עבור לתוכן

אינטרנט איטי דרך הראוטר ומהיר דרך המודם.

Featured Replies

פורסם

יש לי שני מחשבים בבית , עם מודם של הוט ARRIS וראוטר EDIMAX 6524 אינטרנט 12 מגה ללא חייגן (תשתית של הוט , ספקית 012 לעסקים).

הפינגים לכל מיני שרתים נעים בערך בין 70 ל-80 עם 0% PACKET LOSS כשאני מחבר את הכבל רשת ישירות למודם.

ברגע שאני מכניס את הראוטר לתמונה , הפינגים עולים ואיתם הPACKET LOSS לאותם שרתים (בערך 4-5 אחוז אפילו לשרתים כמו GMAIL/GOOGLE).

ניסיתי לעשות בדיקת מהירות ב012 (הספק) - כשמחובר המודם בלבד נראה תקין , אבל כשהראוטר מחובר הDOWNLOAD תקין , אבל ה-UPLOAD פשוט תקוע.

יש לציין שאני מרגיש כמובן את האיטיות (אתרים נטענים לאט , יוטיוב נתקע וכ'ו).

ניסיתי לשנות כל מיני הגדרות בראוטר (L2TP לDYNAMIC וההפך , הגדרת QOS , עדכון קושחה) אבל עדיין לא עזר.

האם אין מנוס מלקנות ראוטר חדש ? או שאולי בכלל זה בעיה של הספק/תשתית ?

תודה לעוזרים.

פורסם

היי yanirfre,

אם ביצעת בדיקת מהירות ללא ראוטר והנתונים תקינים, אזי מקור התקלה אינו בספק או בתשתית.

במידה ומדובר בחיבור אלחוטי, תוכל להיעזר במדריך הבא כדי לפתור זאת: http://blog.012.net/2010/10/wifi-speed-troubleshooting/

תוכל גם לנסות לרסט את הראוטר ולהגדירו מחדש.

כמו-כן, יש לוודא שהראוטר מאובטח כך ששכנים לא יכולים לעשות שימוש דרכו, וכן, שבעת העבודה עימו אין תכנות שיתוף או תכנות VOIP כגון סקייפ באחד המחשבים ברשת שיכולים להוריד את ה- UPLOAD.

ליאור

פורסם
  • מחבר

לא מדובר בחיבור אלחוטי , אלא בכבל ישיר בין המחשב ליציאת המודם.

ניסיתי עשרות פעמים לרסט את הראוטר - לא עזר.

הראוטר אכן מאובטח בסיסמא - ובדקתי שאף אחד לא גולש לי על הקו.

אין שום תוכנות פעילות - איך יכול להיות שהUPLOAD פשוט תקוע הוא אפילו לא נכנס ל0 הוא פשוט נתקע ! וככה זה בכל אתרי הבדיקות מהירות.

פורסם

היי,

אם כך, אזי מדובר כנראה בתקלה בראוטר עצמו, שכן, בחיבור ישיר ללא ראוטר, כפי שציינת המהירות תקינה.

אגב, שים לב שניסית לשנות הגדרות ל- L2TP, כאשר הינך מחובר בחיבור ללא חייגן.

עליך לוודא שהחיבור יהיה תמיד על DYNAMIC IP, היות והגדרה של חייגן על גבי חיבור זה, תגרום בכל מצב לאיטיות.

ליאור

פורסם
  • מחבר

ליאור , האם יש איזשהי הגדרה שאני צריך לשנות כאן ? תודה על העזרה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

היי,

ההגדרה תקינה.

לחץ רק על clone mac על מנת לקבל כתובת MAC מהמודם.

ליאור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים