עבור לתוכן

עזרה בהמלצה: אוזניות קשת עד 50$ כולל משלוח מ-eBay - אשמח לשמוע מכם (:

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש אוזניות קשת מתקפלות עד 50$ כולל משלוח.

אודה לכם מאד באם תמליצו לי על 2-3 דגמים טובים לשימוש מוזיקלי בסיסי (האזנה מהאייפון) במסגרת התקציב.

מעדיף את סוג האוזניות שהכיסוי (של מקור השמע) הוא לא ספוג כזה אלא חור שמכסה את האוזן.

אם למישהו ידוע על מוכר מומלץ ב-eBay שמוכר מקורי וכ'ו ... או שמות מוכרים שידועים ש"מוכרי זיופים" - אשמח מאד לשמוע ולדעת!

המון תודה!

פורסם

מעקב

פורסם

זה אומר שאני מתעניין בדיון הזה ועצם זה שאני מגיב פה זה נותן לי אפשרות לעקוב אחר השרשור ע"י "הראה תגובות חדשות להודעות שלי".

פורסם
  • מחבר

אשמח להתייחסותכם , תודה (תמיד) בכל מקרה :)

פורסם

עד 50$ כי אתה לא אוצה לשלם מס? אז תבקש להנמיך את הערך... או מקסימום תחכה עוד חודש שתכנס העדכון למדרגת מס עד 1200 ש"ח.

בכלמ מקרה- Koss Portapro+חיקוי של ספוגים של סנהייזר PX200 ואתה מסודר.

נסה גם לבדוק אם יש פיליפס SHL9560 מחת ל50$, הן אפילו יותר טובות מהkoss.

פורסם

אתה בטוח שהשינוי במדרגת המס יהיה רלוונטי גם לציוד אלקטרוניקה?

משום מה קיבלתי את הרושם שלא... :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

עד 50$ כי אתה לא אוצה לשלם מס? אז תבקש להנמיך את הערך... או מקסימום תחכה עוד חודש שתכנס העדכון למדרגת מס עד 1200 ש"ח.

בכלמ מקרה- Koss Portapro+חיקוי של ספוגים של סנהייזר PX200 ואתה מסודר.

נסה גם לבדוק אם יש פיליפס SHL9560 מחת ל50$, הן אפילו יותר טובות מהkoss.

עד 50$ משום שזה מה שאני מעוניין להשקיע , משום שאני לא צריך יותר מזה...אני יכול להגדיל לאיזה 70$+-.

אתה ממליץ לקנות את ה-KOSS PORTAPRO + חיקוי של ספוגים של סנהייזר PX200 בנפרד, נכון?

את החיקוי של הספוגים ניתן להשיג ב-eBay? תוכל בבקשה להכווין למכירה?

תוספת: איך ה-Sony MDR-NC7?

תודה!

פורסם

למוכר שקניתי ממנו באיביי קוראים yifie_wang, יכול להמליץ עליו בתור מוכר הגון עם שירות לקוחות טוב. שים לב זה לא זיוף אלא במפורש נאמר שזה חיקוי של הספוגים של PX200.

היו לי גם אוזניות V-Jays שמאוד אהבתי (באס יותר חזק מהפורטהפרו סטוק וגם סאונד יותר נקי סה"כ) אבל הן פחות קומפקטיות והעמידות שלהן מוטלת בספק. גם הkoss לא משהו אבל יש אחריות Lifetime לצורך העניין.

פורסם

לסוני שציינת יש מנגנון ביטול רעשים אקטיבי שבאופן בלתי נמנע גם משפיע על הצליל. בתקציב כזה נמוך הייתי נמנע, אבל שווה לחפש רשמים במקומות אחרים.

פורסם
  • מחבר

היי,

אז את אחד מהפדים הללו:

Leather Ear Pads 1

Leather Ear Pads 2

+

Koss Porta-Pro

נכון?

כמו-כן, אני לוקח בחשבון לרכוש את ה-AKG K 430.

המוכר הנ"ל מוכר אותם במצב חדש (היו בהדגמה בחנות) לאחר החלפת פלאג(מחבר) - לדבריו הוא עושה זאת לכל ה-AKG משום שהפלאג המקורי סובל מבעיות אמינות...

וזה בסה"כ 30$ עם משלוח חינם.

תודה רבה!

פורסם

לגבי הרפידות של הפורטה-פרו, תיקח את הסוג השני עם הפתח בקוטר היותר גדול.

לא מכיר את הAKG האלה. קח בחשבון שהפלאג הזה הרבה יותר מסורבל לשימוש מהפאג המקורי וכל בעיות חיווט תצטרך לפתור בעצמך כי התיקון לא נעשה ע"י AKG.

פורסם

יש לי את הK414P כבר 3 שנים שקניתי מבאג (יבואן רשמי - מה שאומר שלא היה החלפת פלאג) ולא היה לי בעיה אחת עם הפלאג שלהם.

יש ב50$ את הK450 וזה נראה לי עדיף, לא?

פורסם
  • מחבר

לגבי הרפידות של הפורטה-פרו, תיקח את הסוג השני עם הפתח בקוטר היותר גדול.

לא מכיר את הAKG האלה. קח בחשבון שהפלאג הזה הרבה יותר מסורבל לשימוש מהפאג המקורי וכל בעיות חיווט תצטרך לפתור בעצמך כי התיקון לא נעשה ע"י AKG.

היי,

ברור לי שעם כל סוג של בעיה באוזניות אני אצטרך לפתור בעצמי ... או לשלוח ל-AKG בחו"ל.

אך במחיר הזה אני כבר יוכל לקנות זוג נוסף אם זה יתקלקל (חס וחלילה).

פורסם

אל תבלבל מהעיצוב הסולידי יותר של הAKG, כל הליין החדש של הניידות שלהן כנראה לא כזה להיט. תבדוק את הביקורת שהQ460 (אותה אוזנייה כמו הK450) קיבלה בinnerfidelity.com

הימור שלי, הפורטה-פרו עם פדים "PX200"=סאונד יותר טוב. מה שכן, הAKG סגורות, הKoss לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים