עבור לתוכן

איך קונים רכב?

Featured Replies

פורסם

הי חברים, השאלה בכותרת.

בפירוט:

1)האם מישהו מכיר מדריך מפורט לרכישת רכב?

2)אני צריך רכב בעיקר לסוע למשרד וחזרה, רוב הנסיעות באזור המרכז. אבל אני רוצה רכב שלא אצתרך לחשוב פעמיים בשביל לסוע איתו רחוק.

חסכוני בדלק. אני לא מפחד מרכבי מיני (די נדלקתי על פאביה). רכב שלא רואה מוסך.

יש לי תקציב של 80K אני מעוניין להוציא מקסימום 60K ומעדיף פחות מ 30K יש המלצות?

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=260104

המדריך לעיל הוא בעצם אוסף של שירשורים מאוד מועילים בדרך לרכישת רכב.

למשל, מה לשאול כשמתקשרים למישהו שמפרסם מודעה, מה לבקש, מה לבדוק.

מה לבדוק פיזית כמשגיעים לראות את הרכב וכו'.

מאוד תרם לי.

אגב, אהבתי את חלוקת התקציב שלך(מזכיר לי את עצמי כשהתחלתי לחפש רכב).

ממליץ לך להסגר על תקציב מקסימלי ומינימאלי, לחשוב טוב טוב מה הדרישות שלך מהרכב המייוחל

ואז להתחיל לחפש.

פורסם

אני הייתי ממליץ לך על הטויוטה יאריס.

רכב קטן חסכוני מאוד בדלק ופשוט כיף לנסוע בו .

יחסית לגודלו יש המון מקום ברכב גם מקדימה וגם מאחורה חיסרון זה הבגאז' הקטן.

הרכב יקר יחסית לקטנות אחרות אבל הוא גם לא מאבד הרבה מערכו יחסית לאחרות גם אחרי 5 שנים על הכביש.

ממליץ מניסיון.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, יש פה לא מעט מידע מועיל.

מישהו יודע עד כמה מקובל להביא הנחות על מעט תשלומים? אני יכול לשלם בתשלום אחד אם יש הנחה סבירה.

פורסם

יש לי טויוטה יאריס ולדעתי הרכב לא משהו לחיפה אבל נראה לי שלמרכז סבבה, הבעיה העיקרית שלי איתו שהוא לא מאיץ כמו הסובארו פשע שהייתה לי ועד היום אני לא מסתדר ר עם כל כך הרבה הילוכים (לקחתי ידני)

פורסם

יאריס מאיצה לאט יותר מ DL ישנה (אלא אם כן ההגדרה שלי ושלך לסובארו פשע שונה)?!... ה DL ה 1300 וגם ה 1600 שישבתי בהן היו עגלות. מנועי הבוקסר האטמוספריים של סובארו משנות ה 80 וה 90 פשוט נבלות ברמות היסטריות.

פורסם

מישהו יודע עד כמה מקובל להביא הנחות על מעט תשלומים? אני יכול לשלם בתשלום אחד אם יש הנחה סבירה.

מצחיק אתה. רכב קונים אך ורק בתשלום אחד. אף אחד לא יעביר לרשותך רכב לפני ששילמת עליו בפועל עד השקל האחרון.

כל אופציה אחרת - היא פשוט הלוואה.

בדרך כלל אם אין לך את מלוא הסכום, לקחת הלוואה מהבנק זה הפיתרון המשתלם ביותר. תוכניות ה"מימון" של כל החברות שמציעות את זה, הן בסך הכל הלוואות חוץ בנקאיות, בתנאיי ריבית גבוהים למדיי בדרך כלל.

פורסם

יאריס מאיצה לאט יותר מ DL ישנה (אלא אם כן ההגדרה שלי ושלך לסובארו פשע שונה)?!... ה DL ה 1300 וגם ה 1600 שישבתי בהן היו עגלות. מנועי הבוקסר האטמוספריים של סובארו משנות ה 80 וה 90 פשוט נבלות ברמות היסטריות.

DL שנת 93, 1600. לעולם לא אכזב אותי והצלחתי להתחרות גם עם מכוניות חדשות וחזקות יותר. מנגד, כל פעם שיש עלייה ואני נאלץ לעצור עם היאריס אני חש בזיעה קרה ופחד אימים שאו שאני אתחיל להדרדר אחורה או שהמנכע יכבה לי איזה אלף פעם. גם בכבישים ישרים, הרכב פשוט מאיץ לאט, לאט, לאט...

פורסם

תודה רבה, יש פה לא מעט מידע מועיל.

מז"א הנחות על מעט תשלומים? אם אתה קונה יד שנייה מאדם פרטי, אתה חייב לשלם בתשלום אחד.

אני לא מכיר מישהו שימכור את הרכב שלו בתשלומים.

גם בסוכנויות רכב לא נותנים הלוואה ישירה, אלא עובדים מול חברות מימון, או שאתה הולך לבנק שלך בעצמך ולוקח הלוואה.

אז בשורה התחתונה, אם יש לך כסף מזומן לשים על הרכב, תשים. אבל ההנחה היחידה שתקבל היא שלא תצטרך לשלם ריבית.

פורסם

יבואני רכב מגבשים הסדר מימון עם בנק מסוים ומציעים את המסלולים לקהל לקוחותיהם. כמובן לקוח יכול ללכת לבנק ולקבל הלוואה עד סכום מסוים ובתנאים בהתאם למצב אשראי שלו לעיתים זה יותר משתלם ממסלולי מימון אצל יבואניות. כשאני קניתי רכב היו מספר תוכניות: תוכנית א' (אני לא זוכר את התוכנית לפרטי פרטים) משלמים סכום X + משלמים סכום מסוים במשך 36 תשלומים + ריבית או תוכנית ב' משלמים סכום יותר גבוהה ומקבלים 36 תשלומים בלי ריבית והיתרה בסוף התקופה. בחרתי בתוכנית ב'.

פורסם

אף אחד לא יתן לך הלוואה ל-36 חודשים בלי ריבית. זה שהם סיפרו לך שזה "בלי ריבית" זה לא אומר שהם לא גילמו אותה במחיר ההתחלתי. הם גילמו.

פורסם

יש יאריס עם 100 כ"ס שהיא חזקה יותר כמובן ומרגישה הרבה יותר טוב.

אבל סתם זרקתם דגם באוויר, מבלי שיש אפילו תקציב מוגדר.

פורסם

אף אחד לא יתן לך הלוואה ל-36 חודשים בלי ריבית. זה שהם סיפרו לך שזה "בלי ריבית" זה לא אומר שהם לא גילמו אותה במחיר ההתחלתי. הם גילמו.

הרכב עולה 61,900 מחיר מחירון לפני אגרת רישוי. שילמתי 17,900 מזומן + 36 תשלומים כפול 730 ש"ח + 17,600 יתרה בסוף התקופה. סה"כ 61,900. הכל רשום ומתועד במסמכים ובחשבון הבנק שלי.

פורסם
  • מחבר

טוב יש לי בעיה.

ראיתי את סקודה פאביה חדשה מהניילון. היא נראת מאד אטרקטיבית. אבל

הם לא מציעים אפשרות לנהיגת מבחן לנהגים מתחת לגיל 24

פורסם

לדעתי רד מהרעיון לקנות רכב חדש לפני גיל 25. אתה תשלם תעריף ביטוח אסטרונומי על רכב חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים