עבור לתוכן

i פסטיגל Game On - אוי ויי זמיר

Featured Replies

פורסם

בתור היחיד פה עם ילדים (ככה נראה לי) , אני אגיב.

מסכים עם רוב הדברים , התכנים נוראיים , עזבו את השירים אבל הסגידה הזאת לטכנולוגיה זה משהו שלילי , במיוחד בזמנים שהורים מנסים לנתק ת'ילדים מהמחשב.

ההפקה עצמה , מאוד מרשימה , עם הרבה אפקטים , וידאו ארט וכו' אבל ההצגה עצמה על הפנים. (אישתי הייתה עם הילדה).

היינו גם במותק של פסטיבל , עולם אחר , שירים , תכנים חיובים וכו' , אז יש אור בקצה המנהרה.

פורסם
:bash: מה שקורא היום זה ממש בושה אפלו בושה גדולה במיוחד של מישרד החינוך או בשמו החדש מישרד לחוסר חינוך בזמני זה הייה כבוד לליכת לפסטיגל כי היו שם אומנים אכותיים ששם היתה לנו היזדמות ליראות אותם חי אומנים מהשורה שהיו באמת זמרים צפי שביט כוכבת הילדים הכי גדולה גדי גוב חני נחמיאס עופרה חזה דליק חנוך רוזן מוני וברבא עוזי חיטמן אגדה צביקה פיק אושיק לוי לא יהודה ששר ממש בושה ובלי כבוד לשיר גדול של יוצרים גדולים להקת משינה אני לא הייתי מסכים שיעשו צחוק מהשיר שלי ויזלזלו ועוד זמרים מעולים וטובים ששככתי איתם הסליחה פעם הייה כבוד לכתוב להלחין ויותר כבוד לשיר את השרים היתה תחרות בן האומנים והייה גם את הגירסה שילדים שהזמרים בחרו היוא שרים גם היום כול שחקן או כול מפורסם שאין לו קשר לשירה נהייה זמר ממש תת רמה במיוחד כול נושא העתקה של חומר מחול אין מספיק היום כותבים ברמה משלנו קשה קצת לחשוב ועברות השרים הלועזיים מי מיתרגם אותם אפילו לא מיתרגם סתם ממציא מלים זה יותר קל למה לעבוד קשה המישחק ניגמר GAME IS OFF יותר מתאים
פורסם
  • מחבר

בתור איש תרבות מדופלם שכמוך, הייתי מצפה ממך להשתמש בסימני פיסוק...

פורסם

מה ציפיתם שיהיה שם?,ולמה אתם לוקחים את הילדים שלכם לשם?תיקחו אותם למקומות אחרים אתם אחראים עליהם.

פורסם

זה הולך ומדרדר משנה לשנה

(לא שבשנים הקודמות זה היה כזה יפה )

אבל זה כבר ממש ממש גרוע

רק השם של זה גרם לי ל :facepalm:

אחרי שראיתי את הסרטונים של ההצגה עצמה ... עצוב

זה רק הולך ומדרדר משנה לשנה

נראה לי שהמפיק פאנבויי של אפל :nixweiss:

עריכה : אני כבר רואה טביעה מצד אפל על הפרת פטנט או משהוא :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים