פורסם 2012 בינואר 413 שנים בתור היחיד פה עם ילדים (ככה נראה לי) , אני אגיב.מסכים עם רוב הדברים , התכנים נוראיים , עזבו את השירים אבל הסגידה הזאת לטכנולוגיה זה משהו שלילי , במיוחד בזמנים שהורים מנסים לנתק ת'ילדים מהמחשב.ההפקה עצמה , מאוד מרשימה , עם הרבה אפקטים , וידאו ארט וכו' אבל ההצגה עצמה על הפנים. (אישתי הייתה עם הילדה).היינו גם במותק של פסטיבל , עולם אחר , שירים , תכנים חיובים וכו' , אז יש אור בקצה המנהרה.
פורסם 2012 בינואר 413 שנים מה שקורא היום זה ממש בושה אפלו בושה גדולה במיוחד של מישרד החינוך או בשמו החדש מישרד לחוסר חינוך בזמני זה הייה כבוד לליכת לפסטיגל כי היו שם אומנים אכותיים ששם היתה לנו היזדמות ליראות אותם חי אומנים מהשורה שהיו באמת זמרים צפי שביט כוכבת הילדים הכי גדולה גדי גוב חני נחמיאס עופרה חזה דליק חנוך רוזן מוני וברבא עוזי חיטמן אגדה צביקה פיק אושיק לוי לא יהודה ששר ממש בושה ובלי כבוד לשיר גדול של יוצרים גדולים להקת משינה אני לא הייתי מסכים שיעשו צחוק מהשיר שלי ויזלזלו ועוד זמרים מעולים וטובים ששככתי איתם הסליחה פעם הייה כבוד לכתוב להלחין ויותר כבוד לשיר את השרים היתה תחרות בן האומנים והייה גם את הגירסה שילדים שהזמרים בחרו היוא שרים גם היום כול שחקן או כול מפורסם שאין לו קשר לשירה נהייה זמר ממש תת רמה במיוחד כול נושא העתקה של חומר מחול אין מספיק היום כותבים ברמה משלנו קשה קצת לחשוב ועברות השרים הלועזיים מי מיתרגם אותם אפילו לא מיתרגם סתם ממציא מלים זה יותר קל למה לעבוד קשה המישחק ניגמר GAME IS OFF יותר מתאים
פורסם 2012 בינואר 413 שנים מה ציפיתם שיהיה שם?,ולמה אתם לוקחים את הילדים שלכם לשם?תיקחו אותם למקומות אחרים אתם אחראים עליהם.
פורסם 2012 בינואר 413 שנים זה הולך ומדרדר משנה לשנה (לא שבשנים הקודמות זה היה כזה יפה ) אבל זה כבר ממש ממש גרוע רק השם של זה גרם לי ל אחרי שראיתי את הסרטונים של ההצגה עצמה ... עצוב זה רק הולך ומדרדר משנה לשנה נראה לי שהמפיק פאנבויי של אפל עריכה : אני כבר רואה טביעה מצד אפל על הפרת פטנט או משהוא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.