עבור לתוכן

רוצה לשדרג למערך כרטיסים HD6850

Featured Replies

פורסם

דגם לוח:

GA-870A-USB3L

השאלה שלי עם הוא יתמוך במערך כרטיסים זה חושב לי כי חלק מן המקורות אומרים שלא וחלק כן

אני חושב שהוא יתמוך אבל באיכות נמוכה.

אני צודק?

כרטיס מסך:

HD6850 ואני רוצה כפול (כאלו להוסיך אותו כרטיס למערך)

ספק:

Seasonic M12II-620 620W

מעבד:

phenom 2 965

האם אני יכול לעשות מערך?

ולאיזה כרטיס אתם ממליצים<?

פורסם

יש לו שני חריצי PCI-E אבל הוא לא תומך בCF.

בגדול לגבי המערך זה עובד ככה ,ההבדלים בין X16X16 לX8X8 הם 2-3 FPS ובין X8X8 לX4X16 הם עוד 2-3FPS סך הכל ההבדל בביצועים יהיה בין 4 ל6 FPS.

אז אם אתה רוצה CF יש לך את הלוח GA-970A-D3 שעולה 90 שקלים יותר ועובד על X16X4 ותומך בכל מעבדי הFX(ה870A תומך רק עד FX8100).

אם יש אפשרות למתוח את התקציב הGA-990XA-UD3 מאוד מומלץ,כל זה בהתחשב שאתה בונה מפרט מבוסס AMD.

אם אתה בונה מפרט על פנום ואין אפשרות להתגמש בתקציב אתה יכול לוותר על תמיכה במעבדי FX ולקחת את הלוח הבא GA-890FXA-UD7 שעובד על CFX8X8ץ.

פורסם

מצחיק אותי דבר אחד

איך אפשר למדוד הבדלי FPS בצורה גלובאלית כאשר בהגדרות מסויימות משחק אחד רץ על 20FPS והשני על 80FPS

פורסם

התכוונתי להגדרות גבוהות ולגבי הFPS נגיד ואתה לוקח את הבנצ'ים הרגילים של CF6850 X16X16 אז מהתוצאה שלהם באותו משחק אתה מחסיר ,

לדוגמה אם הם נתנו במשחק מסויים 80FPS אז להוריד 4-6FPS ברור שזה לא נתון מדויק אבל זה בערך ההבדל. תקן אותי אם אני טועה :s05:

פורסם

אתה טועה. אין פה שום הגיון. שום מטמטיקה, ושום שיטה קבועה לדעת. על סמך מה בדיוק אתה מחסיר סתם ככה 4-6FPS? כשמודדים הבדל עדיף להשתמש באחוזים ועדיף להשתמש בדוגמאות.

כשמדובר בX8 X8 לעומת X16 X16 של PCIE2, ההבדלים באופן גלובאלי לא יעברו את ה-2-3%. כשמדובר בX16 X4 ההבדלים דווקא כן עשויים לעבור ולהגיע לאיזור 8-10% הבדל ואף יותר.

כאן ניתן לראות הבדלים בין X8 X8 לבין X16 X4

http://www.tomshardware.com/reviews/pci-express-scaling-p67-chipset-gaming-performance,2887-10.html

פורסם

לגבי האחוזים אתה צודק טעות שלי :bash:

perfrel.gif

פורסם

מדובר כאן על ביצועים יחסיים של כרטיס בודד, במערך CFX במיוחד של סדרה 6 דברים יכולים להשתנות. הבאנצ' שהבאתי הוא אחלה אינדיקציה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים