עבור לתוכן

סרטונים שלכם / מונטג'ים כאן

Featured Replies

פורסם

אוקי . אבל תמשיך..

• תגובות 79
  • צפיות 15.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רוני שמע, לא יודע איך להגיד לך אבל אתה מטוליסט אחי, לא ידעתי, חשבתי מדובר בשחקן ברמה, אבל זה מה יש כנראה :nixweiss:

הלוואי והיו שחקנים ברמה של קוד 4 ,MW2, אין, חבל על הזמן, בגלל זה לא שיחקתם קוד,

פורסם

:lol: זה רק 'במטרו ' מעל 40 איש.. מה נראה לך כולם שם עם טלי כתף ומטול.. אפשר לשרוד בלי?וחלק צלפים (כמוך ) שזה עדיף מכל דבר במפות הקטנות האלה זה כל כך קל להרוג. אני גם לא מרבה לשחק שם אבל נכנסתי כי אתם הייתם.. גם לא שיחקתי שבוע אממ צריך להתחמם.

שיחקת איתי במפות האחרות (הגדולות ) מקווה ראית משהו אחר. סיימון שיחק איתי (2 מול 30 ;) ) מקווה נהנה.

ברמה של קוד? :lol: כל BF3 מעורבב איאפשר לדעת מי רק משם ומי רק מפה. .

פורסם

תרכזו את הסרטונים שלכם כאן

פורסם

אפשר גם לשחק מטרו בלי מטולים וRPG, זה מה שאני עושה ודי נהנה מזה :)

די קל לאגף במפה הזו את המטוליסטים ולקבל קצת הריגות חופשיות. גם לעבור את "מסדרון המוות" לא כזה סיפור אם יש SQUAD נורמלי. סה"כ צריך לתאם איזו מכת אש טובה עם כמה SUPPORT או כמה רימוני גז ואתם למעלה.

בכל מקרה, היה דווקא סיבוב נחמד עכשיו, למרות שDadgeGun וסיימון נטשו באמצע ועברו לקבוצה השנייה ;)

פורסם

אפשר הכל ... אבל אם אני כבר נמצא שם אז לא רק אחרים (99 אחוז ) יחגגו ...מרבית שם עם מטול וטלי כתף וצלפים . אני אישית לא יכול לזוז ועלי לבחור גם כן לשחק ככה . בקיצר בכלל לא נכנס לשם אלא אם יש כמות של חבר'ה (מכאן ) שם .

פורסם

עזבו שטויות חבר׳ה !

אני בעד פארטיה היום. אחת גדולה. נכנס לאיזה שרת עם מפות מעורבבות שבהן אפשר לשחק עם מרחב נשימה לשחקן ולא כל מי שאתה רואה אתה יורה בו ומת כי יש עוד איזה אלף כמוהו :xyxthumbs:

אחזור הביתה אחר הצהריים מהעבודה ונראה אםיש על מה לדבר ;D

יום טוב.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

תשחקו קצת מטרו במפה שאוסרת על usas rpg m320 clay

רק חיר ותראו שזה קשה מאוד

בקשר לצלפים לא מתחבר לקלאס הזה בכלל ונראה לי מיותר לחלוטין

יושב ומחפש בכוונת על מי לירות בראש.

לא קבוצתי ולא מעניין

דעתי האישית כן :xyxthumbs:

פורסם

אתה מדבר על סוג אחר של צלפים, אני לא יודע מה איתך אבל אני רץ עם סנייפר ביד כאילו זה AK, עושה דגלים, מטעין M-COM, רגיל, כמו רובה סער.

פורסם

כן קראתי על בוג אחר שנקרא aggressive sniper

עם כוונת מוקטנת יותר ורובים כמו sks או m39

שרץ עם כל החברה בצורה קבוצתית

אבל הרוב עולים על מנוף או על גג כזה או אחר ומחפשים headshots

ולא עוזרים לקבוצה בשיט ומפסידים גם ככה

מילא סנייפר אבל תשתמש בmav או ב tugs ותעזור לקבוצה לזהות אויבים אם כבר במקום לחפש על מי לירות

פורסם

לגמרי.

חלק מהדברים המתסכלים במשחק, לפעמים אני נתקע עם סקוואד של סנייפרים בזמן שאין סקוואד אחר פנוי :facepalm:

זה מטריף אותי. עשרים וחמש דקות סיבוב ויוצאים עם 500-600 נקודות ויחס הריגות/מיתות הזוי, תוצאה דומה ל 4-3 לטובת הריגות. לא משעמם להם?

פורסם

ממש ככה

מנסה להיוולד על סנייפר בהרים בקיבינימט

עדיף להיוולד בבסיס ולקחת גיפ

הדבר שהכי משגע אותי זה לראות טנקים נחים בבסיס ולא משומשים בקרב

איך לא נפסיד ככה???

פורסם

I will reupload the video, delete this plese

פורסם

חחחחח ענק!! אהבתי.... Awesome Move Ribbon... :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים