עבור לתוכן

כמה שאלות לפני השדרוג

Featured Replies

פורסם

אני , כאינדיבידואל, ממליץ לך על הDVD X16 של אסוס. אין בעיה לאפס לו את האיזור והוא מהיר מאוד.

לגבי כונן קשיח, לך על דיסק של SEAGATE 7200 מסדרת ברקודה IV בגודל שמתאים לך, במדיה ואתה רוצה אמינות ללא פשרות.

לגבי כ.מסך, אתה יכול ללכת אפילו על geforce 4 MX הוא בטוח יהיה יותר מהיר ממה שיש לך עכשיו, אבל לדעתי עדיף לך ללכת על Geforce 2TI, שהוא יותר מהיר מהGeforce 4 MX המסורס.

פורסם

אני , כאינדיבידואל, ממליץ לך על הDVD X16 של אסוס. אין בעיה לאפס לו את האיזור והוא מהיר מאוד.

לגבי כונן קשיח, לך על דיסק של SEAGATE 7200 מסדרת ברקודה IV בגודל שמתאים לך, במדיה ואתה רוצה אמינות ללא פשרות.

לגבי כ.מסך, אתה יכול ללכת אפילו על geforce 4 MX הוא בטוח יהיה יותר מהיר ממה שיש לך עכשיו, אבל לדעתי עדיף לך ללכת על Geforce 2TI, שהוא יותר מהיר מהGeforce 4 MX המסורס.

פשוט לא נכון.

ה440 עובר את הטיטניום בכל מבחן אפשרי.

הTI2 הוא ההי אנד של גיפורס 2 וה440 הוא הלוו אנד של הגיפורס 4 (מסורס אם תרצה)

אז מה, ה440 יותר מהיר, רמה אחת מתחת לגיפורס 3 TI (200

פורסם

cd rom : creative 52 +שלט

video card : radeon 64 ddr

hard drive : westarn digital 60 gb

הכול ביחד: 2000 ש"ח כולל מ"עמ

פורסם

AK אתה הוזה.

ונותן מודיעין מוטעה לאנשים פה וזה ממש לא נחמד(רק הכרטיס והזיכרון עולים יותר מ2000).

אז אני אמליץ לך, די, תרד מהשרומס.

(המבין יבין)

פורסם

פשוט לא נכון.

ה440 עובר את הטיטניום בכל מבחן אפשרי.

הTI2 הוא ההי אנד של גיפורס 2 וה440 הוא הלוו אנד של הגיפורס 4 (מסורס אם תרצה)

אז מה, ה440 יותר מהיר, רמה אחת מתחת לגיפורס 3 TI (200

אתה מוזמן להכנס לwww.anandtech.com ולראות את הנימוקים לטענות שלו.

הgeforce 4 MX הוא כרטיס שחסרים לו פיטשרים אפילו של ג'יפורס 3!!!(כן כן אתה קורא נכון) וזה שיש לו מספר גבוהה יותר ותג מחיר גבוהה יותר לא הופך אותו ליותר מהיר כמו שאתה חושב.

פורסם

נכון, חלק מהטכנולוגיות של גיפורס 3 אכן חסרות, אבל הוא עדין חזק מהTI2 גם בטכנולוגיות.

מעולם לא טענתי ש440 יותר חזק מגיפורס 3, אבל הוא כן חזק מהTI2.

וזהו.

פורסם

נכון, חלק מהטכנולוגיות של גיפורס 3 אכן חסרות, אבל הוא עדין חזק מהTI2 גם בטכנולוגיות.

מעולם לא טענתי ש440 יותר חזק מגיפורס 3, אבל הוא כן חזק מהTI2.

וזהו.

רואים שלא נכנסת וקראת את המאמר והביקורות בwww.anandtech.com, היית מדבר אחרת. גם אני נדהמתי ולא האמנתי.

פורסם

אם תיתן לינק מדויק אני מבטיח לקרוא. ;D

פורסם

אם תיתן לינק מדויק אני מבטיח לקרוא. ;D

you asked for it.....

http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1583&p=10

שים לב שאנחנו מדברים על הMX440 ותקרא גם מה הביקורות רשמו על הפיטשרים של ה4MX...

פורסם

תבדוק שוב את המחירים - הוצאתי אותם מpc media plus זה בערך עולה 5% פחות ממה שאמרתי!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים