עבור לתוכן

warchess!

Featured Replies

פורסם

משחק מאד נחמד... שחמט עם גראפיקה מדהימה! הכלים הולכים מכות מאד יפה והכל... קיצר, מי שאוהב שחמט, ורוצה לגוון קצת, מאד מומלץ! זה כמו קרב של heroes, רק עם חוקי שחמט...

מאד מזכיר לי את המנוע של NWN, כי זה פשוט דומה, ואפשר לעשות zoom in-zoom out, ולסובב ב360 מעלות.

עריכה: לא, אני לא מסטול:) אני שלחתי את ההודעה הזאת בפורום המשחקים... אבל כשניסיתי לשלוח החלון נתקע ונסגר אצלי, וחשבתי שזה לא שלח בכלל, אבל עכשיו ראיתי שזה הופיע פה... קיצר תעבירו... :\

פורסם

מאיפה יש לך אותו??

ואם אנחנו כבר מדברים על שחמט אז היה משחק לפני איזה 7 שנים של שחמט אבל שהשחקנים נםגשים יש קרב מגניב כזה ואפשר אשכרה להילחם באזורים וזה וזה היה אדיייר

אולי למישהו יש או יודע מאיפה להשיג?

פורסם

קצת אופטופיק...

למשחק קוראים ARCHON.

http://www.old-games.com/pc/sports/games_a/archon.html

אם נתייחס לנושא, אני אישית לא אוהב לשחק שחמט על כל מיני לוחות צבעוניים עם כל מיני אפקטים של תלת מימד, זה פשוט מעצבן ומסיח..

הכי טוב לדעתי זו סדרת ה CHESSMASTER שאם אני לא טועה שחררה לא מזמן את גרסא 9000 ( לא שזה משנה כי גם את ה 5000 אני לא מנצח ברמה הגבוהה .. ;) )

פורסם
  • מחבר

מאיפה יש לך אותו??

ואם אנחנו כבר מדברים על שחמט אז היה משחק לפני איזה 7 שנים של שחמט אבל שהשחקנים נםגשים יש קרב מגניב כזה ואפשר אשכרה להילחם באזורים וזה וזה היה אדיייר

אולי למישהו יש או יודע מאיפה להשיג?

חחח מאיפה... נחש! ממקום נפלא כזה שבו לא צריך לשלם על משחקים, אלא הם באים אליך בחינם! וזה חוקי לגמרי :P

פורסם

שח מט... איזה אקשן חחח

אני צריך לנסות את זה מתישהו אם יהיה לי משעמם (למרות ששחמט זה משחק נחמד)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים