פורסם 2011 בדצמבר 913 שנים שלום בהמשך לפוסט שפתחתי בעבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=516855.0 ערכתי בדיקה בspeedtest והנה מה שהנתונים שהוא נתן לי ספקית האינטרנט שלי היא בזק והתשתית של בזק בינלאומי אבל מה שמוזר שאפילו שיש לי 10 מגה הטורנט מוריד לי על 97 65 מהירות במקום 1400 מה יכולה להיות הבעיה אם זה לא קשור לטורנט תודה לעוזרים
פורסם 2011 בדצמבר 913 שנים הבעיה היא שאתה לא ב-PowerNGN או עם חבילת גיימרס. אלו המהירות שמקבלים עם יוזר בזק בינלאומי רגיל.
פורסם 2011 בדצמבר 1013 שנים מחבר אני כן ברשת הngn אבל תגיד במידה אני רוצה להוסיף חבילת גיימר זה בתוספת תשלום כלשהוא?
פורסם 2011 בדצמבר 1013 שנים לא NGN, ה-PowerNGN. הפיילוט החדש שלהם.אם אתה באמת ב-Power ועדיין מהירויות כאלה בטורנט (ואתה מקבל מהירות תקינה בבדיקות מהירות) אז אלה הגדרות לקויות בתוכנה.
פורסם 2011 בדצמבר 1013 שנים גם אם הוא לא ב-powerNGN הוא אמור להגיע למהירויות גבוהות.טורנטים אינם מדד טוב כי זה תלי במספר המעלים, האפלווד שלהם וכדומה. תנסה להוריד מספר גדול של קבצים פופולריים עם המון מעלים.ב-speedtest קיבלת מהירות נורמאלית? תבדוק שם גם איזה מהירות אתה מקבל מול שרתים בחו"ל.
פורסם 2011 בדצמבר 1013 שנים מחבר גם אם הוא לא ב-powerNGN הוא אמור להגיע למהירויות גבוהות.טורנטים אינם מדד טוב כי זה תלי במספר המעלים, האפלווד שלהם וכדומה. תנסה להוריד מספר גדול של קבצים פופולריים עם המון מעלים.ב-speedtest קיבלת מהירות נורמאלית? תבדוק שם גם איזה מהירות אתה מקבל מול שרתים בחו"ל.איך אני בודק את המהירות בשרתים של חו״ל
פורסם 2011 בדצמבר 1013 שנים יש לך שם מפת העולם. תגרור מלבן הירוק לאיזור של מערב אירופה ותבחר בשרת נגיד בגרמניה או לונדון או פריז.
פורסם 2011 בדצמבר 1013 שנים מחבר יש לך שם מפת העולם. תגרור מלבן הירוק לאיזור של מערב אירופה ותבחר בשרת נגיד בגרמניה או לונדון או פריז.איך אפשר להבדיל בין האיזורים כי לא נראה לי שאני יכול לבדוק מה המהירות בשרתים בחו"ל
פורסם 2011 בדצמבר 1013 שנים מחבר זה דורש ידע בסיסי בגאוגרפיה. אולי יש דרך יותר פשוטה אך לא איתרתי אותה. אלה הנתונים של השרת בארץ: אני חושב שמצאתי הנה הנתונים של השרתים בחו"ל:
פורסם 2011 בדצמבר 1013 שנים איזה שרת בחרת בחו"ל? מהירות הורדה שלך טובה, לפחות ב SPEEDTEST שהוא כלי מדידה לא הכי אמין. יש לך פינג די גבוה, אבל להורדות זה לא אמור להשפיע.
פורסם 2011 בדצמבר 1013 שנים מחבר איזה שרת בחרת בחו"ל? מהירות הורדה שלך טובה, לפחות ב SPEEDTEST שהוא כלי מדידה לא הכי אמין. יש לך פינג די גבוה, אבל להורדות זה לא אמור להשפיע.הנה למשל עכשיו אני מוריד call of duty והוא מוריד לי אותו על 37 ולפעמים 35...ובחרתי בשרת cairo
פורסם 2011 בדצמבר 1013 שנים גם אם הוא לא ב-powerNGN הוא אמור להגיע למהירויות גבוהות.טורנטים אינם מדד טוב כי זה תלי במספר המעלים, האפלווד שלהם וכדומה. תנסה להוריד מספר גדול של קבצים פופולריים עם המון מעלים.ב-speedtest קיבלת מהירות נורמאלית? תבדוק שם גם איזה מהירות אתה מקבל מול שרתים בחו"ל.המהירות שלו בסדר, הוא מתלונן רק על בעיות עם טורנט. עם יוזר רגיל של בזק בינלאומי אלה המהירוויות הזוועתיות שמקבלים. אני הייתי באותו מצב. ברגע שעברתי ל-PowerNGN הכל עובד על מקסימום, כך שלא מדובר על בעיית הגדרות בתוכנה או משהו. על יוזר רגיל של בזק בינלאומי יש הגבלה מאסיבית על טורנט.
פורסם 2011 בדצמבר 1013 שנים מחבר המהירות שלו בסדר, הוא מתלונן רק על בעיות עם טורנט. עם יוזר רגיל של בזק בינלאומי אלה המהירוויות הזוועתיות שמקבלים. אני הייתי באותו מצב. ברגע שעברתי ל-PowerNGN הכל עובד על מקסימום, כך שלא מדובר על בעיית הגדרות בתוכנה או משהו. על יוזר רגיל של בזק בינלאומי יש הגבלה מאסיבית על טורנט.אבל לפי מה שאני יודע שיש לי 10 מגה אני כבר שייך לpowerNGM לא? אגב בהורדות ישירות זה כן מוריד על 900 ו1 מגה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.