פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים כיף בתור התחלה..... זה משחק של שעה מקסימום העפנו לכל העיר את הראש עם עת חפירה, זרקנו עליהם ראשים של פרות והשתנו עליהם עד שהם הקיאואני לא אומר שזה משחק גרוע כי הוא מאוד מהנה אבל לטווח קצר יותר.אחרי זה אין כיף תאמין לי..... ברגע זה אני מוריד את הפוסאל החדש... מקווה לטוב
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים כיף בתור התחלה..... זה משחק של שעה מקסימום העפנו לכל העיר את הראש עם עת חפירה, זרקנו עליהם ראשים של פרות והשתנו עליהם עד שהם הקיאואני לא אומר שזה משחק גרוע כי הוא מאוד מהנה אבל לטווח קצר יותר.אחרי זה אין כיף תאמין לי..... ברגע זה אני מוריד את הפוסאל החדש... מקווה לטובבלי WAREZ....אתם מדברים על Share The Pain ?
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים אההההמממהה.... דיברתי על הדמו .. :-Xוהוא שאל על 2 אז עניתי על 2 ניראה את SHARE THE PAIN
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים איזה דמו חדש?? פוסטל 3?!? איפה?? ובקשר למשחק... פשוט יכולת לעשות ולמצוא ביקורות עליו. (חחחח תמיד רציתי להגיד את זה ולצאת מניאק) המשחק עצמו נחמד אבל המשימות נהיות טפשיות מדי בסוף, והדמויות לא מספיק מושקעות.
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים אוף איתכם אתם לא רואים מה כתוב : POSTAL 2 שתיייייייייייייייייייייייים!TWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOמה לא מובן?מה אם המולטיפלייר? מישהו שיחק?
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים מה לא מובן? פוסטל שתיייייייייייייייייייייייייייייייייים יצא לפני יותר מחצי שנה, פוסטל שתיייייייייייייייייים SHARE THE PAINE יצא השבוע
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים SHARE THE PAIN הוא גם 2 , ושמעתי מאנשים שזה בדיוק אותו משחק רק עם מולטי פלייר......אז..מה נסגר ?!
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים אתה בטוח שזה patch?זה שוקל בערך 740 מגה!ואני יודע כי שאלתי חבר שקנה את זה כמה שוקל התוכן של הדיסק אחרי הפיכתו לISO .....
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים תעשו לעצמכם טובה ואל תגעו במשחק הסדיסט הזה. המשחק הזה הוא סתם ערמה של פיקסלים שמישהו אידיוט העז להוציא את זה בתור משחק. אני אומר שאם המשחק הזה הוא לבני 18 ומעלה, אז סדרת GTA זה לגיל הרך. אם הייתה לי האפשרות למנוע את שיחרור המשחק הייתי מונע, זה סתם משחק מגעיל ללא תוכן. אתם משלמים 200 שקל (או במקרה הלא חוקי מורידים) בשביל ללכת ברחוב וירטואלי ולהשתין על חתולים ? באמת חסרים משחקים עם תוכן אמיתי ועלילה טובה יותר מללכת לחנות לקנות חלב ובדרך להרוג שוטרים או לקנות עץ חג מולד ולהרוג אנשים בדרך? המשחק הזה הוא לסדיסטים משועממים, ואני לא מתפלא שאחרי זה ילדים קטנים בארה"ב הורגים תינוקות, והולכים עם עוזי במקום סנדווייץ' לבית ספר ומחוררים את חבריהם לכיתה.אם אתם רוצים להנות ממשחק שמשתמש באותו מנוע, ויש לו תוכן ועלילה, תשחקו בCall of Duty המצויין או בדברים אחרים. Postal 2 לא שווה יריקה ובטח לא קנייה. :smiley6:
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים מהדורה יפה של רפי גינת.........מה אתה מבלבל במוח זה משחק פצצה!גם אני נהנתי בהתחלה, אבל המשחק הזה פשוט חרא. הייתה משימה שצריך ללכת להשתין על ההקבר של אבא שלו, ואחרי זה באים שני אנשים ואז אתה מתעורר בארון קבורה עם בגדים של סאדו מאזו. זה רק חלק מהסיבות שעושות אתך המשחק חרא.אם היה לי אח קטן, לא הייתי נותן לו לשחק בזה. ובטח לא לילדים שלי. זה פשוט משחק אלים ומפגר. אבל בכל זאת מי שרוצה שיהנה ממנו.(אם להשתנה על אנשים עד שהם מקיאים קוראים "דבר מהנה")
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים המשחק הזה מהנה מאוד וזה בגלל שלפעמים נמאס כל הזמן ממשחקי פעולה שחוזרים על עצמם כמו HALO (חרא של משחק!!)פוסטל 2 הוא משחק מעולה כי הוא שונה ואף פעם לא היה משהו כמוהו
פורסם 2003 בדצמבר 2421 שנים ..... ואני לא מתפלא שאחרי זה ילדים קטנים בארה"ב הורגים תינוקות, והולכים עם עוזי במקום סנדווייץ' לבית ספר ומחוררים את חבריהם לכיתה. ..... אפילו לא שווה תגובה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.