פורסם 2011 בדצמבר 1514 שנים מחבר ניסיתי את אקספון, בזק בינלאומי (עם גיימר ו POWER NGN) יותר טוב מהם בטורנטים, עם בזק בינלאומי הגעתי ל 3.5MB ועם אקספון הגעתי ל 2.5MB באותו טורנט.
פורסם 2012 בינואר 1913 שנים חשוב לציין בנוסף שאקספון נותר אך ורק חיבור של L2TPוכל ספקית בארץ (כן ניסיתי את כולן) בתצורת חיבור L2TP יעשו לכם בעיות כאשר תרצו להשתמש ב uploadחוויתי סיוט מתמשך עד שהבנתי סוף סוף מה הייתה הבעיה של הניתוקים באינטרנט ואיטיות קשה ומה לא.חשוב לציין שאם יש לך איי פי קבוע, סביר להניח שאתה מחובר ב L2TPחזרה לנושא - אקספון מציעים אך ורק חיבור ב L2TP כך שאם יש לך צורך ב Upload או יש לך ערוץ ביוטיוב - תתרחק!!Weazel.
פורסם 2012 בינואר 2013 שנים אתה מדבר שטויות, אני בL2TP מקבל חיבור נורא יציב עם 100 מגה דרך כל ספק שניסיתי, יש לך כנראה ציוד קצה לא מתאים.
פורסם 2012 בינואר 2013 שנים שלמה תנסה להעלות סרטון ליוטיובואז תעשה Speedtest אתה תבין בדיוק על מה אני מדבראני ניסיתי 6 נתבים שונים עם ספקיות שונות ואותה תוצאה.
פורסם 2012 בינואר 2013 שנים הUPLOAD נמוך יותר בגלל הACK שיש בL2TP, לדוגמא עם חיבור ללא חייגן אני מקבל 2 מגה העלאה, ועם חייגן זה 1.9 זה בגלל החיבור עצמו זה ידוע. מעבר לזה ניתוקים וכו' לא נתקלתי באף לא ניתוק אחד וממש לא איטי, דווקא בL2TP שאני עובר דרך VPN לספק אני מקבל חיבור הרבה יותר טוב הן בגלישה והן בהורדה.
פורסם 2012 בינואר 2013 שנים עדיין לא הבנתתעשה UPLOAD ותבדוק מהירות גלישה רגילה תוך כדי שאתה גולשותראה מה קרה לאינטרנט בזמן שאתה עושה Upload
פורסם 2012 בינואר 2013 שנים ב-upload תמיד מוריד את מהירות הגלישה ברמות זה לא קשור ספציפית לאקספון בכל ספקית זה ככה...
פורסם 2012 בינואר 2013 שנים ההבדל הוא שכאשר אתה ב L2TP זה כמעט בלתי אפשרי לגלוש בכלל לעומת חיבורים בצורה אחרת.תנסה ותבין
פורסם 2012 בינואר 2013 שנים זה ממש לא נכון, זה נטו קשור לכמה מהירות UPLOAD יש לך והגלישה שלך כמה היא משתמשת מבחינת מהירות העלאה שוב בגלל עניין הACK.ההבדל בין החיבורים לא כזה ענקי שתגיע למצב שבL2TP זה יטוס ובPPTP זה יזוז נורא לאט, זה משהו בצד שלך....
פורסם 2012 בינואר 2013 שנים הבעיה היא בהחלט לא בצד שלימדובר פה בבדיקות מקיפות עם כמה טכנאים מצד כמה ספקיםמספר נתבים ומספר מחשבים שדרכם בוצעו הבדיקות הללובהן הטכנאים עצמם הגיעו למסקנה שיש בעיה עם ה Upload לאתרים כמו Youtube בחיבור L2TPבמקום לנסות להביא מסקנות מהתאוריה שבהחלט ההגיון עומד מאחוריהתבצע בדיקה בעצמך ותראה...להגיד לא נכון מבלי קודם כל לבדוק זה לטחון מים.
פורסם 2012 בינואר 2013 שנים אוקי בדקתי, אתה רוצה שאני אצלם את זה בסרטון על מנת להראות לך שאתה טועה?אני יש לי חיבור של 100 מגה עם העלאה של 2 מגה.בבדיקת מהירות באתר של הוט אני מקבל כרגע 1.91 העלאה.עם חייגן L2TP דרך 014 אני מקבל 1.92 העלאה.נכנסתי ליוטיוב העלתי סרטון, זה העלאה לי אותו על 230KB/s-232KB/s שזה 1.85.זה פשוט לא נכון מה שאתה אומר מצטער, וגם לא הגיוני בסופו של דבר אתה משתמש בפרוקוטל TCP ואתה תלוי בMTU.עוד בדיקה שאתה רוצה שאני אעשה בשביל להראות לך שזה לא נכון? אני חוזר על עצמי, זה בעייה אצלך בציוד קצה.
פורסם 2012 בינואר 2013 שנים שהוא אומר שאם הוא רוצה להתחבר ל018 ויש לו תשתית של כבלים שלא יעשה את זה בגלל ש018 מציעים רק חיבור בL2TP.אז אני בא להראות לו שהוא טועה, כי הוא טועה.לכן אין שום בעייה להתחבר לבזק/הוט אצל 018.
פורסם 2012 בינואר 2013 שנים Mpls. ללא חייגן. אתה עובר דרך השרתים של Hot ללא יכולת ניטור של הספק.(אני לא כל כך בטוח לגבי ההסבר, אני לא מבין כל כך בתשתית הוט).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.