פורסם 2011 בדצמבר 813 שנים שלום יש לי תקיעות כל הזמן כאשר זה קורה אין אפשרות לעשות כלום חוץ מאתחול למחשב בדקתי זכרונות בממטסט שנמצאו תקינות החלפתי ספק והתקיעות נמשכות אין וירוסים ורוגלות חשבתי על בעיית דרייברים השאלה זה איזה דרייברים אני צריך להוריד מדובר בלוח אם ישן GA-K8NF-9 ויש לו דרייברים ל xp 32 ביט ו 64 ביט כאשר עכשיו המערכת הפעלה המותקנת היא win 7 64 bit . איזה דרייברים אני צריך להוריד?
פורסם 2011 בדצמבר 913 שנים מחבר הרצתי תוכנת יצרן דיסק קשיח ולא נמצאו בעיותעשיתי את הבדיקה הקצרה בתוכנהגם המחשב לא חם
פורסם 2011 בדצמבר 913 שנים תראה, זה בדרך כלל כונן קשיח או חימום באמת.אבל כשהמחשב מתחמם הוא בדרך כלל גם נכבה באמצע עבודה לפעמים ולא רק נתקע לכן נראה לי יותר הכיוון של הכונן קשיח.תריץ את הבדיקה הארוכה, מנסיון הבדיקה הקצרה לא שווה הרבה.
פורסם 2011 בדצמבר 913 שנים תסתכל על הלוח (פיזית) חפש קבלים נפוחים - אם אתה לא יודע מה זה חפש בגוגל "קבלים נפוחים"
פורסם 2011 בדצמבר 1013 שנים מחבר ניסיתי עם ספק אחר המחשב לא חם ואין קבלים נפוחיםבדקתי את ה HD בתוכנת יצרן ו hdtune בכל מקרה אני בודק את המחשב עכשיו ב ubuntu אם יהיה בעיות אני אדוחלא אמרתם לי איזה דרייברים צריך להתקין ללוח אם ישןhttp://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1860#ov
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.