עבור לתוכן

Dell U2312HM כפול - בדיקת התאמה למפרט קיים

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה!

לאחרונה שקלתי קניית מסך מבוסס IPS ולאחר שגיליתי שמבחינת היחס שבין עלות המסך לשטח העבודה, עדיף לקנות זוג 23' Dell U2312HM במקום אחד של 24'/27'.

המסכים עתידים להתחבר לכרטיס מסך GTX260, מחשב עם זכרון 4GB ומעבד Q9550.

רציתי לדעת האם אוכל לקבל איכות תמונה מירבית בשימושי מולטימדיה HD ועבודה משרדית/תכנות/אינטרנט?

ומה לגבי משחקים? יש על מה לדבר, או שמא אאלץ לשחק על מסך אחד בלבד?

אשמח לקבל גם חוות דעת על המסך ועצות לשיפורים של המחשב לצורך התאמה למערך המסכים.

תודה רבה!

פורסם

לכל שימוש משרדי\מולטימדיה שאינו משחקים, אתה מסודר פיקס.

משחקים כבדים לא תריץ על הרזולוצייה הזאת, בטח לא עם הגדרות גבוהות. משחקים בינוניים תוכל להריץ (למה שלא תבדוק?)

למערך מסכים מומלץ מערך כרטיסים...

פורסם
  • מחבר

לכל שימוש משרדי\מולטימדיה שאינו משחקים, אתה מסודר פיקס.

משחקים כבדים לא תריץ על הרזולוצייה הזאת, בטח לא עם הגדרות גבוהות. משחקים בינוניים תוכל להריץ (למה שלא תבדוק?)

למערך מסכים מומלץ מערך כרטיסים...

תודה על התשובה המהירה!

יש אפשרות לעשות איזו הכלאה בין כרטיסים שלא מאותו סוג או משהו כזה או שזה לא מומלץ כי אקבל תמונה לא שווה בשני המסכים?

רק כדי לסבר את האוזן, איזה מערך כרטיסים מומלץ כדי שאוכל להינות גם ממשחקים על זוג מסכים כזה (אני אישית משחק קריסיס 2 שעובד די סבבה עם ה GTX260 שלי על רזולוציה של (1680*1050) בהגדררות בינוניות-גבוהות?

תודה רבה!

פורסם

SLI ניתן רק עם 2 כרטיסים מאותו הסוג.

כמובן שתצטרך גם לוח תואם וספק חזק מספיק בשביל מערך כרטיסים.

על מסך אחד תוכל לשחק בכיף, על שניהם כנראה שלא. בכל מקרה אם תרצה לשדרג, תן תקציב מקסימלי שאתה מקציב לשדרוג ונראה אם יש משהו

משתלם שתוכל לארגן במסגרת המערכת שלך. (זה כבר שייך לפורום כרטיסי מסך)

פורסם

משהו שראיתי שמישהו העיר פעם, ונראה לי שהוא צודק: במשחק FPS על שני מסכים, הכוונת נמצאת בדיוק בקו החלוקה בין המסכים. מן הסתם זה לא מאד נוח לשחק ככה.

פורסם

הוא גם צודק. בכל מקרה המון משחקים לא מתאימים במיוחד למשחק על שני מסכים.

שלושה מסכים זה כבר משהו אחר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההבהרה חבר'ה!

זה באמת דבר שחשוב לקחת בחשבון לפני שבונים על משחקי יריות במסך כפול...

חוץ מזה, סרטי HD יקבלו את הרזולוציה של הגובה כפול הרוחב פעמיים {1080X1920*2} או פשוט יימרחו על המסך לרוחב בצורה מעוותת שתוציא את הכיף מהסרט?

יש איזו תמונה / סימולציה שתדגים את מה שהתכוונתי אליו?

פורסם
  • מחבר

חיפשתי DUAL DISPLAY וגם DAUL MONITOR ושאר קומבינציות ומצאתי רק סרטונים של משחקים בריבוי מסכים או סתם WALLPAPERS...

אשמח אם מישהו יתן לי לינק לאיזה סרטון או תמונה שמראים איך נראה סרט HD בזוג מסכים כי לא כל כך הצלחתי למצוא משהו כזה...

חוץ מזה, שכחתי לשאול, האם מחברים את שני המסכים לכרטיס המסך (יש לי שתי יציאות DVI) או שצריך לקנות מפצל כלשהו?

תודה רבה!

פורסם
  • מחבר

ואוו! תודה רבה גיל!! בדיוק מה שחיפשתי ולא הצלחתי למצוא!

הופתעתי לטובה מהאיכות!

מישהו יודע לענות על השאלה בנוגע לאופן החיבור לכרטיס המסך?

תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים