פורסם 2011 בדצמבר 713 שנים אהלן, אני מנוי להוט אינטרנט 5MB באנדל עם בזק (הוט תשתית ובזק בין-לאומי ספק). יש לי את המודם הטלפוני הזה Terayon TA-102/202 ובנוסף יש לי את המודם אינטרנט שלי Thomson 425. השאלות שלי הם: 1.מה כל אחד מהם עושה? 2.האם אני באמת צריך את שניהם? 3.אני מתכוון לשדרג בקרוב ל-UFI 12/10 MB. אשמח לקבל המלצה למודם טוב שיש להוט. תודה מראש.
פורסם 2011 בדצמבר 713 שנים 1.המודם המוצג הוא מודם טלפוני שממיר(כמו כל מודם) מאות של הטלפון(אנלוגי) לאות העובר בכבל הקואקסיאלי(דיגיטלי).המודם השני עובד דיי דומה.2.אם אתה משתמש באינטרנט ובטלפון אז כן אתה כן צריך את גם מודם טלפוני וגם מודם אינטרנט.אבל להוט יש את הHotbox שלהם שהוא כולל גם מודם טלפון,אינטרנט וראוטר במוצר אחד.3.אם שני המודמים קרובים(פיזית) אחד לשני תוכל ללכת על Hotbox.
פורסם 2011 בדצמבר 713 שנים מחבר תודה על התשובה.ראיתי עכשיו שמבסגרת הטריפל שאני מתכוון לקנות הם מספקים רשת אחלוטית משמע אני יקבל ראוטר במקום המודם אינטרנט שיש לי?במידה וכן איזה ראוטר מומלץ לבקש מהטכני של הוט?http://www.hot.net.il/heb/customerservice/equipment/HOTreshet/.aspxאו שאני מתבלבל?
פורסם 2011 בדצמבר 713 שנים כרגע אם תצטרף עכשיו ויש לך את שני השרותים והמודמים קרובים אחד לשני תקבל את הHotbox.אם הם לא באותו מקום סביר להניח שתקבל Hotbox + מודם טלפון.
פורסם 2011 בדצמבר 713 שנים מחבר הבנתי, איך הדגם של המודם הטלפוני שלי? להשאיר או לבקש שיחליפו לי אותו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.