פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים 1. אני מתכוון לקנות ממש בקרוב כרטיס מבוסס רדאון, וחושב על 9600XT - יותר מזה יקר מדי... ראיתי כרטיסים של ATI ושל SAPPHIRE כשה ATI יותר יקרים קצת. האם יש הבדל ששוה את הכסף לטובת ה ATI? זכרונות טובים יותר? ארכיטקטורה טובה יותר? משהו טוב יותר?? לשניהם יש אותם יציאות והכל דומה חוץ מהמחיר. 2. האם יש דרך להאיץ את הכרטיס ולגרום לו לעבוד מהר יותר כמו שהבנתי מהדיון על הדרייברים של אומגה? (אני חדש ב ATI ומהגר מכטיסי NVIDIA, אני מקווה שלא אתאכזב כי היה לי מאד נוח וקל איתם) 3. לכרטיסי NVIDIA יש אפשרות להפעיל אופציה שנקראית DIGITAL VIBRANCE בתפריט color correction בדרייבר עצמו. פעם היתה לזה תוכנה חיצונית שנקראית NVMAX והיא שיפרה באופן מדהים את העושר והחיות של הצבעים שהכרטיס הפיק בכל התפריטים והמשחקים. האם משהו מקביל לכרטיסי ATI? זה די חשוב אחרי שראיתי צבעים עגומים יחסית דרך ATI לעומת NVIDIA. תודה...
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים שלוםאני ממליץ לך ללכת על ATIיש לי כיום את ATI 9800XT ואני מרוצה מהכרטיסלפנה זה היה לי שתי כרטסים של NVIDIA.אחד ASUS 5900U 256השני MSI UBOX 5900ו256ואחד של ASUS 9800XTNVIDIA ממש על הפניםהאסוס XT לא יודע מה היה הספור שלואני ממלץ בחום ללכת על החברה מספר 1יש תוכנית ל OC לכרטיס מסךRage3Dיש עוד תוכנית אבל אני לא זוכר את שמהמקווה שעזרתי
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים 1. ההבדל הוא בקירור ובבאנל שמגיע עם הכרטיס. אולי גם בזכרונות. אין הבדל בליבה. תקח את היותר זול כי אין ממש הבדל. 2. אפשר, עם האומגה. 3. גם בATI יש אפשרות למערכת צבעים (בתרגום חופשי) אבל זה בכלל קשור למערכת ההפעלה (עד כמה שאני מבין).sahargt, היו לך שני כרטיסים ולא שתי כרטיסים.
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים מחבר טוב, אז אין תשובה חד משמעית לטובת ATI או SAPPHIRE...צריך לבדוק את זה עוד...ובקשר לתיקון צבעים, מי יודע בודאות איך עושים את זה ואיפה, שלב אחרי שלב אם אפשר... תודה!
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים יש לי כרטיס של NVIDIA והייתי רוצה לדעת טיפה יותר על התיקון צבעים ואיפה מפעילים את זה. תודה
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים 1. קח את ה-saphire, הוא מגיע גם עם קופון ל-Half Life 2, ואין הבדל בינו לבין ה-ATI חוץ מהקירור (וגם זה לא הבדל גדול או משמעותי, ובטח לא שווה את ההבדל במחיר).2. הדרייברים של אומגה בקושי משפיעים על הכרטיס הזה (9600XT), אצלי הם העלו את הציון ב-3DMark01 ב-100 נקודות (שזה כלום). OC לעומת זאת עוזר מאד לשיפור הביצועים.3. אין לי מושגמקווה שעזרתי.
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים מה זה הDIGITAL VIBRANCE הזה..?? יש לי את זה גם זה נותן לצבעים משהו מוזר....מישהו יכול להסביר פה קצת על המושג הנ"ל?
פורסם 2003 בדצמבר 2221 שנים אבל הזיכרון שם יותר איטי!גם אני רציתי לקחת את הגירסה של ה-256מגה...אבל גילית שהזיכרון איטי יותר ואין שם זיכרון BGA אלה הזיכרון הישן יותר... ולא הריבועים הקטנים.http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=591&dPage=2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.