עבור לתוכן

מכונת גילוח Braun 7, מישהו משתמש?

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מתגייס בעוד כשבוע ואני רוצה לקנות מכונת גילוח לפני הגיוס...

ראיתי בהרבה מקומות שממליצים על סדרה 7 של בראון.

מישהו משתמש באחד המכשירים מסדרה זו?

אני אשמח להמלצות לעוד מכונות גם...

פורסם

מעקב

פורסם
  • מחבר

לפחות זה לא מעניין רק אותי.

מהיעדר התגובות פה אני מניח שהמכונה לא מוכרת לכם\רובכם לא משתמשים במכונה.

פשוט לוקח לי דיי הרבה זמן עם סכין (15+ דקות) וזה גם גורם לגירוים בעור לפעמים,

ובצבא זה נראה לי מאוד לא נוח.

פורסם

שמע, הסדרה הזו יקרה לאללה (מתחילה ב750-800 בישראל), אני מניח שבגלל זה מעט משתמשים בה, ושמן הסתם היא איכותית ביותר. פה זה כבר עניין של העדפה אישית, למרות שאני מתקשה להבין למה לוקח לך 15 דק' להתגלח עם סכין.

פורסם

אני משתמש בסדרה 7, בדגם שבא ללא מתקן הניקוי.

המכונה עושה אחלה גילוח אבל מתקשה באזור הצאוור. אני עדין משתמש באפטרשייב אחרי גילוח כי עדין מרגישים קצת גירוי (אבל גירוי לא היתה הסיבה שקניתי את המכונה). לגבי מהירות - אני מניח משהו כמו 10 דק' לגילוח.

פורסם

קניתי לאבא שלי מתנה כזאת לפני כשנתיים. הוא מבסוט, אני ניסיתי כמה פעמים, אבל הגעתי למסקנה שיותר מהר לי עם סכין. כמו כל מכונת גילוח, ברגע שהזנחת כמה ימים, צריך לעבור הרבה פעמים על אותו איזור כדאי שיהיה חלק.

פורסם

יש לי מכונה פשוטה וממש ישנה של פיליפס שעובדת על 2 סוללות AA שמיועדת לאנשים בדרכים/חיילים וברמת העקרון כל המכונות עושות העבודה כשיש כאלו שיותר טובות ומכילות יותר פיצ'רים וכאלו שפחות.

מכונה לעולם לא תתן לך גילוח חלק כמו סכין וזה חשוב שתדע אם יש לך צמיחה מהירה.

תעשה חושבין אם עדיף לך סכין טובה ויקרה (אפשר אפילו לייבא להבים מחו"ל), או מכונה. בשבילי כבעל עור רגיש וצמיחה דלילה ויחסית איטית מכונה זה נחמד, אבל מעדיף סכין כי הגילוח יותר חלק ומהיר יותר (לא צריך לעבור כמה פעמים).

הייתרון היחיד שיש למכונה הוא שאפשר להשתמש בה בדרכים(כבר יצא לי לראות מוזרים שבאמצע רמזור אדום מריצים גילוח בדרך לעבודה) בקלות ועל "עיוור" כי לא צריך מראה.

לדעתי תוציא אישור גילוח אם מתאים לך זיפים ותקנה מכונת תספורת ב-200-300 ש"ח לקצץ פעם ב... ושלום על ישראל. הכי פשוט, זול, טוב, ובטוח לא יעשה לך פצעים בהנחה ואין לך כאלו מלכתחילה ואז בלאוו וכי כל צורת גילוח תהווה לך סוג של בעיה.

פורסם

מכונה לעולם לא תתן לך גילוח חלק כמו סכין וזה חשוב שתדע אם יש לך צמיחה מהירה.

אני לא מסכים עם המשפט הנ"ל.

זה משפט שרואים בהרבה ט'ראדים על מכונות גילוח אבל מניסיון אישי עם המכונה הזאת של בראון הגילוח חלק כמו גילוח של סכין.

פורסם

אני מאוד מרוצה מהסכין הזאת http://www.schickhydro.com/products-hydrofive.asp

אין לי עדיין נסיון רב איתה... אבל ממה שכן ראיתי וניסתי ההתנסות איתה היתה חיובית מאוד.

קצת שמפו וגילוח בפחות מ-5 דקות - מספיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים