עבור לתוכן

מאוורר של מחשב נייד

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים,

רציתי לשאול אותכם בקשר למאוורר של מחשב נייד,

היום דברתי עם המעבדה של חברת HP, אני שלחתי את המחשב בעקבות בעייה שהמחשב פשוט נתקע לי על מסך ה HP VIEW לאחר הRESTART של הפירמוט מערכת ההפעלה (WINDOWS 7)

והייתי בטוח בכך שיש בעייה עם הכונן קשיח או הלוח אם (המחשב פשוט חדש - שנה וחצי ובאמת היה לי מאוד מוזר), היום קיבלתי תשובה שהבעייה היא מאוורר ועלי לשלם סכום של כ 500 שקלים? זה לא מוגזם? .... שאלתי אותם איך יכול להיות שהמאוורר זה שגרם לכל הבעייה, אז היא הלכה ושאלה שנית את הטכנאי, והוא אמר שגם הארד דיסק נתקע אבל הוא שחרר אותו (אני מאוד מקווה שאני לא ישלם ואחרי כמה חודשים זה פשוט יחזור אלי כמו בומרנג)

מה אתם אומרים אפילו מאוורר תעשייתי לא עולה במחיר שכזה, אני מאמין שהם פשוט גנבים שרוצים למשוך ממני כסף על כלום,

וגם לומר את האמת הם לא אומרים.

תודה מראש חברים.

פורסם

אי אפשר לנחש סתם...מאוורר תקול..אכן יגרום לבעיות התחממות ולכשל ברכיבי הנייד (מעבד/כונן קשיח וכו)..

מה זה במקרה שלך ? אי אשר לדעת..שהמחשב היה אצלך המאוורר עבד ? העלה את הRPM שלו בהתאם למאמץ ? בדקת טמפ' ?

פורסם

בחלק מהמחשבים מאוורר תקול ימנע מהמחשב לעלות (מנגנון הגנה למניעת נזקים אפשריים של חימום יתר).

מאוורר (למעשה גוף קירור) למחשב נייד נמכר לרוב סביב ה150-200 שקלים. השאר זה עלות התקנה. זה ידוע שמעבדות שירות רשמיות של יצרנים שוחטות במחירים על העבודה שלהם כשהמחשב לא באחריות. זכותם. לא רוצה - אל תשלם ותעשה את התיקונים בעצמך או באמצעות מעבדה פרטית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים