עבור לתוכן

איזה כרטיס זיכרון לקנות ל canon a80

Featured Replies

פורסם

טוב, לאחר שחרשתי על ביקורות וכתבות וראיתי המון תמונות החלטתי לבסוף לקנות את קנון A80 מקווה שאתם מסכימים איתי שזו בחירה טובה יחסית למחיר.

עכשיו, נתקלתי בבעיה מאוד מבלבלת והיא שמצד אחד כתוב במאפייני המצלמה שאפשרות צילום הוידאו עד 3 דקות אפשרית רק עם כרטיסי זיכרון (CF) מהירים! ומצד שני כתוב שהמצלמה מתאימה רק לCF מסוג 1 ולא מסוג 2 (המהירים יותר אם הבנתי נכון) אז אני לא מבין איזה כדאי לי לקנות? ואם אקנה סוג 2 אז זה לא יתאים בכלל או שפשוט לא ינצל את כל המהירות? בבקשה שמישהו יסביר את העיניין. תודה מראש. :cwm16:

פורסם

פשוט לא ינצל.

אני אישית - כפי שאמרתי קודם לכן, קונה בקרוב כרטיס CF מלמיר 256MB של חברת Kingston או Sandisk. ב-320~....

פורסם

קנה שני סטיקים של 256 מסידרת האולטרה של סאנדיסק ואתה מסודר.

פורסם

אני ממש לא מבין מה בן אדם נורמלי צריך כרטיס גדול יותר מ-128MB...

אפשר לצלם בו עשרות תמונות של 3MP.

לי יש כרטיס של 128MB, עם ה-S30 ואני מרביץ חופשי ואף פעם לא מגיע לניצולת מקסימלית.

מצלמים, מרוקנים. די פשוט.

אם אתה נוסע למזרח/דר"אמ או מקומות שכוחי-אל דומים, זו אכן בעיה כי אין לאן "לפרוק" את הכרטיסים (אפשר למצוא מחשבים פה ושם אבל זה בעייתי).

מלבד הסיבה הזו אני לא רואה צורך בקניית מע ל-128MB זכרון. (תרצה יותר ---> תקנה בעתיד)

256? לדעתי חבל על הכסף.

2*256 - בזבוז משווע. לא פחות.

פורסם
  • מחבר

א.

לe.t. כאשר כרטיס( שניהם CF sandisk) של 128MB עולה 45 דולר וכרטיס של 256 עולה 52 דולר אז נראה לי שזה מסביר מדוע עדיף ללכת על הגדול יותר.

ב.

עדיין לא הסברתם למה הכוונה כשקנון כותבים שצריך כרטיס "מהיר" בשביל אופציית הוידאו ומצד שני כותבים ש"type2" לא נתמך ע"י המצלמה, זה אומר שיש מהירויות שונות ב type 1 ? ואם כן אז איך למען ה' שבשמים אני אמור לדעת אם הכרטיס שאני קונה מהיר?? לא רשום על זה כלום. אשמח לקבל תשובה מהר כי מחר אחי הולך לB&H וקונה את הצעצוע החדש והמתוק שלי. ה- A80. :)

אגב: החברה LEXAR מוכרת למישהו ? כדאי לקנות כרטיס זיכרון מהם??????

פורסם

המשמעות של Type2 זה כרטיסים בנפח גדול מאוד (מג'יגה ומעלה) , אין קשר בין מהירות ל"type".

כרטיס "מהיר" הוא בד"כ כרטיס מתוצרת חברה טובה, בפעם האחרונה שבדקתי לא טורחים לתת להם סימון מיוחד

פורסם

אגב: החברה LEXAR מוכרת למישהו ? כדאי לקנות כרטיס זיכרון מהם??????

כמובן שמוכרת, היא בין החברות המובילות בשוק כרטיסי הזיכרון כמו SanDisk.

זו בין החברות היחידות ש"מסמנות" את הכרטיסים שלהם תחת מהירות מסויימת, לכן נסה לקנות x12 + אפילו x16...ומעלה.

תתחדש ;)

פורסם

תגידו מה דעתכם על SimpleTech ? אני הזמנתי 256 mb CF של סימפלטק

פורסם

אז למה אתה שואל אותנו לאחר שרכשת כבר. :P

סימפלטק היא לא חנות מחשבים? ???

זו לא חברת כרטיסי זיכרון, זה בטוח.... עוד No name brand. :-\

החברות המומלצות הן : Lexar / Kingston / SanDisk / Viking

פורסם

סימפלטק היא לא חנות מחשבים? ???

אכן.

אבל אולי הוא התכוון שהוא קנה מהם.

פורסם

מי קונה מחנויות מחשבים ציוד צילום?!

גם המחירים מופקעים וגם התמיכה שואפת לאפס.

http://www.camera.co.il

http://www.jugend.co.il

אם כבר מבצעים רכישות של ציוד צילום בארץ, נגשים לאחת משתי החנויות הנ"ל.

פורסם

אני מדבר על כרטיס זיכרון של חברת SimpleTech , הנה קישור לאתר החברה http://www.simpletech.com , מוכרים אותו בפנדס

פורסם

תמוהה למדי... :P

בכל מקרה, קנית כבר, אז תהנה. ;)

להבא דע לקנות מהחנויות הנכונות (כפי שרוקפורד ציין) ומהחברות הנכונות (שציינתי להעיל).

פורסם

אני לא מבין מה תמוה. חיפשתי באתר www.shopping.com ומוכרים את הכרטיס הזה בהרבה חנויות בארה"ב, היווכח בעצמך, חוצמזה שיש להם אתר-בית לחברה והם מציגים את כל המוצרים והטכנולוגיות שלהם ואומרים איפה אפשר לקנות את מוצרי החברה. דבר שני אני שאלתי כמה חברים והם אמרו לי שזה זיכרון מצוין !

פורסם

בכל מקרה, קנית כבר, אז תהנה. ;)

ביקשת חוות דעת, קיבלת.

אלו הם ארבעת החברות המומלצות, כמובן שיש עוד הרבה.

החברות הנ"ל מגישות אחריות ל-5 שנים ואף לכל החיים. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים