עבור לתוכן

סרטונים שלכם / מונטג'ים כאן

Featured Replies

פורסם

ואי, הייתי מאוד מתעצבן אם הייתי משחק נגדך :)

צליפות יפות ולפי דעתי, מה שיפה בBF הוא זה שיש הרבה אפשרויות משחק להרבה סוגים של שחקנים, גם אם אתה לא רוצה לשחק קבוצתי (למרות שהמשחק מאוד מעודד את זה)

בקיצור, אתה משחק טוב את role ה aggressive sniper...

• תגובות 79
  • צפיות 15.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^

ללא ספק שחקן טוב, ממש לא הכוונה שלי להעליב או משהו, אני רק אומר שיש פה היבט קצת אחר מקוד, תריך לנצל אותו,

אבל כל אחד והכיף שלו כמובן..

פורסם

אבל כל אחד והכיף שלו כמובן..

1+

פורסם

אתה אוהב מטרו מישה?

פורסם

ממש לא.

:xyxthumbs:

פורסם

יש גם קטעים מגראנד באזזר שזאת המפה הכי טובה לפי דעתי במשחק הזה פיירסטרום וקספיין זה מציק לשחק שם כל שניה בא אלייך טנק או איזה מטוס מעפאן ומוציא לך תחשק לשחק..

פורסם

כל אחד ישחק היכן שאוהב -ושם(מטרו )הוא אוהב :cool2:

דוד שחקן טוב מאוד אבל אף פעם לא לומדים זאת מסירטונים ערוכים... מי שרוצה הרבה תגובות טובות שישלח לFXP שמה שחקן טוב הוא מי שעורך טוב .

פורסם

O_x איך הגעת לזה שאני משחק COD?

פורסם

בוטחולים.. עזוב :lol:

פורסם

אני מת לדעת איך הגעתם לזה שאני משחק COD או כמו שחקן COD בחיים שלי לא שיחקתי COD אבל ככה זה תמיד האופי של הישראלים בחיים לא יצליחו להוציא מילת פירגון מבלי לתת עוד עקיצה בסוף המשפט [לא כולם]

פורסם

אני אומר שאני לא יודע איך הגעתם לזה שאני משחק כמו שחקן COD בגלל שאני הורג הרבה? כאילו אי אפשר לשלב סקייל עם טיימפלי? שמע מישה אתה לא מכיר אותי לא שיחקת איתי בחיים בקבוצה ואתה מוזמן לשאול כל בנאדם ששיחק איתי בכל משחק אפשרי עם זה קונטרסרטייק או באד קומפני וגם באטלפילד 3 איך אני משחק קבוצתי :xyxthumbs:

פורסם

אוקי עכשיו אתה מסביר את עצמך אבל אני משחק עוד מפות חוץ ממטרו ואתה יכל לבדוק את זה

COD אני לא יקנה כי אנשים משחקים שם עם עצמם [חוץ מקבוצות] אבל הרוב שם לפי מה שהבנתי בנוי על שחקן יחיד קיילסטרייקס

ומטרו זה באמת מפה משוגעת אבל אל תשכח שרק השחקנים עשו אותה ככה. אני זוכר בהתחלה שהייתי משחק שם היה אפשר ליצור טיימפלי עכשיו בשנייה שאתה זז אתה מקבל M320 לפנים.

פורסם

אחד הסרטונים המיותרים... :nixweiss:

מסכים.

דוד אחי ;) מה הרעיון של הסירטון ? אני יכול להבין סירטון ערוך עם דברים מאוד מיוחדים אפילו שקורים פעם ב.... ואוספים את הכל לסירטון אחד. אבל מה מטרת הסירטון הזה (מאכפתיות אחי, אני רוצה ההפך- שתעלה את הרמה של הסירטונים שלך )? אפילו שחקן גרוע (ולא כמוך שבאמת שחקן טוב ) יכול לאסוף הריגות שכאלה ולערוך.

אז פרסם משהו מיוחד להבא :yelclap:

פורסם

אמרתי שאתה שחקן טוב, בזה אני בטוח, ולמה עקיצה? :nixweiss:

דיברתי על המפה, לא עלייך.. הסגנון שלך הוא של שחקני קוד (אני שחקן קוד מושבע עד שהגיע MW3), מה הבעיה עם זה?

אני רק אומר שהמשחק הופך קצת למשהו אחר ממה שהוא אמור להיות לדעתי.. זה הכל.

אני מפרגן באופן אישי.

פורסם

רוני יכולתי לתת את העריכה למישהו שיודע לערוך עם כל מיני אפקטיים ונצנצים למינהם שיוצא מהרובה בזמן דאבל אבל אני לא רציתי את זה כי זה דברים כמו שאמרת שכל אחד יכל לעשות הקטע שאני בחרתי בעצמי לעשות את זה ככה רק כדי להראות הריגות ולא העריכה עצמה.ואני מבין למה אתה מתכוון אבל לא ניסיתי לעשות מהסרטוןן הזה יותר מידי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים