עבור לתוכן

התאמת לוח אם למפרט H67 או z68 ..משחקים ושימוש כללי

Featured Replies

פורסם

אני מרכיב את המפרט הבא I5 2500 לא K זכורנות G.Skill F3-12800CL9D-8GBXL.. המחשב לא יעבור OC

מתלבט בין הלוחות הבאים intal h67 cl או Asrock H67M-GE לא יודע מה ההבדלים בינהם לכן מבקש עזרה ..

או שבכלל כדי לי ללכת על Asrock Z68 Pro3-M שפה ההבדל הוא כבר 200 ש"ח..

הזכרונות כבר נקנו דרך איבי כך שאין דרך חזרה.. רק לאחר מכן גיליתי שעם H67 הם יעבדו ב 1333 ולא ב 1600

ניסית למצוא תשובה בפורום לוחות אם אבל לא הגיבו.. מבקש בכל לשון של בקשה עזרה..

תודה מראש לכולם

אמיתי

פורסם

באיזה מחיר אתה קונה את הלוחות?

מתכוון להוסיף SSD בעתיד?

יש חשיבות לחיבורים מיוחדים כלשהם?

פורסם

אם אין תכנון לOC ואין SSD בתור כונן ראשי או נכונות שדרוג עתידית רצינית מדי, אישית הייתי חוסך כסף ובוחר לוח "בסיסי" מסדרת ה61 כדוגמאת ASROCK H61M/U3S3

ההבדל של הכמה הרצים האלו לא יהיה משמעותי יותר מדי ובכל מקרה הזכרונות ירדו לעבוד בתצורה שמקבילה ל-CL8.

פורסם
  • מחבר

התקציב שהקצבתי הוא 500 שח ללוח. ה asrock h67 שצינתי עולה 490 והאינטל 450. ה asrock z68 עולה 630 שח.

שידרוגים עתידיים אולי יהיו. מה זה ssd?

מה באמת ההבדלים בין h61 ל h67 ואם בכל זאת אבחר ב h67 אז איזה כדי את האינטל או את ה asrock? ההבדל בינהם זניח 40 שח סך הכל

פורסם
  • מחבר

אוקי הבנתי פחות או יותר מהו כונן ssd נשמע מאוד מעניין כמו שאני מכיר את עצמי בטוח ארצה אחד בעתיד.

אז מה אתם איזה לוח לקחת?

פורסם

באופן כללי אתה יכול לחבר SSD ככונן בשביל מערכת הפעלה לכל לוח, היתרון היחיד של Z68 הוא האפשרות ל Smart Respose שמושכת בהתחלה אך מתגלה כלא שימושית במבט שני.

לכן במקרה שלך אין טעם לZ68 היקר וגם אין סיבה ללוח מעבר לH61 (במידה והוא כולל USB3) ומבחינת היצרן הייתי הולך על ASROCK.

פורסם

ניסית למצוא תשובה בפורום לוחות אם אבל לא הגיבו.. מבקש בכל לשון של בקשה עזרה..

למה אתה טוען שלא הגיבו? אני הגבתי לך בעצמי. אתה שאלת שם לגבי זכרון ותאימות ללוח H67 ולא התייעצת לגבי זהות הלוח עצמו.

בתקציב שלך קנה את ה-ASRock H67M או ASRock H67-GE שני לוחות מאוד משתלמים.

אפשרות נוספת היא ה-BLKDH67BL של Intel, אם כי אחד מהלוחות הנ"ל של ASRock יהיה כנראה הבחירה המשתלמת ביותר.

פורסם
  • מחבר

למה אתה טוען שלא הגיבו? אני הגבתי לך בעצמי. אתה שאלת שם לגבי זכרון ותאימות ללוח H67 ולא התייעצת לגבי זהות הלוח עצמו.

נכון הגבת לי ואני גם מאוד מודה על התגובה.. לאחר שהבנתי שאין בעית תאימות בין הזכרונות ללוחות ערכתי את הפוסט כאשר שאלתי על איזה לוח ללכת סופית ולא הגיבו לי.. אני כבר שבוע ללא מחשב לכן קצת לחוץ וכבר רוצה להזמין..

אני גם די מבולבל מפני שהקפדתי לקרוא הרבה פוסטים והרבה ממליצים על intel h67cl ומנגד יש הרבה המלצות כמו שלך על asrock h67 m-ge.

תודה

אמיתי

פורסם

מה ההתלבטות, או ממה נובע הבלבול שלך?

פורסם
  • מחבר

מה ההתלבטות, או ממה נובע הבלבול שלך?

מה לבחור סופית את האינטל או את האסרוק

פורסם

תעבור על המפרטים שלהם ותראה מי מהם עונה על הדרישות שלך.

מכיוון שהם כמעט זהים סביר להניח ששניהם עונים על הדרישות שלך מה שגורם לכך שלאחד אין עדיפות על השני מהבחינה הזאת (אגב, מהן הדרישות שלך מלוח האם?)

אין לך צורך לקנות את ה-BLKDH67CL אלא אם כן כמות חריצי ההרחבה מסוג PCI שיש בו חשובה לך. בהנחה שלא, ה-BLKDH67BL יחסוך לך כמה עשרות שקלים ולכן יהיה משתלם יותר.

ההבדל הכי גדול בין הלוחות של Intel לאלה של ASRock הוא מערכת החשמל. מערכת החשמל של ASRock נראית קצת יותר איכותית. זה לא משהו מהותי, בטח שלא קריטי, אבל זאת הסיבה שה-ASRock מומלץ קצת יותר (או אם נסכם באופן כללי, מומלץ קצת יותר עקב איכות בנייה מעט יותר טובה) בהנחה שהתקציב לא מגביל.

כמו כן, בהנחה שזה מטה את הכף קצת יותר לכיוון של אחד מהלוחות של ASRock תשווה בין H67M ו-H67-GE, ייתכן שה-H67M (שמכיל רק 2 חריצים לזכרון ונדמה לי שגם חריץ הרחבה PCI אחד פחות) שקצת זול יותר יהיה דווקא המשתלם יותר עבורך.

ולמרות כל הנ"ל, לא צריכה להיות לך שום מניעה לבחור באחד מהלוחות האלה של Intel שגם הם לוחות מומלצים ומשתלמים בקטגורייה.

כך שאני מקווה שעכשיו הדברים קצת יותר ברורים.

פורסם
  • מחבר

תעבור על המפרטים שלהם ותראה מי מהם עונה על הדרישות שלך.

מכיוון שהם כמעט זהים סביר להניח ששניהם עונים על הדרישות שלך מה שגורם לכך שלאחד אין עדיפות על השני מהבחינה הזאת (אגב, מהן הדרישות שלך מלוח האם?)

אין לך צורך לקנות את ה-BLKDH67CL אלא אם כן כמות חריצי ההרחבה מסוג PCI שיש בו חשובה לך. בהנחה שלא, ה-BLKDH67BL יחסוך לך כמה עשרות שקלים ולכן יהיה משתלם יותר.

ההבדל הכי גדול בין הלוחות של Intel לאלה של ASRock הוא מערכת החשמל. מערכת החשמל של ASRock נראית קצת יותר איכותית. זה לא משהו מהותי, בטח שלא קריטי, אבל זאת הסיבה שה-ASRock מומלץ קצת יותר (או אם נסכם באופן כללי, מומלץ קצת יותר עקב איכות בנייה מעט יותר טובה) בהנחה שהתקציב לא מגביל.

כמו כן, בהנחה שזה מטה את הכף קצת יותר לכיוון של אחד מהלוחות של ASRock תשווה בין H67M ו-H67-GE, ייתכן שה-H67M (שמכיל רק 2 חריצים לזכרון ונדמה לי שגם חריץ הרחבה PCI אחד פחות) שקצת זול יותר יהיה דווקא המשתלם יותר עבורך.

ולמרות כל הנ"ל, לא צריכה להיות לך שום מניעה לבחור באחד מהלוחות האלה של Intel שגם הם לוחות מומלצים ומשתלמים בקטגורייה.

כך שאני מקווה שעכשיו הדברים קצת יותר ברורים.

תודה רבה על העזרה וההסבר מחר אזמין את ASRock H67-GE הבדל של 30 ש"ח לא אהיה עשיר או עני..

שוב תודה עשית לי המון סדר בבלגן :) :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים