עבור לתוכן

power NGN הצטרפות

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מעוניין להצטרף לפאוור NGN של בזק

אני לקוח בזב"ל ויש לי חבילת NGN 10 Mb...

אבא שלי לא מוכן לעבור בגלל (ככה הוא טוען) שברגע שיסתיים הפילוט הם יתחילו לחייב אותנו...

האם זה נכון?

אני כבר שעה על סרטון יוטיוב 1080 והוא עוד לא בחצי וראיתי שאנשים פה פשוט נדהמים מהביצועים...

פורסם

לא יקרה.

אתה יכול גם לתת לאבא שלך לדבר עם שירות הלקוחות, אני במקרה דיברתי עם שתי נציגות שונות בימים האחרונים ועל הדרך שאלתי על עניין ה-PowerNGN. מה שמעניין זה שאחת בכלל אמרה לי שאחרי תקופת הפיילוט כל הלקוחות במהירויות גבוהות יחוברו דרך הכבל החדש בחינם בכלל...

פורסם

היי Ymac,

לקוחות שמצטרפים להתנסות בכבל היום, לא ישלמו על כך תוספת כאשר נשיק את הכבל באופן רשמי.

מוזמן לדבר איתנו גם במייל שבחתימה שלי :)

לוטם

פורסם

מתי תשיקו אותו באופן רשמי?

פורסם

לצערי אינני יכולה למסור מידע זה :)

כאשר הוא יושק באופן רשמי, נפרסם הודעה על כך

לוטם

פורסם

היי לוטם שלחתי לך מייל לגבי הצטרפות, אודה לתשובה בנושא (במייל).

תודה אריאל.

פורסם

אני לקוח ותיק של בזקבינלואמי, בסביבות ה 10 שנים.

לאחרונה נגמר לי מבצע הסטודנטים, 10MB פרייבט בוקס,

לצערי נאלצתי לרכוש חבילת גיימרים בבזק בגלל שבלי זה האינטרנט פשוט עבד נוראי ואיטי.

היום לאחר שנגמר המבצע, שוחחתי עם הנציגים על מנת לחדש את המבצע, ולהסב את רשת ה POWER NGN

הנציג של בזק "מכר" לי כי אם לא אמשיך להשתמש בחבילת הגיימר עדיין האינטרנט לא יהיה טוב לרצוני,

למרות שמדובר בתעדוף וכרגע אני עם אייפי שמתחיל ב 31 (POWER NGN) השאלה האם יש גם תעדוף בתוך פוואר NGN ? או שאין משמעות לחבילת גיימר במקרה הזה ? בכלל מה זה חבילת גיימר ? למה בידיוק בזק מתחייבת ???

אשמח לשמוע תשובה חד משמעית מהנציג\ה של בזק פה.

יהיה טוב אם יסבירו האם יש משמעות לחבילת גיימר ב POWER NGN או שגם ככה זה שאתה ב POWER NGN אתה מעודף כבר ואין צורך בחבילת הגיימרים בשביל להנות מגלישה נורמאלית

פורסם

מצטרף + מעקב

:)

פורסם

היי bobo,

חבילת הגיימר אינה קשורה לשירות הPower NGN שלנו,

ואינה סותרת אותו. חבילת הגיימר למעשה מספקת קישור ייעודי לשרתי משחקים בחו"ל.

לקוח עם חבילת גיימר שמשתתף בהתנסות של Power NGN יהנה מחוויה כפולה:

קישור ייעודי לשרתי משחקים בחו"ל וחוות הPOWER

לוטם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים