עבור לתוכן

לגבי המהירות אינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום

בהמשך לפוסט שפתחתי בעבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=516855.0 ערכתי בדיקה בspeedtest והנה מה שהנתונים שהוא נתן לי gkdqn4ndybmy.jpg

ספקית האינטרנט שלי היא בזק והתשתית של בזק בינלאומי

אבל מה שמוזר שאפילו שיש לי 10 מגה הטורנט מוריד לי על 97 65 מהירות במקום 1400 מה יכולה להיות הבעיה אם זה לא קשור לטורנט

תודה לעוזרים

פורסם

הבעיה היא שאתה לא ב-PowerNGN או עם חבילת גיימרס. אלו המהירות שמקבלים עם יוזר בזק בינלאומי רגיל.

פורסם
  • מחבר

אני כן ברשת הngn אבל תגיד במידה אני רוצה להוסיף חבילת גיימר זה בתוספת תשלום כלשהוא?

פורסם

לא NGN, ה-PowerNGN. הפיילוט החדש שלהם.

אם אתה באמת ב-Power ועדיין מהירויות כאלה בטורנט (ואתה מקבל מהירות תקינה בבדיקות מהירות) אז אלה הגדרות לקויות בתוכנה.

פורסם

גם אם הוא לא ב-powerNGN הוא אמור להגיע למהירויות גבוהות.

טורנטים אינם מדד טוב כי זה תלי במספר המעלים, האפלווד שלהם וכדומה. תנסה להוריד מספר גדול של קבצים פופולריים עם המון מעלים.

ב-speedtest קיבלת מהירות נורמאלית? תבדוק שם גם איזה מהירות אתה מקבל מול שרתים בחו"ל.

פורסם
  • מחבר

טורנטים אינם מדד טוב כי זה תלי במספר המעלים, האפלווד שלהם וכדומה. תנסה להוריד מספר גדול של קבצים פופולריים עם המון מעלים.

ב-speedtest קיבלת מהירות נורמאלית? תבדוק שם גם איזה מהירות אתה מקבל מול שרתים בחו"ל.

איך אני בודק את המהירות בשרתים של חו״ל

פורסם

יש לך שם מפת העולם. תגרור מלבן הירוק לאיזור של מערב אירופה ותבחר בשרת נגיד בגרמניה או לונדון או פריז.

פורסם
  • מחבר

יש לך שם מפת העולם. תגרור מלבן הירוק לאיזור של מערב אירופה ותבחר בשרת נגיד בגרמניה או לונדון או פריז.

איך אפשר להבדיל בין האיזורים כי לא נראה לי שאני יכול לבדוק מה המהירות בשרתים בחו"ל

פורסם

זה דורש ידע בסיסי בגאוגרפיה. ;)

אולי יש דרך יותר פשוטה אך לא איתרתי אותה.

פורסם
  • מחבר

זה דורש ידע בסיסי בגאוגרפיה. ;)

אולי יש דרך יותר פשוטה אך לא איתרתי אותה.

אלה הנתונים של השרת בארץ:phpRmjdVg.jpg

אני חושב שמצאתי הנה הנתונים של השרתים בחו"ל:phpT37lLX.jpg

פורסם

איזה שרת בחרת בחו"ל? מהירות הורדה שלך טובה, לפחות ב SPEEDTEST שהוא כלי מדידה לא הכי אמין. יש לך פינג די גבוה, אבל להורדות זה לא אמור להשפיע.

פורסם
  • מחבר

איזה שרת בחרת בחו"ל? מהירות הורדה שלך טובה, לפחות ב SPEEDTEST שהוא כלי מדידה לא הכי אמין. יש לך פינג די גבוה, אבל להורדות זה לא אמור להשפיע.

הנה למשל עכשיו אני מוריד call of duty והוא מוריד לי אותו על 37 ולפעמים 35...ובחרתי בשרת cairo

פורסם

המהירות שלו בסדר, הוא מתלונן רק על בעיות עם טורנט. עם יוזר רגיל של בזק בינלאומי אלה המהירוויות הזוועתיות שמקבלים. אני הייתי באותו מצב. ברגע שעברתי ל-PowerNGN הכל עובד על מקסימום, כך שלא מדובר על בעיית הגדרות בתוכנה או משהו. על יוזר רגיל של בזק בינלאומי יש הגבלה מאסיבית על טורנט.

פורסם
  • מחבר

המהירות שלו בסדר, הוא מתלונן רק על בעיות עם טורנט. עם יוזר רגיל של בזק בינלאומי אלה המהירוויות הזוועתיות שמקבלים. אני הייתי באותו מצב. ברגע שעברתי ל-PowerNGN הכל עובד על מקסימום, כך שלא מדובר על בעיית הגדרות בתוכנה או משהו. על יוזר רגיל של בזק בינלאומי יש הגבלה מאסיבית על טורנט.

אבל לפי מה שאני יודע שיש לי 10 מגה אני כבר שייך לpowerNGM לא? אגב בהורדות ישירות זה כן מוריד על 900 ו1 מגה

פורסם

אתה צריך להצטרף למסלול הזה. הוא כרגע מוגדר ניסוי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים