עבור לתוכן

מה לדעתכם עדיף טאג 4 30/1.5 או 100 מגה?

Featured Replies

פורסם

החיבור הוא דרך הוט כרגע יש לי טאג 4 עם חבילה של 30 על 1.5

הנתב הוא לינקסיס 4200 אשר מגיע ל 25 מגה בגלל בעיית קושחה ידועה

• תגובות 34
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מישהו פירסם פה קשוחה של tomato שמגיע ל-30 מגה.

פורסם
  • מחבר

מעדיף לא להתקין אותה

כבר נכוונתי עם הגרסה האחרונה של DDWRT שהרסה לי נתב של TPLINK1043

פורסם

אם תפעל לפי מדריך שלב אחר שלב ותבחר בקובץ הנכון המתאים גם לגירסת החומרה של הנתב שלך, הנתב לא אמור להינזק.

פורסם
  • מחבר

נכון

אבל התהליך מורכב מדי ולא ידידותי,

לא רוצה לעשות ניסויים שכאלה על הנתב הזה

פורסם

גם אני "שברתי" את החומרה של הראוטר שלי (ניתוק מהחשמל) אבל תמיד יש מדריכים של העלאת TFTP והחזרתי תראוטר לפעול...

פורסם

מעדיף לא להתקין אותה

כבר נכוונתי עם הגרסה האחרונה של DDWRT שהרסה לי נתב של TPLINK1043

היא עובדת, אין לך מה לדאוג. זה קל כמו להתקין firmware סטנדרטי מלינקסיס. כמדומני יש ל- E4200 איזשהו מנגנון גיבוי לכל צרה שלא תהיה.

הנה שוב הקישור:

http://www.4shared.com/file/i2WC05ko/tomato-E4200USB-NVRAM60K-12824.html

אם זה לא מתאים לך, אני מציע לך בכ"ז להציץ כאן:

http://www.4shared.com/dir/v1BuINP3/Toastman_Builds.html#dir=137755192

ולגבי ה- TPLINK1043 - באופן מרשים גם אני הרסתי פעם אחד כזה, כנראה עם אותו DDWRT שאתה מדבר עליו. הנורות בו מהבהבות, נכון? ממש קטסטרופה... (טיפים יתקבלו בברכה. אם יש צורך אז בשרשור חדש :) )

פורסם
  • מחבר

אכן העדכון האחרון של ה ddwrt דפק את ה tplink

איך אני מתקין את הטומטו ? איך אדע אם יש עידכוני קשוחה ?

האם ההתקנה לא תפגע במשהו?

פורסם

אכן העדכון האחרון של ה ddwrt דפק את ה tplink

איך אני מתקין את הטומטו ? איך אדע אם יש עידכוני קשוחה ?

האם ההתקנה לא תפגע במשהו?

היא לא תפגע בשום דבר. אתה מתקין אותו כמו שאתה מתקין קובץ bin של לינקסיס. אותן הוראות בדיוק. הכנסתי את הקובץ הנ"ל ולא היתה שום בעיה. לא ציינתי את זה, אבל על הדרך אני גם בדקתי firmwares אחרים שלא רשמתי כאן. עברתי איזה 4-5 נסיונות עד שהגעתי למה שרציתי. חלק לא נתנו חייגן וחלק אחר נתן חייגן במהירות עוד יותר צולעת. השילוב הזה של Tomato+Toastman עושה את העבודה. אני לא רוצה להגיד "באחריות" כי אני לא נותן אחריות על שום דבר, אבל "באחריות", מבדיקה שעשיתי זה עובד, בהנחה שמדובר ב- E4200 כמובן. אני גם בדקתי את כל התפריטים והוא פשוט עשה עבודה מעולה. בשום שלב שהוא לא שברתי את הראוטר. הוא מאוד אמין ועמיד מהבחינה הזו.

איך תדע אם יש עדכונים? תכנס לספריה שנתתי לך. אם תשים לב יש כבר גרסה 1.28.2493 (אני הכנסתי את 1.28.2492.4), אבל לא בדקתי אותה ולא בא לי סתם להחליף גרסה כל כמה ימים, אלא יש שינוי/שיפור משמעותי.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההסבר,

אני רואה שיש כבר גרסה 1.28.4488.2 גם היא תקינה?

ברגע שאני מעדכן את הקושחה- כלומר מטעין אותה בצורה רגילה כמו גרסה של לינקסיס, מה הכתובת שאני צריך להיכנס ומה הססמא? כעת אני עובד בתחום של 10.0.0.138 ? האם עלי לעשות עוד משהו מיוחד?

פורסם

תודה על ההסבר,

אני רואה שיש כבר גרסה 1.28.4488.2 גם היא תקינה?

ברגע שאני מעדכן את הקושחה- כלומר מטעין אותה בצורה רגילה כמו גרסה של לינקסיס, מה הכתובת שאני צריך להיכנס ומה הססמא? כעת אני עובד בתחום של 10.0.0.138 ? האם עלי לעשות עוד משהו מיוחד?

4488.2 היא גרסה מוקדמת יותר אבל היא מופיעה בתור מאוחרת יותר בכוונה. לא ברור לי מה הסיבה וסביר להניח שהיא עובדת כמו שצריך, אבל לא הייתי נוגע בה בלי סיבה מיוחדת. 2492.4 היא מאוחרת יותר, וכנ"ל ה- 2493 כמובן.

הכתובת שאתה נכנס אליה היא 192.168.1.1. אני לא זוכר כבר את היוזר והסיסמא הדיפולטיים... נדמה לי שהיוזר הוא toast (רשום לך להכניס את זה) והסיסמא היא admin או root.

אה, ואל תשכח להדליק את ה- DHCP, אחרת לא תוכל לחבר התקנים אלחוטיים. הוא אוהב להשאיר את ה- DHCP כבוי בתור הגדרת מערכת ראשונית.

פורסם
  • מחבר

תודה

כיצד יודעים מה הגרסה האחרונה ביותר?

הרי

4488.2

במספר מתקדם יותר מ 2493

אני שואל את כל השאלות הללו בגלל ה "טראומה" שהיתה לי בעת שדרוג קושחה רגיל האחרונה של DDWRT שדפקה לי לגמרי את ה TPLINK 1043ND וכעת רק המנורות מהבהבות בלולאה...ואני לא יודע למה זה קרה , הרי עידכנתי בעבר כ"כ הרבה פעמים את הראוטר הזה

פורסם

תודה

כיצד יודעים מה הגרסה האחרונה ביותר?

הרי

4488.2

במספר מתקדם יותר מ 2493

אני שואל את כל השאלות הללו בגלל ה "טראומה" שהיתה לי בעת שדרוג קושחה רגיל האחרונה של DDWRT שדפקה לי לגמרי את ה TPLINK 1043ND וכעת רק המנורות מהבהבות בלולאה...ואני לא יודע למה זה קרה , הרי עידכנתי בעבר כ"כ הרבה פעמים את הראוטר הזה

בכל ספריה אמור להיות firmware עם מספר כלשהו מהצורה הבאה: YXXX.Z, כאשר Y= 0,2,4,7 מציינים את סוג הראוטר (קבוצת שייכות, אם תרצה. למשל 4 ו- 7 לא מכילים תמיכה ב- dual band ו- 5GHz), ורלוונטי אליך - 0 ו- 2 בשביל הראוטרים החדשים ביותר כאשר 2 זה עם VLAN ו- 0 זה בלי VLAN, ו- XXX זה מספר הגרסה בן 3 ספרות שנמצא בקבוצה הספציפית. לפעמים יש שיפור לגרסה מסויימת. לפני שהגיעה גרסה 2493 אני ראיתי בספריה גם את 2492.1, 2492.2 ו- 2492.3, אז כדאי ללכת על ה- 2492.4 שהיא הטובה ביותר לפני הקפיצה ל- 2493 (שגם היא בטח תעבור עדכונים).

לכן בקיצור, לפי החשבון הזה, 2493 (וגם 2492.4) חדשה יותר מ- 4488.2.

בכל מקרה, אין לי מושג למה 4488 נמצא שם כי זה אמור להיות בספריה של קבוצה 4. נדמה לי שמישהו העיר לו על זה בפורומים. אם אתה רוצה להיות בטוח, אז אם תכנס לספריה שמכילה את 4488.2, אתה תראה שהתאריך שלו הוא ה- 19.11.11, כאשר ה- 2492.4 הוא מה- 15.12.11 וה- 2493 הוא מה- 18.12.11. ובכל מקרה, כולם אמורים לעבוד. אני גם ראיתי את השינויים (בקוד) שהוא עשה ל- 2493. הוא לא שינה יותר מדי. בטח ובטח לא משהו שיגרום לראוטר שלך להיות מושבת :)

אם אתה רוצה ללכת על הצד הבטוח ביותר, לך על מה שאני בדקתי ואני יודע שהוא עובד - 2492.4. אם אתה רוצה לעקוב אחרי השינויים ולהחליט בעצמך, תסתכל כאן: http://repo.or.cz/w/tomato.git/shortlog/refs/tags/Toastman-1.28.0493

בכל מקרה אני הייתי "שפן הנסיונות" אז אל חשש, זה עובד :)

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על ההסבר המעמיק והסבלני

האם לדעתך אני אקבל 30 מגה בכבלים כעת עם L2TP? כרגע עם הגרסה המקורית של לינקסיס אני מקבל סביב 23-24 אמנם החיבור יציב מאד - מעל חודש ללא שום הפעלה מחדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים