פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים יש לי אותו על ווינדאס 2000 ושאני מתקין אתל הדריבר שהורדתי מהתאר שלהם(lifeview.com) אז אחרי ההתקנה הוא נותן לי תהודעה הבאה
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים תשתמש בתוכנה אחרת לצפיה, גם לי זה קרה כמה פעמים. יש את DSCALER או משהו כזה, היא עובדת נהדר עם הכרטיס הזה.
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים מחבר ניסיתי גם גרסא 4.18 וגם 3.12 ובשתיהם זה רשם משהו כמו error:can't use overlay ויצא תוך שנייה לא נתן לי לשנות שם כלום..
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים הא...נכון...עכשיו נזכרתי בדיוק בבעיה (תודה שהזכרת לי)תכנס ללוח בקרה ושם למנהל ההתקנים, אתה תראה שם בקר מסויים שלא מותקן, תלחץ עליו ותתקין את הדריבר המקורי של הכרטיס. אחר כך גם התוכנה המקורית תפעל אצלך וגם כל תוכנה אחרת.
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים מחבר וואלה תודה זה עובד עכשיו אבל אין קול.. -אני עם התוכנה של הדריבר כאילו flyvideo גם היא עושה לי ריסט לפעמים שאני מעביר ממצב וידאו לטלויזיה וכאלו.. אם אני יתקין תונה אחרת יכול ליהיות שזה יפתור? כי היא דווקא די נוחה..
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים יש לך איזה רכיב באוברקלוק שאולי מפריע ליציבות?תוכנות אחרות גם מאוד נוחות, נסה את WINDVR
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים מחבר לא המחשב לא באוברקלוק.. טוב אני ינסה תוכנה אחרת ויראה אם זה גם קורה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.