עבור לתוכן

התחדשתי ASUS STX

Featured Replies

פורסם

עכשיו מה ההגדרות האופטימליות שכדאי להגדיר בדרייבר?

כמה אוהם אני שם ליציאה של האוזניות?(ברשותי אוזניות MONSTER PRO)

מה עוד כדאי לשחק שם בהגדרות? עשו בדרייבר הזה תפריט עם המון אופציות שאיני מכיר

ממש מקצועי לאומת מה שהיה לי ברילטק המובנה הבנאלי

פורסם

תתחדש! :xyxthumbs:

דבר ראשון, קרא את השרשור הבא

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=520224.0

לגבי העכבה, שים על נמוך.

אין הרבה מה לשחק בהגדרות, אולי טיפה ב EQ לטעמך האישי.

פורסם
  • מחבר

זהו זה עוד משהו שרציתי לשאול...

אני שומע את המוסיקה שלי דרך WINAMP(למי שלא מכיר הנגן הישן והטוב שקיים כבר שנים..)

גירסה 5.572

עם פלאג לאפשרות לשמיעת קבצי FLAC איכותיים שבאמת מרגישים הבדל גדול בינם לבין MP3

עכשיו יש שם גם אקולייזר שעשיתי לי כמה תוכניות אישיות לפי סיגנונות

עכשיו רציתי לדעת אם כדאי יותר לשתמש באקולייזר של הWINAMP או של הכרטיס?(אם יש הבדלים באיכותם?)

נ.ב: המדריך ששלחתה לי הוא לוינדוס 7..

האם זה מתאים גם לXP SP3 ? או רק יקלקל? (כי אני עדיין בXP...ואני לא מתכנן לעבור בזמן הקרוב..)

פורסם
  • מחבר

אהה וגם מה להגדיר בenvionment שלא יפגע בצליל

לא מצאתי לבטל את האופציה הזאת שלא תיפעל...אין שם הגדרת FLAT

פורסם

לקנות כרטיס קול אודיופילי כמו ה-STX עם יציאה מוגברת, לשמוע רק קבצי FLAC ונגן איכותי, אבל לשמוע דרך אוזניות של DR DRE...

בחירה מעניינת....

בכל אופן. אם אתה רוצה לשמוע נקי ללא כל השפעה חיצונית של הדרייברים על הסאונד,

יש לך בדרייבר את כפתור "HF" (בצד ימין למטה עם עוד כמה כפתורים). זה מצג HI-FI שמנטרל כל השפעת EQ כלשהי.

בנוגע להגברה, ניסיתי לחפש כמה OHM יש לביצ' ביטס פרו שלך אבל מסתבר שהם לא מפרסמים את הפרט הזה (ולא שום פרט טכני אחר מסתבר) אז קשה לנחש. תשאר על Normal Gain.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אהה הHI-FI הזה חחח לא הבנתי מזה חשבתי שזה איזה משהו של וידאו(היה לי פעם וידאו שהיה לא אופציה כזאת חחח)

כן תשמע אני אוהב אותם שומעים בהם טוב ורציתי כרטיס טוב (לא בהכרח ספציפי לאוזניות אלא הוא מחובר גם למגבר של החדר)

בעתיד אני ישדרג את הרמקולים ..אבל אני לא מוצא משהו עוד יד שניה וינטג' ששוה את זה..אז בנתיים אני ממשיך לחפש...

עכשיו אם כבר עלץה אצלי עוד שאלה.. יש שם אופציה של SAMPLE RATE

ויש שם PCM KH44

48

96

ומ

192

מזה בעצם עושה... על כמה כדאי לשים ובאיזה סוג של מדיה לשנות? סרטים נגיד צריך פחות ומוסיקה יותר?

או שאני שומע באוזניות אני צריך פחות ושאני שומע במגבר אני צריך לעלות את זה?

אני דווקא חושב שעשיתי עסקה טובה... כי זה כרטיס לכל החיים ויתאים לי לכל שידרוג של מגבר או רמקולים שהרצה..ולא יהיה צוואר בקבוק

גם בנו אותו ממש איכותי ויש לו הכנה לכבל אופטי וקואקסלי..חשבו על הקול...והבנתי שגם הוא מאוד טוב להקלטות עם פעם אני ירצה...

לא סתם משלמים...לא מתקרב למובנה שיש לי של רילטק וגם לא לsb audigy VALUE הקודם שהיה לי ונידפק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים