עבור לתוכן

שליחת מחשב נייד של HP לתיקון בארה"ב - מבקש המלצות

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש ברשותי מחשב נייד מדגם HP Probook 4430s. הוא נקנה בארה"ב לפני מספר חודשים. מאז עבד רק פעמים ספורות.

לאחר כמה ניסיונות לטפל במחשב הנייד דרך מעבדות בארץ, אני רוצה לשלוח אותו לארה"ב שיטפלו בו שם במסגרת האחריות. לאחר בירור עם HP ארה"ב הם אמרו שאני יכול לשלוח אותו לשם, אבל הם לא נתנו לי שם של מעבדה אלא אמרו לי לחפש. יש המון כאלה ולאחר שפניתי ל5-6, חלקן לא ענו וחלקן לא עובדות עם לקוחות פרטיים וכו...

אני אשמח לקבל המלצות למעבדה בארה"ב שאפשר לשלוח אליה את המחשב מישראל ושעובדת עם HP. אין לי בעיה לשלם על המשלוח, אבל שיטפלו , יתקנו , יחליפו מה שצריך במסגרת האחריות.

אשמח גם לשמוע המלצות אחרות אם יש לכם, לדרכי טיפול אלטרנטיביות. המחשב לא נדלק בכלל והמעבדות בארץ טענו שזאת בעיה בלוח האם והטיפול מאוד יקר, מעל 1000 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

גם טיפים כלשהם לגבי אופן הטיפול בבעיה כזאת יכולים לעזור.תודה!

פורסם

למחשב אין אחריות בינלאומית? מעט מוזר לי, הייתי בטוח שלכל דגמי probook יש.

זו בהחלט יכולה להיות בעיה בלוח. סביר להניח שבאחד הקבלים / מייצבי המתח של מעגל ההזנה הראשי. דרך לטפל בזה מחוץ לאחריות לרוב דורשת בדיקה פרטנית של הקבלים והחלפתם במידת הצורך. לא תהליך טריוויאלי, אלא אם מדובר בבעיה ידועה בדיוק לדגם הזה, וכבר מישהו ביצע אפיון ויודע לומר לך איזה רכיב הוא לרוב הבעייתי. וגם אז, צריך חוש טכני (החלפת קבלים בלוח אם של מחשב נייד הוא לא עניין של מה בכך).

זה רק כדי לסבר את האוזן. רק על סמך הדברים שאמרת לא ניתן להסיק בבירור היכן הבעיה.

פורסם
  • מחבר

הטענה של HP ישראל היא ששהדגם הספציפי לא נמכר בישראל ולכן הם לא יכולים לעזור לי. שני הדגמים המקבילים מאותה סידרה: 15" ו 13" כן נמכרים כאן.

המחשב נבדק על ידי 2 מעבדות די גדולות בארץ ושתיהן טענו שיש בעיה בלוח האם והתיקון יקר מאוד. לכן אני מנסה לבחון את האפשרות לשלוח לארה"ב שיטפלו בו במסגרת האחריות. העניין הוא שפניתי שם לכמה חנויות וחלקן לא ענו לי וחלקן טענו שהן עובדות רק עם לקוחות עסקיים. בסה"כ יש אלפי חנויות שם, אני מנסה לאתר חנות או מעבדה שיש למישהו ניסיון איתה, שאני אוכל לתאם איתם שליחה של המחשב, שיקבלו אותו ויטפלו בו שם. אמרתי שבעיקרון אני מוכן לשלם על המשלוח הלוך וחזור, אז אני צריך מקום אמין שניתן לתקשר איתו. או אם יש המלצה לפיתרון אחר, אני אשמח גם כן.

פורסם

תכניס את הסיראל שלך באתר של HP העולמית ותראה איזה סוג אחריות יש לו. אם יש לו אחריות בינלאומית תתן ליבואן בארץ לשבור את הראש. אין שום סיבה בעולם שתוציא שקל על התיקון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים