עבור לתוכן

המלצה לאוזניות

Featured Replies

פורסם

שלום, אולי מפה תבוא הישועה.

אני מחפש אוזניות למוזיקה קלאסית.

מה הכוונה? אני מחפש אוזניות שמעוותות את הקלט כמה שפחות, ללא הגברות בס וכל מיני תוספות שכביכול משפרות את איכות השמע, מוציאות צליל נקי ככל הניתן ובעלות בידוד מעולה (הבידוד קריטי, אני עובד בסביבה רועשת מאד מאד). מחיר עד 300-500$ (ובכוונה בדולרים, אין לי שום כוונה לקנות בארץ). או אוזניות מלאות או IEM.

תודה לכל מי שיעזור.

פורסם

היי, זה יפה שאתה מעדיף מחו"ל, נותן לך הרבה יותר תמורה לכסף. פול-סייז אני יכול מאוד להמליץ על הסוני MDR-Z1000. אוזניות סטודיו מאוד ורסטיליות, אתה יכול לנגן איתן הכל בעצם, אמנם לא שיא הנייטרליות אבל עדיין הסאונד מאוד מאוזן, אנליטי אבל אינו יבש, הפרדה מעולה של צלילים ומיקום מאוד מדוייק במרחב. האטימה טובה מאוד, למעשה אחת הסיבות שמכרתי אותן הייתה כי זה היה יותר מדי בשבילי בחוץ (נתק מהסביבה עם מוזיקה מנגנת). והן גם סופר נצילות. האוזניות פול-סייז הכי טובות למחיר שיש כרגע למחיר לדעתי.

מבחינת IEM, יש לי את הShure SE530, הן נותנות פוקוס על המידריינג' אבל זה לא נשמע כמו קולורציה ("צביעה" של התדרים בגוון מסויים), הטון מאוד אמין וריאליסטי לדעתי, אמנם אני לא מכיר כלים חיים אבל יש לי רפרנס טוב מכמה אוזניות אחרות. החליפו אותן הSE535, גירסה מעודכנת עם קצת יותר איזון אבל חתימת סאונד זהה. הרבה ממליצים לקלאסית גם על הWestone W4, הן אמורת להישמע יותר נייטרליות מהשור (גם אולי יותר יבשות) ועם במה יותר רחבה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

יש לכם מושג איפה ואם אפשר לשמוע אותן בארץ?

פורסם

מה המקור שלך? רוב האוזניות שהביאו לך כאן כמומלצות לא ישמעו במיטבן בלי מגבר יעודי.

בנוסף - אם אתה צריך בידוד תשכח מה-DT880, HD650 או ה-K702 שהביאו לך כאן, אתה צריך אוזניות סגורות או IEM.

פורסם

תודה רבה.

יש לכם מושג איפה ואם אפשר לשמוע אותן בארץ?

תתעלם מהלינקים שהביא sbhקקה, אלו אוזניות פתוחות ולא נצילות בעליל. הסוני כמו שאמרתי מאוד נצילות, זתומרת שתוכל להגיע להגיע לקרוע לך את אוזניים ישר מהפלאפון. זה לא אומר שהן לא ישתפרו יותר מהגברה יותר איכותית, להפך, פשוט שהן תלויות יותר במקור.

לא אי אפשר לשמוע אותן בארצנו המפותחת, כמו 95% מהאוזניות האחרות שיש בחוץ...

פורסם

יש לך בעיה רצינית עם עצמך,ולעניין כל אוזניה שאתה תשמע בחייך,איני תמיד ישמע יותר טוב ממך,כולל מגברים,תמיד תזכור את זה,חחח

-פיפי-וקקי-חחIlya

פורסם

יש לך בעיה רצינית עם עצמך,ולעניין כל אוזניה שאתה תשמע בחייך,איני תמיד ישמע יותר טוב ממך,כולל מגברים,תמיד תזכור את זה,חחח

-פיפי-וקקי-חחIlya

זאת מילת המפתח lol

פורסם

אתה קונה אוזניה,קורע אותה מכל הכיוונים+עושה עליי ניסויים,ממש צער בעלי אוזניות,לאחר כך מוכר אותה

ביד 2 במחיר מלא,ואני שואל את עצמי מי הפרייר שקונה ממך אוזניות?

פורסם

זה כמובן קשקוש מוחלט, צר לי שאתה מאלץ אותי להמשיך להספים את השירשור, אבל וואו אני חייב לומר שיש לך כשרון מוולד לדבר מהתחת,

אתה צריך לבדוק מה אפשר לעשות עם זה בקרקס או משהו כזה.

פורסם

מי שלא מדבר לגופו של עניין, זה רק אתה,תמיד אתה עושה את זה,זה לא פעם ריאשונה שאני רואה את זה,תתחיל לדבר ענינית,במקום התפזריות,היה יותר מעניין,או תעשה מה אתה רוצה,שבת שלום לכל החברים,חח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים