* beyerdynamic dt1350

* v-moda crossfade v - 80

אמנם הן פחות יפות, אבל מבחינת איכות צליל נטו כנראה שה-p5 יהיו פחות טובות מאלו שהצעתי (בעיקר מהשתיים הראשונות). אבל אם אתה לא אודיופיל, ושומע בעיקר ז'אנרים של מוסיקה יותר איטית (קלאסי, ג'אז, ווקאל) ונוחות, איכות בנייה ויופי מאוד חשובים לך אז לך על ה-p5.

פורסם

אני לא ידעתי שהתקציב שלך כ"כ גמיש. לצערי אני לא מצליח למצוא שום מידע (שלא נדבר על ביקורות) על המוצר שהבאת בלינק. החברה מוכרת ויש לה כמה דגמי אוזניות שדומים לאלה בלינק, אך הן זולות בהרבה (שליש מחיר בערך).

אני יכול להמליץ לך על אוזניות מחברה שיש לי ניסיון עימה, Westone. אני אתן שני דגמים, אך זה יהיה הרבה יותר גם להמליץ אם תגיד לנו מה התקציב ומה השימושים. (לאילו ז'אנרים אתה מקשיב בעיקר? האם אתה מתכנן לרוץ איתן\לבצע ספורט כלשהו? עד כמה האטימה חשובה?וכד')

- Westone 4

- Westone UM3X

הניסיון שלי הוא ספציפית עם הדגם ES3X, אבל למיטב הבנתי הUM3X אמורות להיות מאוד קרובות מבחינת חתימת צליל ובאופן כללי. מעבר לכך הן נחשבות למאוד נוחות.

מסנסיוני, הצליל הנייטרלי ומאוד מאוזן לאורך כל הספקטרום עם באסים הדוקים ומדוייקים ועם גבוהים מפורטים ונעימים, אך אין ספק שהחלק הטוב ביותר הוא במיד יוצא מן הכלל, צליל מאוד אורגני וטבעי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים