עבור לתוכן

בקשה להמלצה על אוזניות עד 150 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצה לאוזניות עד 150 ש"ח לשימוש שמיעת מוזיקה בפלאפון SGS2. מה שחשוב לי: איכות טובה, באסים סבבה לא מטורפים, שיהיו עמידים ושיתאימו טוב לפלאפון SGS2.

חשבתי על אחד הדגמים האלה: www.zap.co.il/compare.aspx?sog=e-headphone&modelsid=731921,595963,401055,595835

פורסם

תזמין מEBAY.

אני אישית קניתי אוזניות כפתור של "ROCCAT "VIRE ב-DX (לא יודע עם נשאר) במחיר מצחיק של 30$ למרות שבארץ המחיר הוא 200+.

נ.ב. זה היה לפני חודש וקצת

פורסם
  • מחבר

שמעתי שהאוזניות שהבאתי ממש טובות הן לא יספיקו ?

פורסם

איזה אחריות קיבלת?

היבואן הרישמי נותן שנתיים. אם קיבלת שנה יתכן שיש בעייה.

פורסם
  • מחבר

אחריות שנה.. אני לא יודע מה לעשות, דיברתי עם הנציג והוא אמר שזה בדוק מקורי.. לבטל או לא?

פורסם
  • מחבר

איזו סיבה יש לו באמת להביא אחריות רק של שנה ולא של סנסייזר אם זה מקורי? עכשיו ראיתי שהוציאו את האתר הזה מזאפ.

פורסם

עדיף לבטל ליתר בטחון. הזיופים שלהם מסתובבים פה בארץ בחופשיות יתרה...

פורסם
  • מחבר

נאמר לי הרגע שהמשלול כבר יצא..

פורסם

היצרן Sennheiser נותן אחריות שנתיים למוצרים שלו בכל העולם. גם היבואן הרישמי בארץ נותן שנתיים.

אתה קיבלת רק שנה אחת. גורם מעלה חשד.

החנות שמכרה לך לא מופיעה עוד ב zap גורם נוסף המעלה חשד.

העסקה היא עסקה טלפונית (אני מניח) ולכן ניתנת לביטול עפ"י החוק.

מה לעשות:

לבטל את העסקה: שלח לחנות פקס + דוא"ל לחנות בו אתה מודיע כי העסקה בוטלה עם תאריך ושעה ושמור תיעוד.

שלח לחברת האשראי העתק של ביטול העסקה בטענה שיש חשד סביר שהמוצר מזוייף, ודרוש שלא לחייב אותך.

לכל היותר ניתן לחייב אותך ב- 5% מסכום העסקה או ב- 100 שח - הנמוך מביניהם. במקרה שלך : 5%

אל תפתח את האריזה (אם בכלל תקבל אותה, יתכן שעדיף לסרב לקבל - הודע על כך לחנות)

פורסם
  • מחבר

אז ככה, דיברתי עם בעל האתר במייל והוא אמר לי שהוא מתחייב שהאוזניות 100 אחוז מקוריות ושאם אני רוצה אני יכול להחזיר ברגע שהאוזניות יגיעו לדואר בעלות 15 שקל. כמו כן האתר חזר להופיע בזאפ כאופציה ראשונה.. לאתר יש 19 תגובות עם 5 כוכבים בכל התחומים בכל אחת מהתגובות. אני רק לא מבין למה זה בלי אחריות שנתיים

פורסם
  • מחבר

מה אתם אומרים להחזיר או לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים