עבור לתוכן

i פסטיגל Game On - אוי ויי זמיר

Featured Replies

פורסם

אז קראתי במאקו בכתבה על השירים של השנה שהשיר Mr Saxobeat של Alexandra Stan נבחר להיות שיר נושא הפסטיגל השנה היתי חייב לראות מה הם עוללו.

במשרדי הפקת הפסטיגל:

איש 1: מה נעשה השנה? כבר עברנו על כל הרעיונות בשנים עברו... מה נשאר...

איש 2: מה זה משנה? בוא סתם ניקח משהו מגניב, ילדים ימותו על זה.

איש 3: אייפון זה מגניב!

איש 2: זורם.

איש 1: אתה באמת חושב שיקנו את זה?

איש 3: בטח! לפני שנתיים הם קנו את נושא הקונג-פו, לא?

איש 1: אני מניח שאתה צודק. מי יופיע השנה?

איש 2: מה זה משנה? הם יקנו הכל. תזפזפ בטלוויזיה, תעצור בתחנה רנדומלית, ותיקח את האדם המופיע על המרקע. רוקדים עם כוכבים? אנה ארונוב. הפיג'מות? עודד פז ודנה פרידר. עספור? עוז זהבי. הם לא חייבים להיות כוכבי ילדים, מוכשרים או מוכרים. הכל יעבוד. נוסיף מלא אפקטים, מוזיקה ויאללה, בלגאן.

איש 1: מה עם השירים? מי יכתוב אותם?

איש 3: למה לכתוב? תזפזפ ברדיו, קח את השיר.

איש 1: גם בלי להחליף מילים?

איש 2: למה? הפסטיגל יצליח בכל מקרה. בלאו הכי הכוכבים לא יודעים לשיר.

איש 3: זה הולך להיות הפסטיגל הכי טוב e-v-a-r!!!

** אזהרה, תמונות קשות. הצלילים קשים אף יותר. לקחו שירים טובים, אני לא חושב שאוכל לשמוע אותם יותר אי פעם. אפילו את נעימת הנושא של שודדי הקאריבים (He's a Pirat)... ** הצפייה על אחריות המשתמש. **

שיר הנושא. לשיר הם לא יודעים. אף אחד מהם. השיר מטופש. מפחיד. אפילו אוטו-טיון לא עזר פה.

זה בהחלט דוט קום.

מי שחשב שיותר אוטו-טיון מ-KE$HA אי אפשר, יופתע. לא עזר. אני באמת לא רוצה לדעת מה עבר לה על השיער.

היא נראית כמו אישתו של חביתוש, רק בצבע.

מופע מרשים של מאיה בוסקילה.

He is NOT a Pirat

שנה הבאה Sexy and I Know It, כולל התלבושות המקוריות מהקליפ.

שירים ישראליים לא יצאו מזה

אני יכול להבין למה השחקנים לקחו את התפקידים- עליית יוקר המחייה וכו', אבל זה מאוד מטריד אותי. מאוד מטרידה אותי המחשבה שלשם חלק גדול מאוד מילדי ישראל ילכו. על זה הם יגדלו. הורים ישלחו את ילדיהם לשם. אני לא אדבר על המחשופים שלהן, אני אדבר על התוכן עצמו. או יותר נכון- היעדרו.

רות-סוף.

פורסם

עצוב, באמת עצוב.

אני לא אומר שמה שהיה פעם היה האידיאל, אבל אז היה על מה לעבוד,

מה שיש עכשיו זה פשוט טמטום, הם לא מבינים שילדים לומדים מהם, שהם רואים בהם מודל לחיקוי.

פעם היו שירים עם מסר, פעם היו מנסים להעביר לילדים קצת מוסר,

אני לא אוסיף יותר, מספיק שתראו את זה (הצפייה קשה):

פורסם

יהודה לוי הרס שיר נהדר של משינה. בהחלט אחד הימים העצובים.

פורסם

אחד הרגעים המביכים בחיי התרחש אתמול כשהייתי צריך לתרגם לאחיין שלי את שיר הנושא של הפסטיגל לעברית והתגובה שלו הייתה WTF.

בכל מקרה אחותי הייתה עם הילדים בפסטיגל ומאיה בובילה כשעלתה לבמה שיחקה תפקיד של סטייליסטית או משהו והיא תפסה את אחת הילדות שבאו לבד להופעה עם חברות רק והעלתה אותה לבמה ושאלה אותה : "מה זה הלבוש המזעזע הזה?! מי הסטייליסט שלך?! בובספוג?!"

כמובן שאני במקום הוריה של אותה ילדה בהנחה שיש תיעוד מצולם מחברותיה מפעיל תביעת לשון הרע ללא צורך בהוכחת נזק על סך 300,000 ש"ח נגד הגב רת בומבילה והפקת הפסטיגל.

אני זוכר כשאני הייתי ילד והלכתי לפסטיגל היה פאקין גידי גוב עם שירי ילדים... (נוסטלגיה).

פורסם

נגד מי יהודה לוי נלחם? הכוריאגרפיה לא קשורה בשיט לשיר שגם אותו פשוט לקחו מהחלקים היפים יותר של ההופעה של משינה מ2003 והרסו את הקשר בין החלקים לגמרי.

הסיום של הקטע עם אנה ארונוב ועוז זהבי מזכיר לי את הסוף של המערכון של אסי וגורי "רובר וג'ורג'" - הם לא ידעו איך לסיים אז פשוט רקדו ריקוד..

פורסם

דבר ראשון, חייב לציין לטובה את הבמה והאפקטים שמסביב, שהם באמת יפים ומושקעים.

שנית, לדעתי עוז זהבי דווקא שיחק נחמד מאוד בקטע שפרסמת.

מבחינת התוכן - זוועה.

פורסם

זוהמה ...

על זה הילדים שלנו הולכים לגדול, על טינופת ממוחזרת.

לפתע לגדול באיראן לא נשמע כזה נורא ...

פורסם

כקונטרה לזוהמה של היום, קצת מה"זוהמה" של 1988 ;D

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אגב, על "כרטיסי ברכיים" כבר שמעתם? מסוג הדברים שבאמת צריך לראות בכדי להאמין...

380070_10150476800931785_591771784_8809950_1711947542_n.jpg

פורסם
  • מחבר
:facepalm:
פורסם

אני לא מאמין.

כרטיס ברכיים.

סליחה כרטיסן, אפשר לפצל את זה לשני כרטיסי ברך בחצי מחיר?

מה נגמר ?

אולי נשארו כרטיסי עמידה מאחורי השורה האחרונה?

טוב אז אני אקח שניים כאלה ושני כרטיסי כתפיים בשביל הילדים.

פורסם

50 שקל בשביל לשבת על הברכיים?

צריך להחרים את הדבר הזה.

פורסם

אני לא מאמין.

כרטיס ברכיים.

סליחה כרטיסן, אפשר לפצל את זה לשני כרטיסי ברך בחצי מחיר?

מה נגמר ?

אולי נשארו כרטיסי עמידה מאחורי השורה האחרונה?

טוב אז אני אקח שניים כאלה ושני כרטיסי כתפיים בשביל הילדים.

הטרנד הבא - כרטיס כתפיים, עם הנמכת מושב פניאומטית להורה.

פורסם

שיר הנושא. לשיר הם לא יודעים. אף אחד מהם. השיר מטופש. מפחיד. אפילו אוטו-טיון לא עזר פה.

זה בהחלט דוט קום.

מי שחשב שיותר אוטו-טיון מ-KE$HA אי אפשר, יופתע. לא עזר. אני באמת לא רוצה לדעת מה עבר לה על השיער.

היא נראית כמו אישתו של חביתוש, רק בצבע.

אחד המסמכים החשובים בזמננו, מציג את התהליכים המתרחשים כרגע בחברה הישראלית ואת חלקן של פייסבוק ואפל בתהליכים אלו.

בעוד כמה שנים יהודים אמריקאים יראו את הסרטונים הללו בשיעור היסטוריה ויגידו: "אהא! ככה הסודנים הפכו לעם החכם באזור והדיחו את הישראלים מארצם"

פורסם

פשוט מדהים אותי לאיזו רמה של רפש הגענו, עצם העובדה שגברת דנה אפילו שרה את זה בלי מעט צנזורה בפני ילדים בני 8-10 זאת בושה.

הדור של היום לא יהיה כמו הדור של פעם בקצב הזה, זה בטוח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים