עבור לתוכן

מחשב נייד לא עולה - מה לבדוק?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בודאי שהקשיח מת, היה לי שולחני שעשה את אותם סימנים לפני שהחליט להתפגר. השאלה היא אם זה בגלל שאני עובד עם המחשב על הברכיים, או בגלל שהמחשב יחסל אותם ממילא ועדיף כבר למכור אותו.

פורסם

אולי קצת מזה וקצת מזה. בכל מקרה, מחשב נייד בסגנון זה שנועד להיות נייד, מטבע הדברים צריך להיות מסוגל לעמוד בעבודה על הברכיים. ואם הוא לא מספק את הסחורה, לדעתי לא שווה להחזיק בו.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

החלפתי קשיח מול החנות, חיברתי אותו, התקנתי מערכת הפעלה וגם תוכנה שקוראת נתוני SMART של קשיח. קודם כל, הטמפרטורה היא כרגע 36 מעלות, ויכול להיות שהיא תעלה עוד מאוחר יותר. יש לי מה לדאוג? חוץ מזה, מסתבר שהתוכנה שהורדתי היא גרסת ניסיון ויש לי עוד 14 יום להשתמש בה. יש למישהו הצעה לתוכנה חינמית?

עריכה: עברתי עכשיו שוב על הדיון, ומישהו הציע פה Speccy. אני אוריד ואנסה אותה. חוץ מזה, הדיסק עלה בינתיים ל-37 מעלות. מאיזה טמפרטורה מומלץ להמנע?

עריכה 2: עקבתי אחרי הקשיח עכשיו כמה שעות. על הברכיים הטמפרטורה המקסימלית הייתה 43 מעלות, על שולחן 33 מעלות, ובחוץ על שולחן 23 מעלות. ודאית הברכיים שלי הורגות לי את הקשיחים?

פורסם

אני הצעתי לך את SPECCY ::)

זה לא הברכיים שהורגות, אלה המבנה של הנייד הזה ספציפית, שזרימת האוויר אצלו לא תוכננה בצורה

שתאפשר עבודה ממושכת על הברכיים ( מעבר לעובדה שזה הרגל לא הכי בריא גם ל..... שלך ).

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שזה לא רק הברכיים, בזמן מאמץ, הקשיח גם על שולחן במשרד מגיע ל-40 מעלות. בקיצור, הנייד הזה דפוק מהיסוד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים