עבור לתוכן

רמקולים למשחקים בתקציב של כ500 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים כרגע אני עם מערכת 2.1 של CREATIVE. התקציב שלי הוא בערך 500 שקל והשימוש העיקרי שלהם יהיה למשחקים.

עכשיו קראתי את הביקרות שנרשמה פה על המערכת microlab x13 וחשבתי ללכת על הדגם ה"משודרג" שלהם microlab x16.

עכשיו רציתי לדעת אם למסגרת התקציב שלי יש קיום(מאחר ועבר הרבה זמן מפירסום הביקרות) מערכת משתלמת יותר?

תודה מראש

פורסם

אני דווקא ממליץ ללכת על כיוון קצת אחר אבל גם של מיקרולאב:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764631

התרשמתי לאחרונה שהם לא רחוקים כמעט בשום צורה מהסולו 6. הבאס מעט פחות בומבסטי והעוצמה מעט פחות גבוהה. אבל זה לא משנה, כי יש להם גם ככה הרבה מאוד עוצמה ובאס. מספיק בכדי למלא כל חדר, ובדגם הנ"ל אפשר להגביר את הבאס דרך השלט אם אתה מרגיש בחוסר.

כל השאר במערכת הזו מישר קו עם האיכות המדהימה של רמקולי הסולו. couldn't recommend better.

פורסם
  • מחבר

לפי הבנתי עדיף מערכת 2.1 למשחקים מאשר 2.0 לא?

פורסם

ממש לא. אם כבר אז 5.1 אם אתה רוצה סראונד.

אבל עדיין, לא תקבל משום מערכת אחרת בקטגוריה ובטח ובטח שלא בתקציב סאונד במשחקים כמו שתקבל עם הסולו. להשוות מערכת 2.0 איכותית כמו הסולו למערכת 2.1 טיפוסית זה כמו להשוות אפאצ'י למסוק צעצוע. אני מוצא את הבאס שלהם בשרני מספיק למשחקים ומלא אימפקט הדוק (מה שלא תקבל מ-2.1), ותמיד אפשר להגביר אותו אם עדיין לא מרוצים.

פורסם
  • מחבר

סבבה עכשיו דבר אחרון לפי מה שהבנתי למערכת הזאת(סולו 4) צריך להשאיר קצת מרווח מהקיר. הבעיה שלי שאני ממקם את הרמקולים על מדפים ולפי הגודל שרשום באתר אני יוכל להרחיק אותם מהקיר אולי איזה חצי סנטימטר עד סנטימטר זה יספיק?

פורסם

כמו שאני התרשמתי ממספר ביקורות, ה-X13 מוצלחים יותר מה-X16.

פורסם

פותח הת'רד, אני לא חושב שזה יספיק... תצטרך למקם אותם בצורה אחרת.

פורסם
  • מחבר

מה המרחק המומלץ מהקיר בשבלם?

פורסם

15~20 סנטים לפחות.

פורסם
  • מחבר

כזה מרחק אני יאלץ לוותר, בדקתי כול קומבינציה אפשרית ואין לי אך להכניס אותם עם כזה מרחק מהקיר....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים