פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים שמעתי על המשחק הזה שהוא ממש דומה לדיאבלומישהו ראה את המשחק או יכול בבקשה לתת לינק לתמונות?תודה
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים כןמשחק חיקוי גדול לדיאבלו, הורדתי בתקווה לקבל גרפיקה מרשימה יותר מדיאבלו 2 ויותר חידוש אבל התאכזבתי כי זה גרפיקה שמתאימה לפני 3 שנים ולא למשחק של 2003 כי היא כמו בדיאבלו ממש, רק ששם הרבה פחות מובן הדברים ופחות מעניין סתם משחק לא שווה..
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים מחבר זה בדיוק כמו דיאבלו?עולים רמות ומרביצים למלא מפלצות?יש לזה מולטי?אם כן אז זה משחק מצויין
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים בוא אני אגיד לך,זה בדיוק כמו דיאבלו כמו שאתה אמרתרק ששם המשחקיות יותר עלובה.ובהתחשב בכל שעברו כמה שנים טובות מאז דיאבלו אני ציפיתי שלפחות ישפרו משהו אבל להוציא עכשיו משחק כמו דיאבלו רק פחות טוב?נראה לי די עלוב לא?
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים לא שיחקת במשחק הזה ואתה קובע שהוא מצויין?אני שיחקתי בו. הוא מסכן ביותר...יש בו רק נשק אחד, והקרבות בדיוק אבל בדיוק אותו דבר. שום RPG ושום נעליים. כמו דיאבלו רק מאד מאד מאד מסריח... חיקוי עלוב. ניסו להיות מקוריים אבל ממש לא הצליחו.בהתחלה זה נחמד מאד, אבל כשאתה הבנת את הרעיון ושולט במשחק, הוא נהיה ממש מסריח כי אתה עושה כל הזמן אותו דבר.
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים מחבר אני אומר ככה כי אני ממש מת על דיאבלו ומשחק בו כבר הרבה שנים היום בערב אני יגיד את דעתי על המשחק
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים גם אני אוהב מאד את דיאבלו, וגם כמעט כולם.. אבל המשחק הזה ספציפית-עלוב ביותר.
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים אם כבר מדברים על דיאבלו.... מישו מכם ניסה את הפאטץ' החדש?? 1.10? כי אני הפסקתי לשחק חודש לפני שהוא יצא....אני משחק כבר מכיתה ה'! וזה בין המשחקים הטובים ביותר ששיחקתי
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים איזה דמויות אפשר לבחור במשחק?סמוראי ענקי ועצבני עם להב ענקית, סמוראי רגיל כזה עם חרב רגילה, ובחורה עם 2 להבים קטנים. הענקי-חזק ואיטי, הרגיל-רגיל, הבחורה-חלשה ומהירה.
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים מחבר סמוראים?כנראה באמת משחק מטומטםבקשר לפא'ץ של דיאבלו 2:שיחקתי בו אבל לא שמתי לב לשום שינוי במשחק
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים תשחק ב NeverWinter Nights ובחבילות ההרחבה שלו.זה משחק RPG פצצה, אחלה גרפיקה, פשוט מושלם!בין המשחקים הטובים ששיחקתי אי פעם, וחבילת ההרבה האחרונה, Hordes of the Underdark מצוינת!!
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים גם לDungeon siege יצאה חבילת הרחבה חדשה... שמשום מה היא שלושה דיסקים..פפפפטט מיקרוסופט כנראה לא יודעים לקבץ דברים כי זה לא מוסיף עד כדי כך דברים..
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים מחבר המשחק תפקידים הכי טוב שיש זה מורוונידשגם לו יצא תוספת לא מזמן BloodMoon
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים מחבר אוקי יש לי את המשחק Blade & Swordהוא ממש חיקוי של דיאבלו אפילו בMenuהמשחק עצמו לא קרוב בכלל לרמה של דיאבלו והוא משחק די גרוע אפילומישהו יודע מתי הוא יצא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.