עבור לתוכן

היי רק רציתי לתת טיפ קטן

Featured Replies

פורסם

הטיפ הוא : לא להשתמש ב-WD 40 לשמן מאווררים במחשב או כל סוג של שמן , הדרך הכי טובה היא לשים גריז

עכשיו אני אסביר איך הגעתי לזה

אז ככה: נתקלתי לפני שבועיים בסרטון שמסביר אין לשמן מאווררים אז החלתתי לשמן את המאווררים במארז והספק שלי כדי למנוע מהם נזק בעתיד

לפני שבתחלתי צפיתי בעוד כמה מדריכים וכולם השתמשו ב-WD 40 אז פעלתי לפי המדריך ושהדלקתי את המחשב היה רעש של חריקות קטנות

לאחר הרבה פירוקים והרכבות החלתתי לשים גריז אז פירקתי את המאווררים לחלקים ניקיתי את השמן ושאמתי מעט גריז במקום ועכשיו המחשב שלי שקט כמו ביום שקניתי אותו

מה שמעצבן הוא שכל המדריכים מסבירים להשתמש בשמן וזה גרם לי לסיוט לא קטן

אז עדייף לקנות גריז ב-30 שקל או להסיג מהמכונאים מעט מאשר להתעצל ולהישתמש בשמן

פורסם

תודה על ההסבר.

עם זאת, אני לא רואה שום סיבה לשמן מאווררים בכלל, לא עם שמן ולא עם גריז. סתם תרופת סבתא.

פורסם

תגיד לי, אלי, הצלחת בכלל להבין מה אמרו בסרטונים ההם? WD40 אינו חומר שימון, הוא חומר ממיס שנועד לפרק את השאריות של השימון הקודם וכל דבר אחר שנתקע בין החלקים הנעים, לפני ששמים גריז חדש...

פורסם

למעשה לא מומלץ להשתמש ב-WD-40 בגלל שהוא מתנדף מהר והרעש יחזור. מטרתו כלל לא למנוע חיכוך.

מומלץ להשתמש בשמן מכונות שהוא סמיך יותר וכך פעיל לאורך זמן.

פורסם
  • מחבר

כי לפני שהחלתתי לעשות את זה המחשב גם היה שקט למרות שיש לי את המאווררים כבר כמעט 4 שנים

אבל לומר את האמת עכשיו יותר שקט ואני אוהב שקט שאני גולש

מה אני אגיש לך שרואים את המדריכים זה נראה הגיוני

פורסם
  • מחבר

אפילו במדריך באתר הזה השתמשו ושמן רק אמשו שעדייף גריז

בשאר המדריכים לא הסקירו גריז

מדריך אחד השתמש בוזלין שלא עזר לי

אז תעשו טובה אולי באמת יש מדריך שמסביר את זה אבל התוצאות הראשונות מסבירות רק על שמן :bash:

פורסם

פשוט תשתמש בשמן מכונת תפירה\תספורת וכדומה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים