פורסם 2012 בפברואר 2813 שנים שאלה טכנית.איך אתם מקליטים את המשחקים?אתם מקליטים הכל עם FRAPS , מקווים למשחק טוב ואז מוחקים את מה שאתם לא צריכים?ורק אז אני מניח שאתם מתחילים לערוך.דבר אחד טוב שיש ב- COD זה ה- Theater שפתר את הבעיה הזאת.
פורסם 2012 בפברואר 2913 שנים בדרך כלל אם אני מקליט סרטון אז אני פשוט מקליט כשבא לי ואני יודע שאני בדרייב נכון והולך להיות סיבוב טוב, כמובן ששום דבר לא בטוח, יצא לא טוב? מוחקים, מקליטים מחדש סיבוב אחר, רוב הזמן, כמו בקוד, הסיבובים כבר דיי טובים (בשבילי לפחות), אז אתה יודע מה אתה מסוגל, אבל בגדול זו הדרך, להקליט , למחוק/לערוך. בFRAPS אגב.
פורסם 2012 בפברואר 2913 שנים בדרך כלל אם אני מקליט סרטון אז אני פשוט מקליט כשבא לי ואני יודע שאני בדרייב נכון והולך להיות סיבוב טוב, כמובן ששום דבר לא בטוח, יצא לא טוב? מוחקים, מקליטים מחדש סיבוב אחר, רוב הזמן, כמו בקוד, הסיבובים כבר דיי טובים (בשבילי לפחות), אז אתה יודע מה אתה מסוגל, אבל בגדול זו הדרך, להקליט , למחוק/לערוך. בFRAPS אגב. אני מניח שיש לך הרבה מקום פנוי על הכונן אלא אם כן אתה מוחק את הקבצים אחרי כל הסיבוב וכולנו יודעים שזה לא ממש מומלץ למזער את BF3 ולנסות לחזור אליו שוב...
פורסם 2012 בפברואר 2913 שנים בFRAPS קיימת אופציה שנקראת LOOP BUFFER, היא מושלמת לצילום קטעים קצרים טובים.
פורסם 2012 במרץ 1113 שנים ^משתמש HWz - ערכיה מושקעת -תלמידו.משתמש FXP - אוי איזה שחקן -בטח הטוב בעולם. ;D
פורסם 2012 במרץ 3013 שנים אחד הסירטונים היפים ... ממש אהבתי ... C&C משחק אגדי ... הלוואי יצא חדש והוא יהיה בידיוק ככה!
פורסם 2012 במרץ 3113 שנים אחד הסירטונים היפים ... ממש אהבתי ... C&C משחק אגדי ... הלוואי יצא חדש והוא יהיה בידיוק ככה! לא בדיוק (יותר מודרני ) על אותו מנוע. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=521936.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.