עבור לתוכן

מחפש המלצה למסך למחשב טלוויזיה ולסוני 3

Featured Replies

פורסם

שלום,

גודל המסך: 27"-32"

סוג מסך: LED

תקציב: 2500 שח +-

הכוונה היא לחבר את הקונסולת פלייסטיישן 3 (hdmi) , מחשב (hdmi דרך כרטיס מסך תומך HD, ממיר יס (שאולי בעתיד ישתדרג ל-HD)

לכן צריך שיהיו מינימום 3 יציאות של hdmi.

המסך מיועד לעבוד הרבה שעות ובעיקר אני מצפה שהוא יריץ לי משחקים מהסוני בגרפיקה טובה, כמובן שאני רוצה שיציג את המחשב והטלוויזיה באיכות גבוהה.

אני ארצה לחבר רמקולים בנפרד (מערכת קולנוע/רמקולים רגילים למחשב), אני לא יודע מה ההשלכות של זה בפועל אבל אני מעדיף שתהיה לי איכות שמע חיצונית טובה ככה שהאיכות סאונד של המסך לא חשובה במיוחד.

תודה

פורסם

תבדוק את ה-LK430 של LG.

קצת קשה לדעת בלי תקציב. למה לא מסך גדול יותר? מה מרחק הצפייה?

פורסם
  • מחבר

אני רוצה פחות או יותר לדעת מה הטווח מחירים בסוג מסכים האלה.. אני רוצה ללכת לחנויות מסכים לראות פחות או יותר מה ההיצע ולדעת איזה דגמים לבדוק..

טווח הצפייה משתנה, אני מדבר על חדר שינה, כרגע כשאני יושב בכיסא המרחק עומד על חצי מטר וכשאני במיטה המרחק הוא 2 מטר אבל כנראה שאני אעשה שינויים בחדר ככה שהטווח יגדל משמעותית במצב ישיבה.

פורסם

מצאת לך מקום לבדוק.

תיכנס לדף המוצר בחנויות השונות. יש לטלויזיה 2 כניסות (לא יציאות) HDMI אחוריות ועוד אחד צדדית (לחיבור וניתוק נגיש).

לדעתי תהנה יותר עם מסך 37.

פורסם
  • מחבר

37 זה ענק בשביל חדר שינה, אתה לא חושב?

בכל מקרה אם אתה יכול אני אשמח לקבל המלצה ל-37" ואם אני בסוף אשנה את החדר אני אקח אותו

פורסם
  • מחבר

תודה.. עוד הצעות?

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

טלוויזיות פיליפס הם הטובות ביותר (ע"פ סקר שוק שעשיתי בתחילת השנה הזו :cool2: ). יש להם את כל הפיצ'רים שקיימים ויותר (בגלל זה קניתי פיליפס)..חסר תקציב שאתה מוכן לשלם כי לפיליפס יש טלוויזיות יקרות יותר בדר"כ כי הם מייצרים טלוויזיות הכל מטובות ועד מצוינות בלי דגמים זולים. בקיצור יש את זו:

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=en&scy=es&ctn=32PFL6606H/12

טלוויזיה מצויינת לכל דבר שיש. FHD, LED וכ"ו. יש לי ולאחי אחת כזו (אותה הסדרה) רק גדולה יותר ומניסיון היא ממש איכותית וטובה. עולה בערך 4K ש"ח.

עכשיו ביגלל שלא רשמת תקציב יש לך גם את הפרימיום הזה :jump: :

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=37PFL7606H/12&slg=en&scy=GB

סדרה 7000 הכי חדשה לרבות 3D, FHD, LED ובנוסף אפקט מדהים שנקרא Ambilight שזה לדים RGB מסביב למסך שמגדילים את נפח הצפייה ויוצרים הרגשה של מסך גדול יותר (חפש ביוטיוב.) עולה בערך 7K.

לדגם הראשון 3 HDM ולשני 4 עם גרסה 1.4 (תומך 3D). לא יודע אם זה בתקציב שלך אבל שאלה מה טוב וזה אלו-"פיליפס" בכל מקרה אף פעם אל תקנה מסך מבלי לראות אותו קודם בעניים שלך. כולם אמרו לי לקנות בזמנו טושיבה (מסך ענק של 55") שעל הנייר היה לו כל מאפיין אפשרי טוב אבל פתאום שראיתי אותה קלטתי שזה לא טלוויזיה אלא מראה שמחזירה אורות (אגב לפיליפס יש טכניקה מיוחדת לבלוע אורות במסכים ולא את הציפוי הדפוק הזה שיוצר את התופעה). חפש את הדגמים בזאפ.

מקווה שעזרתי לך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.. אני אשמח להמלצות גם למסכים שנעים בין 1000-3000 ש"ח בשביל שתהיה לי את האופצייה להתלבט ולהשוות בין הדגמים

פורסם
  • מחבר

איך ה TH-L32X30M של PANASONIC?

פורסם
  • מחבר

.

פורסם
  • מחבר

התעדכן התקציב

פורסם

עדיף לך להתמקד ב-LG שהמלצתי עליה עקב input lag נמוך. בטלויזיות עם כל מיני מנגנוני עיבוד וידאו, 100MHZ תלת מימד וכדומה,

ה-input lag עולה משמעותית מה שגורם להבדל קטן בזמן מאז שהתמונה נוצרה ועד שהיא מופיעה על המסך. לגיימינג זה מאוד משמעותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים