עבור לתוכן

המלצה למגבר אוזניות שיתחבר לxonar stx ויגביר shure srh840

Featured Replies

פורסם

אין לי שום ידע במגברי אוזניות אז אין לי שום מושג לגבי טווח מחירים

פורסם
  • מחבר

העיקר אני רואה פה עשרות משתמשים שמעלים תמונות של המגברים שלהם

אבל לעזור לא ניתן

פורסם

מצטרף לשאלה - גם לי יש SHURE SRH840 אבל מתחבר כרגע לכרטיס קול מובנה במחשב (לוח X58 של גיגבייט).

האם מגבר CMOY כזה יתן שיפור מורגש ומשמעותי (בעיקר מטאל, רוק כבד אבל גם בלוז ורגאיי)?

יש ב-EBAY הרבה מאוד מוצרים דומים - איך בוחרים?

המגבר שהמלצת עליו זה מידע/ניסיון?

פורסם

אם אתה מעוניין יש לי cMoy שאני יכול להשאיל לך בכדי שתבדוק את העניין. אתה מוזמן ליצור איתי קשר בפרטי במידה ומעניין אותך.

פורסם

^

תודה - אצור קשר בהקדם. :xyxthumbs:

פורסם

האוזניות די קלות להנעה ולא כדאי לך להשקיע יותר מדי בהגברה.

אם בכל זאת אתה רוצה לנסות, לך על ה cmoy.

http://www.ebay.com/itm/Micro-Cmoy-headphone-amp-Opamp-2227-Amplifier-/250953639429?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a6e00a605

מצטרף לשאלה - גם לי יש SHURE SRH840 אבל מתחבר כרגע לכרטיס קול מובנה במחשב (לוח X58 של גיגבייט).

האם מגבר CMOY כזה יתן שיפור מורגש ומשמעותי (בעיקר מטאל, רוק כבד אבל גם בלוז ורגאיי)?

יש ב-EBAY הרבה מאוד מוצרים דומים - איך בוחרים?

המגבר שהמלצת עליו זה מידע/ניסיון?

אני בעלים של shure 840 מאז המבצעים האחרונים של KSP.

האוזניות כבר אחרי הרצה, והתחלתי לכתוב ביקורת בסיסית על ההתרשמויות שלי...

בכל מקרה, למרות שהאוזניות הן "רק" 44 אוהם, ונשמעות בסדר (מבחינת ווליום ופירוט) על כמעט כל מה שניסיתי אותם עליו, אני יכול לומר שההבדל עם/בלי הגברה הוא עצום. במיוחד בתחום הבאס - זה לא באותה פלנטה בכלל, ומבחינת מרחב הבמה שהאוזניות נותנות.

אני עם כ.קול מובנה וה"מגבר" שלי הוא ממש לא משהו מקצועי - הוא מערכת סטריאו ישנה של LG.

האוזניות נשמעות יותר טוב מכל אוזניות שהיו לי גם בלי הגברה - אבל דרך המערכת שלי אני לא מרגיש כחלק מהקהל, אני מרגיש שאני יושב על הבמה עם הלהקה - כשפניי לקהל. הבאסיסט מלפני ופשוט אי אפשר לפספס אותו, המתופף מאחורי ואת הקיק שלו אני מרגיש בגב שלי. הסולן, הגיטריס והקלידן עומדים מצדדי ומדי פעם מטיילים ברחבי הבמה והדגש עליהם מורגש אם זה מה שרצו בהקלטה.

אני לא אודיופיל, אבל ההבדל מורגש בכל רמ"ח עצמותיי - פשוט אי אפשר לחזור אחורה. כשאני מנסה לשמוע כרגע את האוזניות ללא המערכת הן נשמעות לי מעט אנמיות - ואוזניות אחרות מרגישות לי ממש סתמיות אפילו.

בעתיד אני בהחלט אקנה כ.קול שיכול להוציא אפילו יותר מהאוזניות האלה כי זה רק פתח לי את התיאבון לסאונד אודיופילי - אבל ההמלצה שלי לגבי האוזניות האלה - פשוט חייבים מגבר. אפילו בסיסי.

אגב שאלה לבעלי 840 אחרים - גם אתם מרגישים שהאוזניות לא אוהבות קור? (כשאני שם אותן בבוקר כשקר הבאס פחות מורגש ולאט לאט חוזר?)

פורסם

לדעתי מגבר כזה יתן שיפור מורגש ומשמעותי

פורסם

אני בעלים של shure 840 מאז המבצעים האחרונים של KSP.

למקרה הספציפי של פותח הדיון לא יהיה הבדל משמעותי כי יש לו STX. כל מקרה לגופו.

פורסם

אם אתה אומר - סבבה. אני לא מכיר את הSTX.

מה שאמרתי היה בכל מקרה יותר מכוון לtmpusr שעוד מחובר לאונבורד (כמוני) :xyxthumbs:

פורסם

nה שאמרתי היה בכל מקרה יותר מכוון לtmpusr שעוד מחובר לאונבורד (כמוני) :xyxthumbs:

תודה רבה עמית. אם כך, אולי שווה כבר להשקיע על משהו רציני יותר? מה סדר גודל המחירים של משהו ברמת ביניים?

אני אתחיל עם ה-cMoy ונראה אח"כ...

פורסם

אגב שאלה לבעלי 840 אחרים - גם אתם מרגישים שהאוזניות לא אוהבות קור? (כשאני שם אותן בבוקר כשקר הבאס פחות מורגש ולאט לאט חוזר?)

לא צריך לעשו להן burn-in כל בוקר אל תדאג, זה כנראה יותר קשור לאיך שהאוזן+מוח שלך מגיבים להבדלי טמפ' ושעון ביולוגי, תהיה בטוח שזה לא האוזניות.

ולעניין, כן ה840 מגיבות יפה להגברה, רצוי כזה שיעיר את הטרבל העייף שלהן. הייתי בודק את הObjective2 בלוחות בהד-פיי. אני הולך להתחיל לבנות אחד כזה בימים הקרובים, אם אתה מוכן לחכות אני אדווח ממצאים מתישהו בעתיד הקרוב... כנראה. אגב, אם מישהו מעוניין יש לי חלקים לעוד אחד.

פורסם
  • מחבר

מה טוב יותר במגבר בנוי אישית לבין מוצר מסחרי?

פורסם
  • מחבר

כי אני ממש מפחד מהדבר הזה

פורסם

לא צריך לפחד... :nono:

כמו בכל |DIY כשאתה בונה אותו בעצמך הכסף הולך על רכיבים (כולל מארז) נטו. ולכן אפשר לומר שהתמורה לכסף היא יותר טובה. אבל זה בלי לקחת בחשבון עלות השקעה בכלי עבודה+זמן. מגבר מסחרי באמת לא עדיף בשום אופן, חוץ מבגימור אולי, הכל מתחיל ונגמר בתכנון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים