עבור לתוכן

שא' לגבי מסכים של IIYAMA

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות מסך 19" וראיתי ביקורות טובות מאוד על ה- 454 אבל המחיר,המחיר...

בכל מקרה יש גם את ה-455 שעולה איזה 500 שקל פחות,עכשיו השאלה היא האם המסך הזה (שגם הוא לא זול בכלל) שווה את ה-1800 שקל או שבתקציב כזה כדאי לי ללכת על משהו אחר(חברה שונה וכו').

ועו מסך שחשבתי עליו הוא המסך המדהים של הרקולס ה-Hercules ProphetView 920 Pro

17" דק אבל לא מצאתי עליו אינפורמציה אז אם מישהו מכיר ,הוא נחשב איכותי ?כי המחיר שלו ממש בשמיים ובפחות 700 שקל(שזה המון) אני יכול לקחת את ה-454 של LLYAMA אמנם לא דק אבל 19" וכמובן הטוב ביותר.

פורסם

ה455 משתמש באותה שפורפרת של הסמסונג 959NF אבל הרפרש רייטס שלו נמוכים יותר משל הסמסונג (שמפסיד רק לאיימה 454 ברפרש רייט).

אתה ההרקולס דווקא שיבחו אצל תום - http://www4.tomshardware.com/display/20031105/index.html

פורסם
  • מחבר

דרך אגב מה זה DVI ומה זה רפרש רייטס ?(לא מצאתי בחיפוש,מצטער).

פורסם
אני מעוניין לקנות מסך 19" וראיתי ביקורות טובות מאוד על ה- 454 אבל המחיר,המחיר...

בכל מקרה יש גם את ה-455 שעולה איזה 500 שקל פחות,עכשיו השאלה היא האם המסך הזה (שגם הוא לא זול בכלל) שווה את ה-1800 שקל או שבתקציב כזה כדאי לי ללכת על משהו אחר(חברה שונה וכו').

ועו מסך שחשבתי עליו הוא המסך המדהים של הרקולס ה-Hercules ProphetView 920 Pro

17" דק אבל לא מצאתי עליו אינפורמציה אז אם מישהו מכיר ,הוא נחשב איכותי ?כי המחיר שלו ממש בשמיים ובפחות 700 שקל(שזה המון) אני יכול לקחת את ה-454 של LLYAMA אמנם לא דק אבל 19" וכמובן הטוב ביותר.

רק תיקון קטן - זה IIYAMA עם האות" i" .

פורסם

גם אני התלבטתי על הדברים האלה אבל החלטתי לקחת את ה 454...

מסכים לא כמו שאר חלקי המחשב אלה דברים שנשארים להרבה זמן ושווה להשקיע בהם לדעתי.

ולא לקחתי LCD בגלל שהם נורא יקרים ואפילו להכי טובים כיום עדיין אין זמן תגובה מהיר מספיק בשביל לשחק במשחקי פעולה מהירים בלי שמהסך יהיה קצת איטי...

פורסם

DVI - חיבור דיגיטלי במסכי LCD, נחשב לאיכותי יותר

REFRESH RATE - מעל 85MHZ זה לא מעייף את העיניים

פורסם
  • מחבר

מישהו אולי יודע איפה אפשר להשיג את ה-IIYAMA 454 כי איפה שאני לא מתקשר אין.

פורסם

יש ב KSP הוא עולה 2200 שקל בערך

פורסם

יש ב KSP

אבל הם העלו את המחיר השבוע מ2250 ל 2370.

פורסם
  • מחבר

אין גם ל-KSP והפסיקו לייצר אותו בזמן הקרוב,אולי יהיה בפבואר(זה מה שהם אמרו לי) בכל מקרה נישאר להם זה מהתצוגה אבל הם רוצים עליו 2300 שקל!(הוא עומד שם כבר חמישה חודשים-חצופים!!)

בכל מקרה חשבתי על ה-455 אבל הוא דרגה אחת מתחת אבל השאלה היא איך המסך הזה כי אותו יש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים