עבור לתוכן

לא מצליח לשדר סאונד ביציאת hdmi

Featured Replies

פורסם

שלום,

בעבר השתמשתי רבות בחיבור הhdmi שבמחשב הנייד שלי על מנת לחבר אותו למסכים על מנת לצפות במסך גדול יותר.

לאחרונה נתקלתי בבעיה שאני לא מצליח להעביר סאונד (התמונה עוברת למסך אך הסאונד מסרב לעבור) . אני יודע שצריך לעשות

קליק ימני על הרמקול בשורת המשימות ואז לבחור בהתקן שאליו חיברתי אך זה מסרב לעבור מ defult speakers למסך שאליו אני משדר

למרות שהמחשב מזהה אותו. אני לוחץ על set as defult וזה לא מראה לי הודעה ולא כלום. פשוט לא עובר. ניסיתי לחבר למסכים שונים

עם כבלים שונים והבעיה זהה בכולם. אני משתמש בwin7 64bit.

תודה רבה לעוזרים .

פורסם

הייתה לי אותה בעיה לפני יומיים.

במקרה שלי זה היה דריבר של הכרטיס מסך.

יש לי מחשב של HP עם כרטיס של NVIDIA, אז בתור התחלה הסרתי את מה שהיה מותקן אצלי ואחרי זה התקנתי את הדריבר מהאתר של NVIDIA אבל עדיין נשארה לי הבעיה.

כמעט התיאשתי אבל עשיתי בדיקה אחרונה והסרתי את הדרייבר החדש שהרגע התקנתי ואחרי זה התקנתי דרייבר מהאתר של HP והבעיה נפתרה.

המלצה שלי שחק עם הדרייבר של הכרטיס מסך ותנסה קודם את הדרייבר של החברה שיצרה את המחשב שלך, רק לא לשכוח להסיר את מה שמותקן אצלך לפני.

פורסם
  • מחבר

בדיוק ניסיתי את מה שאמרת וזה לא עובד... :-\

תודה בכל זאת על הניסיון .

למישהו אולי יש פתרון אחר?

פורסם

תעשה עוד נסיון אחד אז :)

תכנס למנהל התקנים, תסיר את כל מה שיש בקרי קול וידאו ומשחק (רק להסיר ולא לסמן V למחוק את הדרייבר אם הוא שואל)

תסיר את הכרטיס מסך מהתוכניות ותכונות (כולל כל התוספות ולא רק הדרייבר), תפעיל מחדש פעמיים את המחשב ואז תתקין מחדש את הדריבר מהאתר של היצרן מחשב למרות שהוא כנראה ישן יותר.

כל זה כמובן כשהכבל HDMI מנותק מהמחשב.

אם לא יעבוד אני חושב שפירוט נוסף יעזור לאחרים לעזור לך.

כמו דגם מחשב, דגם כרטיס מסך.

כשאתה מחבר את הכבל, קול ממשיך לצאת מהמחשב או שנעלם הקול?

בהתקני השמעה, יש שם התקן HDMI או לא?, אם כן מה רשום שם כשהכבל מחובר?

אגב אם לא עבר הרבה זמן מהפעם אחרונה שזה עבד, שבוע בערך, יש לך תמיד את האופציה לשחזור מערכת...

פורסם
  • מחבר

אוקי, ניסיתי את מה שאמרת לי עוד לפני שכתבתי פה נושא. משום מה הדרייבר של הכרטיס קול מהאתר של היצרן שלי Asus לא מתאים. זה כאילו המחשב שלי יצא בגירסה חזקה יותר (I5). הדגם של המחשב שלי הוא Asus k52f והמעבד שלי הוא I3 . באתר של אסוס רשום שהוא בא עכשיו בגירסת I5 אז אני לא בטוח שכל הדרייברים שלי מתאימים לי. לגבי השאלות שלך:

כשאני מחבר את הכבל הסאונד ממשיך לצאת מהמחשב.

בהתקני שמע הוא מזהה לי את הטלויזיה שאליה אני מתחבר. מראה לי Samsung digital television.

ועבר יותר מדי זמן מאז שזה לא עובד (חודשיים בערך).

פורסם

לפי המפרט באתר שלהם הוא יכול להגיע עם I5 או I3 או P6600

בכל מקרה זה לא מה שמשנה כאן וגם הדריבר של הכרטיס קול לא משנה.

מה שאחראי על העברת קול דרך היציאת HDMI זה הכרטיס מסך

תסיר את הגרטיס מסך Intel Graphics(לפחות זה מה שרשום במפרט, עדכן אותי אם אני טועה)ותנסה להתקין את הלינק הבא:

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/Drivers/VGA/Intel/VGA_Intel_Win7_64_Z815102405.zip

אם זה לא עזר תנסה גירסא ישנה יותר מהאתר שלהם:

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/Drivers/VGA/Intel/VGA_Intel_Win7_64_z815102125.zip

אלו קישורים לדריברים של הכרטיס מסך אינטל מהאתר של אסוס.

אגב אמרת שהוא מזהה את הטלויזיה שלך בהתקני שמע, נסית ללחוץ לחיצה ימנית וללחוץ על בצע בדיקה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים